Sreta Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 (edited) Starjbrejkeru, zanima me ishod tvog glasanja, Kai sa jedne strane sa druge ostali.... Ako te sretnem imas pivo naravno, koliko mozes da popijes Edited June 8, 2015 by Sreta Quote
StarbreakeR Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 To je kao da kažeš biraj: ćale ili keva naravno, koliko mozes da popijes Mnogi su se tako opekli Quote
Grobodan Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Sreto mogu ti reći odmah da si se debelo zajebao s tim obećanjem Quote
Totamealand Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Ovi nema koju pesmu ne mogu da razvuku da bude duplo duža pomoću sing along sekcije. Quote
Night Prowler Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Postali su veoma lenji. Are You Metal vec trecu turneju zaredom vrte, a nista sa Gambling With The Devil od 2008 Vise Blind Guardian odsvirao razlicitih pesama za 3 meseca turneje nego ovi u zadnjih 5 godina. Quote
Angelystor Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 MGGR sa singalongom? Sreća pa nemam pištolj pri sebi trenutno. 1 1 Quote
StarbreakeR Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 (edited) Hajp, hajp, hajp, hajp @Angelystor, ti meni donosiš pivo na novim 'ween pesmama, ja tebi tokom Priest-a? BTW, da, guše sa tim sing-alongovima više, mada nije da će mi smetati kad ponese euforija Samo da ne kasape I Want Out ponovo Edited June 18, 2015 by StarbreakeR Quote
Cosmic Antagonist Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Od novog albuma nisam nista ni ocekivao, pa sam tako i uzeo da ga preslusam. Na kraju se ispostavilo da je albuim prevazisao moja ocekivanje jer, eto, ima barem tu jednu pesmu koju cu zapamtiti- Swing. Quote
StarbreakeR Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Biće i interview uskoro, a koncert je bio sjajan. Napred su se užasno loše čuli, ali atmosfera me samo tako ponela! 6 Quote
StarbreakeR Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Interview je spreman Markus je pomalo škrt na rečima, ali je izuzetno prijatan sagovornik Lupnite po koji like, bio bih vam zahvalan 3 Quote
Totamealand Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Lajkovao, super intervju. Markus je stvarno cool tip, razmenio sam par reči sa njim nakon koncerta i uzeo autogram, bio je jako prijatan i zahvalan na komplimentima koje smo mu udelili. Na neki način, ovo za tradicionalan metal album pije vodu. Mjuza i tekstovi su stvarno osnova svega, klasična tematika i sama suština. Prilično sam ubeđen da, kada bi neko uzeo ovaj album kao prvi Helloween, navukao bi se. 1 Quote
StarbreakeR Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Jea, i ja sam pomenuo da sam veliki fan i da mi oprosti ako sam malo nervozan, a on sasvim prijatan krenuo da se zeza "biće bolje sledeće godine." 1 Quote
Grobodan Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Super je intervju, znam da je počeo u 19h a ja sam Jocu video bukvalno u 19.10h ispred Arene, za dato vreme se maksimalno izvuklo podataka. Quote
StarbreakeR Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 13 minuta je audio (kao i sve njihove najepskije pesme uostalom ) a oko 15 minuta smo proveli tamo. Malo ranije od 19h je krenulo. Quote
StarbreakeR Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 Nadam se da će biti još neki datum objavljen, imaju rupu između 11.2. i 19.2. a nakon toga idu za Amerike Quote
Kumodraski Vo Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Brate pesma je super, album pun hitova ali cemu ove simfo zajebancije, kolko bi bilo gotivnije da samo gitara przi.. Quote
StarbreakeR Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Vašar. Seconded. Kids of the Century sa druge strane zvuči mnogo prirodnije. Ovo je nakaradno u najmanju ruku. Quote
StarbreakeR Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 (edited) Sascha sprema novi projekat, izuzetno latentni po svemu sudeći indie synthpop pod imenom Palast. Da. (Očigledno nije novi, samo je bio ispod radara) https://soundcloud.c...palast-showcase http://www.palastband.com/ Bonus: Sascha peva i ide pod imenom SASCHA PACE. Duh. Edited September 14, 2015 by StarbreakeR Quote
Grobodan Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 E u ovako nesto se apsolutno uklapa po imidzu 1 Quote
vudun Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 KOJI SAM KURAC KRASNI PRIVIRIO NA STRANICU OVU Quote
Recommended Posts