Angelystor Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Drugim rechima, ne zelish Rabbit 2 a Quote
Public Animal no. 1 Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Drugim rechima, ne zelish Rabbit 2 a Pa tako nekako, vise bih voleo Walls 2. Ali nece toga biti. Pazi sa zeca mi se svidjaju don't stop, never star ( ili kako se vec pise ) i jos jedna. I just a little sighn je dobra ali samo izbaciti retardirani refren ( muzicki deo pogotovo ). Quote
Elderane Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Sto se mene tice,samo neka nije nesto kao Chameleon. Quote
Angelystor Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Sto se mene tice,samo neka nije nesto kao Chameleon. Bez Grapowa i Kiskea to je i nemoguce Quote
Angelystor Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Pa tako nekako, vise bih voleo Walls 2. Ali nece toga biti. Pazi sa zeca mi se svidjaju don't stop, never star ( ili kako se vec pise ) i jos jedna. I just a little sighn je dobra ali samo izbaciti retardirani refren ( muzicki deo pogotovo ). Ja imam neki hunch da ce novi da "podseca" na Better Than Raw Quote
Public Animal no. 1 Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Ja imam neki hunch da ce novi da "podseca" na Better Than Raw Pa dobro bar cemo imati nov hey lord . Quote
Claymore Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Rabbit je perfektan album! Right you are, my friend! Quote
Vule iz Kule Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Kako uporediti Helloween i Nightwish po kvalitetu? Helloween je bolji od Nightwish-a onoliko puta koliko Nightwish tema ima više strana. Znači 139:2 = oko 69x... Quote
Angelystor Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Znachi shto manje prichamo ovde, Helloween je kvalitetniji Quote
Vule iz Kule Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Tako je. Ako budemo više pričali, novi album će biti očajan. Quote
Claymore Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Tako je. Ako budemo više pričali, novi album će biti očajan. Za tako nesto sanse su minimalne, al' ko zna? Quote
Vule iz Kule Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Dakle, poslednja vest iz Helloween tabora je da izdaju single 4. jula i to za pesmu "Come Alive" Da, i Helloween u septembru kreće na turneju. Kad bi se ovi iz Komune malo pokrenuli uradili bi nešto, kad su već propali ugovori sa Rammstein-om i Maidenima... Quote
Telcontar Posted March 27, 2005 Author Report Posted March 27, 2005 Realno gledano, ne isplati se njima da se cimaju oko takvih bendova...oni bi nesto sto moze da napuni preko 10 000.... Quote
Vule iz Kule Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Helloween bi mogao da okupi 10000, ja verujem. Ipak su to metal legende. A doveli su Pink, i došlo je manje od 2000. Quote
Public Animal no. 1 Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Pa priesti su legendaran ( i vise od toga ) band, pa ne bi napunili kod nas 10000. Quote
rustik Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Pa to je zato sto ovde niko ne zna ni M od metala! Drzava u kojoj Judasi ili Helloween ne mogu da skupe 10000 ljudi nema scenu, nema fanove!! Quote
Vule iz Kule Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Judas bi skupio preko 15 000 uz normalnu reklamu. Quote
Vule iz Kule Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Inache mrzim Weikatha, kao choveka i kao muzichara, chak sam mu na svashtao rekao i na zvanichnom helloween forumu i zamalo zaradio ban, al boli me kurac, chovek je sve shto je biilo dobro u helloweenu isterao(ukljuchujuci i Kaija..da). Hm... Ja znam da je čovek strašno arogantan, ali ovo... ja sam za Helloween relativno nov, pa mi pričaj o njemu... ... i možeš li, molim te, postaviti link za stranicu na kojoj si ga vređao? Samo, ja ne mogu da shvatim kako jedna takva mrlja može da napiše tekstove kao što su 'Dr Stein', 'Eagle Fly Free'... a opet ima i karakterističnih za njega - 'Power'. I koliko ja znam Hansen je sam otišao ('I Want Out'), niko ga nije terao, samo mu se smučilo. Quote
Cosmic Antagonist Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Ja imam neki hunch da ce novi da "podseca" na Better Than Raw Znaci bice jedan od tri najbolja albuma Helloweena Quote
Vladan Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Pa Better Than Raw ne spada medju 3 naj, ali medju per da! Inace za koncert Helloweena, mislim da ne bi bilo puno ljudi, jer ovdje i nije neka publika za Helloween, je ljudi su culi za Metallicu, Maiden (tu spadaju i rockeri...) dok je Helloween relativno nepoznata grupa (you know what I mean! ) A uz to gledao sam prosle godine Helloween u Zadru i bilo je fenomenalno, ali neje bilo vise od 1000 ljudi a tolika Hrvatska! Quote
StRatO Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Realno gledano, ne isplati se njima da se cimaju oko takvih bendova...oni bi nesto sto moze da napuni preko 10 000.... well..... pa napunicemo mi... samo nek oni dovevu... Quote
Invictus Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Ko im je kriv kad ne znaju sta valja. Koncert je bio fenomenalan. Mislim, ni u najludjim snovima nisam sanjao da cu gledati Starlight i Keeper of the Seven Keys uzivo. Quote
Vlaja Buraz Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 a chameleon je najgori metal album koji je ikad napravljen. TO SE MORA NABAVITI!!! Quote
Recommended Posts