miter Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 kvalitetan bend sa dobrim pesmama Quote
StarbreakeR Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Napisah malo parče povodom 20 (!!) godina od izlaska Time Of The Oath, bacite oko ako vas zanima Link: http://j.mp/TotO20 1 Quote
Angelystor Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 (edited) Što bi se reklo, prigodne reči :] A jes pre neki dan bilo 20 godina, zaboravio taj dan da pustim :/ Samo bih jednu ispravku u tekst ubacio: "Bilo kako bilo, "Time Of The Oath" je izuzetan album koji svaki miljenik heavy i power metal zvuka mora imati u svojoj kolekciji." Edited March 2, 2016 by Angelystor 1 Quote
StarbreakeR Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 (edited) Realno da, ja bi išao od vrata do vrata ko tikvin svedok sa tim albumom, al' reko aj malo da budem i objektivan na kraju Tenkju Ja slušao juče dok sam pisao i njega, i B-sides i High Live. Napravio propisnu proslavu Edited March 2, 2016 by StarbreakeR 1 Quote
Totamealand Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 To si ti znači pisao! Svaka čast, pohvalio sam autora u komentaru na fejsu, stvarno dobar tekst. 1 Quote
kuruz Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 izbaci taj strikethrough, ne treba nam svima ovo 1 Quote
Angelystor Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Znao sam da ćeš kao black metal muva da doletiš na ovaj power metal med. Quote
StarbreakeR Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 To si ti znači pisao! Svaka čast, pohvalio sam autora u komentaru na fejsu, stvarno dobar tekst. Hvala Quote
Grobodan Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Bundevari zasto mi nije javljeno za datum da adekvatno proslavim praznik? Quote
Demon Seed Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Ide ti za 2 meseca godišnjica albuma Elegy pa nemoj i to da propustiš Quote
miter Posted March 6, 2016 Report Posted March 6, 2016 better than raw im je jedan od boljih albuma a pogotovo stvari don t spit on my mind i revelation Quote
StarbreakeR Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 Kako bije ovaj Sveti Ilija, juju Quote
StarbreakeR Posted September 27, 2016 Report Posted September 27, 2016 Dal je ovo normalno http://www.setlist.fm/setlist/helloween/2016/shinkiba-studio-coast-tokyo-japan-23fddc47.html Quote
Angelystor Posted September 27, 2016 Report Posted September 27, 2016 Koji si clickbait-master. Sledeća scena, idemo na ti i ja na naredni gig u Japan, a ono otvaraju sa "If I Could Fly". Quote
StarbreakeR Posted September 27, 2016 Report Posted September 27, 2016 (edited) To preživimo, i onda umesto "Burning Sun" opet krene "If I Could Fly" u maniru najgorih ex-yu tezgaroša BTW, legit je lista, pročitao sam komentare Japanaca koji su prisustvovali pa sam otišao na Setlist da proverim. Edited September 27, 2016 by StarbreakeR Quote
Totamealand Posted September 27, 2016 Report Posted September 27, 2016 Nek' me neko uputi šta je toliko posebno na ovoj set listi. Ako se ne varam, većina ovih stvari se svira poslednjih godina. Jedino nisam siguran da li sam viđao Before the war. Quote
Angelystor Posted September 27, 2016 Report Posted September 27, 2016 Svira se baš sve, u pravu si, jedino što nikad više TOTO pesama na istoj listi. Neka me ispravi Sbreaker ako propuštam nešto Quote
StarbreakeR Posted September 28, 2016 Report Posted September 28, 2016 Otvaraju sa We Burn (!!!), ubacili Burning Sun, nisu izostavili Before the War. Plus, nisu bend sa praksom da drastično menja liste pa mi je onda još više "wow". Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 28, 2016 Report Posted September 28, 2016 Jel sam ja jedini kojem idu na kurac medliji i tragican nedostatak materijala sa EP-a, Jericha i Keepera ? Quote
StarbreakeR Posted September 28, 2016 Report Posted September 28, 2016 Za ovo prvo da, užasni su mi ti medliji. BIlo je zabavno prvi put, nakon toga su ga preterali. Radije bih čuo bilo koji od 2 epa, pa makar ne čuo drugi, ili 3 cele pesme nego taj mišmeš refrena i prvih strofa. Što se tiče ovog drugog, od Gambling pa na vamo je bilo toliko Keeper materijala da se Andi previše forsirao. Na 7 Sinners turneji je 80% liste bilo sačinjeno od Keeper pesama, i koliko god mi je drago da čujem "I'm Alive" ili "March of Time" uživo, Andi jednostavno preforsira sebe pevajući to i na pola turneje zvuči ko go kurac. Sa druge strane, dosta dobrog materijala je zapostavljeno iz Andi ere ili ga gurnu u jedan od tih medleja, a te pesme mu sto puta bolje leže. Zato mi lista na ovoj turneji bila taman po meri. Što se tiče Jericho i EP materjala, to bi svakako voleo da čujem češće a ne kao pikanteriju. Bar da vrate How Many Tears u regularnu rotaciju kao nekad. Quote
Recommended Posts