StarbreakeR Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 (edited) Ja poslednja dva bonusa, Nightmare i More than a Lifetime, nisam čuo - čuvam se kad stigne disk. Ali bonusi su mi isto prijatno iznenađenje, baš sjajne pesme. Kao što rekoh, imam utisak da ću ih slušati mnogo češće nego bonuse drugih albuma. BTW, Living on the Edge ima solaže kakve mi fale na celom albumu. Da je toga više sutra bih tetovirao omot onakav kakav je na nogu! I da, držim palčeve da će ovu turneju konačno da sviraju neke Weikathove stvari sa albuma, pa makar i Battle's Won. Poslednjih par albuma njegove najviše zaobilaze. U jednom intervjuu čitah/slušah (ne sećam se, možda je i onaj track-by-track bio) kako mu je motivacija za Creatures in Heaven bila da napravi intro kakav su imali tipa Purple ili Rainbow (ne znam koje je benove pomenuo), kao improvizacija-vibe pre no što grune. Ako bi time otvorili, ili je bar ubacili u set, bio bih najsrećnija bundevica Edited June 2, 2015 by StarbreakeR Quote
Angelystor Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Hm, ja se samo sećam, baš sa track-by-track, da je rekao da je hteo da napravi intro u kome se kao čuju neka stvorenja u nekom etherial okruženju. Što se tiče bonusa, Gambling bonusi uber alles. Quote
StarbreakeR Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Jea, al imamo samo dva na disku. A trulo mi posle diska da puštam Mp3, s konja na magarca Ali da su sjajni, sjajni su. Još dve-tri takve i mogli su i album da izbace Quote
StarbreakeR Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 (edited) OGROMAN SPOILER!!! (lista sa certa) http://www.setlist.f...s-53c9fba9.html Ako sad nisam odapeo, neću skoro! Edited June 3, 2015 by StarbreakeR Quote
Sreta Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Skoro pa idealna! Ja bih izbacio Kill it, al ko ga jebe, bice do jaja! Sto se mene tice mogu da izadju i da vrte nogama sat i po vremena Quote
StarbreakeR Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 (edited) Obriši ime pesme, neki ljudi neće da čitaju to I čuj, nju od svih da izbace O_o Edited June 3, 2015 by StarbreakeR Quote
Night Prowler Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Necu previse da se radujem, nemoguce da je ovako rano izasla setlista. Quote
StarbreakeR Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Palo i meni na pamet, ali koliko znam u Holandiji koncerti počinju dosta ranije, plus nije festival. Al' bar mogu da se nadam Quote
Sreta Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Obriši ime pesme, neki ljudi neće da čitaju to I čuj, nju od svih da izbace O_o Uzivo verovatno zvuci nikad bolje, lozacka je, samo mi palo na pamet, sat i po Helloweena, ne mora bas ta. Quote
StarbreakeR Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Zapravo, dođe mu sat i dva'es, ako računaš onu pesmu (see what I did there) sa raspevavanjem da je oko 10, drum solo oko 10 i guitar oko 7. Night Prowler imao si pravo, troll lista U prilogu je prava, kao spoiler. Ne pričajte imena pesama naglas... Quote
Night Prowler Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Zestoko sranje od liste. Sreca sto ce kod nas biti krace. Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 (edited) Zestoko sranje od liste. Sreca sto ce kod nas biti krace. Pa realno, ako nešto leti leteće medley. Nije mi loša, ovako nešto sam i očekivao, a ima i taman pikanterija. Edited June 4, 2015 by StarbreakeR Quote
Totamealand Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Sasvim je dobra set lista, činjenica je da će nešto da seku tako da se nadam da će to biti neke od onih pesama koje se češće sviraju. Svi znamo koje su, nema potrebe da stavljam spoiler. Inače mi je žao što nisam stigao da vidim fejk listu, zbog kojih pesama ste se toliko oduševili? Quote
Angelystor Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 (edited) Stavljajte spoiler tagove da vam ne bih slao cigane da vam sviraju Live Now/Are You Metal kombo ispod prozora celu noć. Edited June 4, 2015 by Angelystor 1 Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Inače mi je žao što nisam stigao da vidim fejk listu, zbog kojih pesama ste se toliko oduševili? Intro Heroes Battles Won Eagle Fly Free Dr. Stein Drum Solo Falling Higher Starlight Kill It Sole Survivor Guitar Solo Live Now! Where the Rain Grows My God-Given Right Like Everybody Else I Want Out Outro (Stay Crazy) Quote
Demon Seed Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 (edited) Stavljajte spoiler tagove da vam ne bih slao cigane da vam sviraju Live Now/Are You Metal kombo ispod prozora celu noć. Ja razmišljam je l' ovaj Starbreaker lud, što stavlja u spoilere setliste, kad ono stvarno postoji neko luđi ko ne želi da vidi Ajde da je neki bend koji spada u one ''šta god da sviraju, biće odlično'', nego je Helloween... Kako može da te ne interesuje da l' će lista da bude očaj ili će biti više dobrih pesama? Edited June 4, 2015 by Demon Seed Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Ja razmišljam je l' ovaj Starbreaker lud, što stavlja u spoilere setliste, kad ono stvarno postoji neko luđi ko ne želi da vidi Ja kontam ne škodi, a čim ne škodi znači da koristi... Ajde da je neki bend koji spada u one ''šta god da sviraju, biće odlično'', nego je Helloween.. Иш' сотоно Quote
Angelystor Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Ja razmišljam je l' ovaj Starbreaker lud, što stavlja u spoilere setliste, kad ono stvarno postoji neko luđi ko ne želi da vidi Ajde da je neki bend koji spada u one ''šta god da sviraju, biće odlično'', nego je Helloween... Kako može da te ne interesuje da l' će lista da bude očaj ili će biti više dobrih pesama? Meni baš doprinosi live iskustvu to gledanje benda bez toga da znam pesme po redu koje će da budu, makar se i to iznenađenje ispostavilo da bude razočarenje. Uradio sam to za prvi Helloween, 2007., i uopšte se nisam pokajao. Od tad praktikujem kad god mogu. A to što tebi Helloween ne spada u tu "" kategoriju...pa, ne znam onda koj kurac komentarišeš Quote
Demon Seed Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Bilo bi dosadno kad bih komentarisao samo pozitivno... Ja sam na toj svirci pijuckao pivo pozadi dok je Helloween prašio Posle izašao ispred, slikao se s Kai-em i dobio trzalicu A Helloween ispalili, drugaru koji je došao više zbog njih se stužilo... Nešto malo je onaj šminker Saša s kreonom ispod očiju dao neki autogram, pa uteko... Kai je pogolem metalni bog, u svakom pogledu! Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 (edited) Ja sam na toj svirci pijuckao pivo pozadi dok je Helloween prašio Nemam smajlija dovoljno šokiranog ovom izjavom.. Meni je od sva 3 koncerta taj ubedljivo imao najbolju listu, plus Deris najbolje zvučao. A Helloween ispalili, drugaru koji je došao više zbog njih se stužilo... Nešto malo je onaj šminker Saša s kreonom ispod očiju dao neki autogram, pa uteko... Ja se slikao sa Sašom i Danijem, nisu nešto predugo blejali, al daleko od toga da su bili neljubazni/neprijatni. Baš naprotiv. S Markusom, s druge strane, smo parlali dobrih 5-6 minuta, dok neko od naših organizatora nije došao i odvukao ga, dok je ovaj bio u fazonu "No, it's Ok!" Hteli smo i pivom da ga častimo, ali je bio mamuran BTW, Dani se najviše šetao kroz masu, ali ga niko nije skontao pošto je natako neku kapu preko kose Ta slika sa njim mi je i na njihovom zvaničnom sajtu, sekcija "Fan Photos":" http://helloween.org/files/helloween/img/fans/0014.jpg Kai je pogolem metalni bog, u svakom pogledu! To se slažem, ceo GR zapravo su jebeno sat vremena blejali napolju u sred februara i košave na solo koncertu. Edited June 4, 2015 by StarbreakeR 1 Quote
Totamealand Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Eh, nije prevelika razlika između fejk i prave liste. Par rariteta ali meni u principu izgleda slično. Quote
Demon Seed Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 @Starbreaker Kad je završio GR, bilo mi je svejedno, ali sam prišao za poslednje dve A sa liste s tog koncerta, volim samo Halloween i We Burn, i štogod od onog medlija... Nisam video Markusa, izvinjavam se, al' najnoviji članovi najviše izblejali, a ljudi gledali preko njihovih ramena da vide ima li gde Weikatha... Pitanje je koliko bi ljudi više skontalo Danija da nije imao kapu Quote
Grobodan Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Meni baš doprinosi live iskustvu to gledanje benda bez toga da znam pesme po redu koje će da budu Pozdravio vas ja sa Gardijana u momentu kad je poceo Last Candle. 1 Quote
Sreta Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Ja ako se napijem ostavicu setlistu na statusu, kao za metaliku, logicno. Svi ce procitati. 1 1 Quote
Recommended Posts