Angelystor Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Uopšte me ne bi čudilo da, ne samo da 'Ween izda novi album, nego da se napravi neka pesma-dve gde će zajedno tipa da pevaju Kiske i Deris i da će to da poture u listu. Quote
Angelystor Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Uopšte me ne bi čudilo da, ne samo da 'Ween izda novi album, nego da se napravi neka pesma-dve gde će zajedno tipa da pevaju Kiske i Deris i da će to da poture u listu. Quote
Totamealand Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Pešta ili Sofija su obaveza. Nema izgovora. Quote
Сале Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Мислим да је ово одличан маркетиншки потез. Задњи добар албум са Дерисом је better than raw па капирам да ће гурати песме са њега и time of the oath. А са Кискеом ако не обрну оба кипера у целини ништа нису урадили. 1 Quote
druželjub Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 daj bože da je Kiske u sve ovo ušao pod uslovom da se barem odsvira po pesma sa Pink Bubbles i Chameleon Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 Samo da mi Kiske na ovoj turneji otpeva March of time i A tale that wasn`t right, posle toga me boli ceo kurac i da bude apokalipsa. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=ZPA0vKHpX3U 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 Jedna od neprimecenih pesama iz Deris ere, a satire: http://www.youtube.com/watch?v=ShXSKfcTzoU Quote
Sreta Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Jedna od neprimecenih pesama iz Deris ere, a satire: http://www.youtube.com/watch?v=ShXSKfcTzoU Ne postoji pristojan covek, koji nije sebi daio za pravo da primeti... Weikie dugo nije priznavao Dark Ride, bice da je zbog toga.. 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Naslovna je bomba, If I could fly i Mr Torture su hitovi, al We damn the night fazon niko od fanova ne spominje, a isto je bomba. Al da, Weikath ne voli uopste ceo taj period zbog njegovih privatnih sranja i zbog svadje sa Rolandom i Ulijem. Quote
Totamealand Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Ne zaboravite Sun is going down, I live for your pain i Escalation 666. Quote
Angelystor Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Escalation najgora pesma uz All Over na albumu :] Naslovna fes, sem što mi refren kopija "Someone's Crying". Sem tih sitnica, perfektan album. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Ceo album je odlican, tu nema price. Quote
Totamealand Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Ne simpatišem ni ja All over, Igi, ali Escalation je majka. Naslovnu iskreno rečeno nikad nisam voleo previše. Album mi je fifti fifti, pola pesama kidaju samo tako, druga polovina prosek. Nema između. Quote
azal Posted March 15, 2017 Report Posted March 15, 2017 Dark Ride je vrh album. bedak sto power metal bendovi uglavnom beze od tog pomalo mracnog zvuka sa spustenim stimom. ovaj album i Nocturnal Rites - Afterlife su odlicni primeri koliko to moze mocno da zvuci bez da se gubi na melodijama Quote
StarbreakeR Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Dark Ride je vrh album. bedak sto power metal bendovi uglavnom beze od tog pomalo mracnog zvuka sa spustenim stimom. ovaj album i Nocturnal Rites - Afterlife su odlicni primeri koliko to moze mocno da zvuci bez da se gubi na melodijama I Gambling with the Devil moram dodati. Quote
azal Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 hocete u bugarsku na cert? jel ima vec karte da se kupe? nesto ne vidim na eventimu Quote
Night Prowler Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Hteo sam bas da postujem ovde o tome. Ja bih isao ali mozda je bolje da sacekamo jos malo jer ima jos mnogo slobodnih dana za jos datuma jer objavljuju koncert po koncert. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Ja bih isao u Sofiju. Al da, mozda bude i nesto blize. Videcemo. Quote
azal Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 pa mislim da su pesta/sofija/zagreb isti kurac sto se tice daljine. ne znam sta bi moglo blize da bude a da nije u srbiji. jedino sto je sofija mnogo ruzna Quote
Totamealand Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Ja ću ipak da se strpim da vidim da li će biti Pešte. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=U771VNq1zOw A realno kida. http://www.youtube.com/watch?v=qonBG5wSl9g Quote
miter Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 NIkad mi se nije svidjao ovaj njihov Chameleon album, jedino Giants može da prodje, nije daleko ni Pink bubbles go ape meni se čak Derisov-a era i više svidja Quote
Recommended Posts