Сале Posted April 2, 2021 Report Posted April 2, 2021 Хаха дал је могуће да су избацили овакав спот? Гитара која лети кроз свемир јбт Иначе песма је ок али само прва трећина док пева Киске. Евоцира неке старе успомене. Чим се Каи прихватио појања све се трансформише у гама реј. Не знам само да ли ће на целом албуму певати сва тројица или је то само за ову песму? Каи јесте боготац али ми се из неког разлога његов вокал више не уклапа у овај бенд. Превише подсећа на гама реј. 1 Quote
Sreta Posted April 3, 2021 Report Posted April 3, 2021 Kontam da se Kai i Kiske ubacuju u dva tri hita. Uleti vam... Pesma jebe Oskare Dronjke, Makedonce, Hrvate i ostale Crnogorce. Quote
miter Posted April 3, 2021 Report Posted April 3, 2021 Guraju i dalje dobro, dobra stvar, dobro utrošenih 7 minuta 1 Quote
HADES Posted April 17, 2021 Report Posted April 17, 2021 Hansen pisao samo jednu pesmu za novi album (Skyfall), a Kiske nijednu. Mislio sam da ce biti malo vise ukljuceni u stvaralacki proces, ovako mu dodju vise kao gosti na albumu. 1 Quote
jovan888 Posted April 19, 2021 Report Posted April 19, 2021 Kada se Kiske prošli put umešao u kreativne procese, dobili smo najgori album, ne u njihovoj karijeri, nego u metalu. 1 2 Quote
jovan888 Posted May 21, 2021 Report Posted May 21, 2021 Meni osrednje, ali lepo je čuti ween sa tri vokala. 1 Quote
Crna_Dama Posted June 15, 2021 Report Posted June 15, 2021 https://www.youtube.com/watch?v=GKNqDabztUs Kakav je Andi pozitivac i uvek gotivan. Meni je sve ovo mnogo lepo i nekako za nevericu. Da udara na emociju fanova, od omota do te "all star" postave - jasno. Ali, jedva čekam album. I možda, da nas ne zaobiđu na turneji, kad se stvari unormale. 🤘 Podsetiše me foruma posle sto godina, jer sam baš na ovoj temi, ako se sećam, ostavila prvi komentar davno, davno...😀 2 Quote
Koroviev Posted June 15, 2021 Report Posted June 15, 2021 Zaigrajmo svi. https://en.metal-tracker.com/torrents/312449.html 1 Quote
Crusader87 Posted June 16, 2021 Report Posted June 16, 2021 Ocekujem dosta od albuma, pa cemo videti. Dobro je ocenjen na nekim portalima vec, cekacu strpljivo da mi stigne CD, pa da lepo preslusam. Sudeci prema koncertu 2015. godine kod nas, sumnjam da ce doci, realno je cak i ta malobrojna publika bila mlaka, jos su nastupali sa velikim JP! Jedino da se nadamo da bi sa aktuelnim sastavom bilo mnogo bolje 🙂 1 Quote
Totamealand Posted June 17, 2021 Report Posted June 17, 2021 Premijerno slušanje mi je više puta izmamilo ogroman osmeh na lice. Biće luda vožnja sa ovim albumom u narednom periodu. Mene više interesuje gde su hardcore poweraši u trenutku kad izlazi dugoočekivani povratak Kiske/Hansen tandema. Kad sam se ja 2007. godine pridružio yumetal forumu, članovi bi ispisali dobrih deset strana komentara samo prvi dan kad izađe novi album. A sada, kako stoje stvari, biću srećan i ako dobijemo samo Igorov track by track review. Old man rant over. 1 2 Quote
azal Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 matori smo i cekamo da izadje na Spotifyu 😄 danas se slusa Helloween i Pharaoh 1 Quote
ShinigamY Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 Bukvalno :D Nemam zivaca vise da skidam, jurim, torentujem. Ako nije na Spotify da ga obrnem, necu ni preslusat ... Quote
Crna_Dama Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 (edited) Upravo downloadujem. Ne znam, meni je ovo euforija do neba 😀. Osećam se kao klinka. Apropo publike... kada se setim 2007. i koncerta u SKC (turneja sa Gamma Ray), taj trenutak kada im se Kai pridružio na bini u samoj završnici bio je vrhunac svirke. Mislim da tada niko, baš niko nije mogao ni da sanja realizaciju nečeg poput Pumpkins United, sama ideja o Kiskeovom povratku graničila se sa nemogućim. Zato gajim nadu da, eto, možda ipak ne zaobiđu ni nas. Mada, opet, od zakazanih nastupa u 2022. najbliže je Sofija. Što se albuma tiče, imam visoka očekivanja. Obećavam recenziju na Balkanrock-u. 👍 Edited June 18, 2021 by Crna_Dama 3 Quote
Angelystor Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 15 hours ago, Totamealand said: Premijerno slušanje mi je više puta izmamilo ogroman osmeh na lice. Biće luda vožnja sa ovim albumom u narednom periodu. Mene više interesuje gde su hardcore poweraši u trenutku kad izlazi dugoočekivani povratak Kiske/Hansen tandema. Kad sam se ja 2007. godine pridružio yumetal forumu, članovi bi ispisali dobrih deset strana komentara samo prvi dan kad izađe novi album. A sada, kako stoje stvari, biću srećan i ako dobijemo samo Igorov track by track review. Old man rant over. Ja sam na Pumpkins United bojkotu A i nisam skinuo nov album evo već skoro 3 meseca. Mislim, preslušam ovo verovatno nekad do kraja godine 1 1 Quote
Crna_Dama Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 (edited) 20 hours ago, Totamealand said: Premijerno slušanje mi je više puta izmamilo ogroman osmeh na lice. Biće luda vožnja sa ovim albumom u narednom periodu. Isto. Dugo nisu imali ovako kompletno dobar album, kao celinu, gotovo bez slabog trenutka. Bukvalno od uvoda "vozi". Svega ima: od "Keepers"-šmeka do prepoznatljivog humora i nonšalancije koje su uvek negovali, odlična je svirka, glasovi se sjajno uklapaju (ali, ipak, Kiske! Neizmenjen!)... Kao retrospektiva, a sveža. I što je najbitnije, prepuno energije. Ovo sve na prvo slušanje. Preporuka! Edited June 18, 2021 by Crna_Dama 1 Quote
Лука Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 Jel samo meni miks mutnjikavo zvuči? Ne znam možda su mi sranje slušalice / spotify kvalitet. Quote
Totamealand Posted June 19, 2021 Report Posted June 19, 2021 Solidan je miks, album zvuči bolje nego 7 Sinners na primer. Jedino je Kiske povremeno prenabudžen efektima, nekada do te mere da ga je teško razumeti. Izuzev toga, korektan je zvuk. 1 Quote
azal Posted June 19, 2021 Report Posted June 19, 2021 preslusao sam pola nisam nista spektakularno cuo. ok je ovo da se mesaju vokali, ali nije ni to nesto specijalno, avantasia bez budzeta fazon, malo ovaj, malo onaj Quote
miter Posted June 19, 2021 Report Posted June 19, 2021 Očekivao sam više od ovog albuma. prva polovina daleko bolja, Out for the Glory zanimljiva stvar, dosta dobra, ali po meni album nose definitivno Best time, Mass pollution i Indestructible, ni Robot nije loš, inače Deris majstorski odradio posao...ipak album mi nekako lošiji od predhodnog Quote
Totamealand Posted July 2, 2021 Report Posted July 2, 2021 Robot king mi nekako tek sada leže, već drugi dan ne mogu da prestanem da je vrtim na repeat. Pritom, sama činjenica da postoji pesma koja se zove Robot king mi je urnebesna, to je toliko u Helloween fazonu. Ostali favoriti bez posebnog redosleda: Fear of the fallen, Angels, Skyfall, Out for the glory, Rise without chains. 1 Quote
Grobodan Posted July 2, 2021 Report Posted July 2, 2021 Isto i moji, samo bih zameni Angels sa Down in the dumps. Quote
Recommended Posts