Crna_Dama Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Svejedno,Helloween ne dolaze kod nas...... Quote
Crna_Dama Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ja sam cuo da dolaze.. Ma nemoj? Quote
Johny Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ja cu verovatno da radim organizaciju iz Nisa za Sofiju (29.01)..karta + prevoz verovatno 2500 din..viza ne treba..vise informacija uskoro..ako ima zainteresovanih neka postuju ovde..ili se jave na pp.. POZ. Quote
Guest .9. Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ma nemoj? Neko mi je rekao da su samo promenili lokaciju svirke..a da ce koncerta biti.. Quote
fiction Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Neko mi je rekao da su samo promenili lokaciju svirke..a da ce koncerta biti.. To je bila opcija prije nekih 10 dana Otkazan je!Steta...A prosao bi koncert mnogo bolje nego Destruction/Candlemass Quote
The Wicker Man Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ja sam cuo da dolaze.. ...ma i ja sam cuo da ce TOGO da bude svetski prvak u fudbalu.... Quote
greeter of the rising sun Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 bre ljudi citajte malo prethodne postove....a ne da se vrtimo u krug... ili idite na sajt......... lepo pise----da su prvo promenili lokaciju, a posle par dana otkazali..... Quote
Blood_Sprinklerka Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 definitivno ne dolaze...do pre par dana je postojala opcija da ce cert biti u skc-u..al nema shanse....gotovo a i to shto prichate za te karte i prozivate....ne mogu da idem na svaki cert jer sam jebeni student i potrebno mi je podosta kesha prvenstveno za silne kopije e drugo zarad zivotarenja...mislim da je svak prozivka besmislena...nadjite neko drugo mesto za ispoljavanje agresivnosti i nezrelosti....totalno je bzv Quote
greeter of the rising sun Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 cuj, svi smo mi ovde uglavnom studenti..... ali smo opet spremni da par meseci pre koncerta pocnemo sa odvajanjem novca za kartu... i nemoj da lupas da ne moze da se skupi...moze...ako ti je dovoljno stalo... sama odredjujes prioritete..nekome je prioritet koncert omiljene grupe.nekome frizer i sl. a ovde nije bilo prozivanja. pricalo se o podrsci. ako si se osetila prozvanom, tvoj problem. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 definitivno ne dolaze...do pre par dana je postojala opcija da ce cert biti u skc-u..al nema shanse....gotovo a i to shto prichate za te karte i prozivate....ne mogu da idem na svaki cert jer sam jebeni student i potrebno mi je podosta kesha prvenstveno za silne kopije e drugo zarad zivotarenja...mislim da je svak prozivka besmislena...nadjite neko drugo mesto za ispoljavanje agresivnosti i nezrelosti....totalno je bzv Toliko ima koncerata da stvarno ne mogu da se skupe pare.... Nisi samo ti student. Quote
Grobodan Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Sa jedne strane je tacno,ja sam skupljao pare 4 meseca za Exit,ali nekad jednostavno dodje period kad nemas para(kao ja za May Result veceras ),mada kad se hoce,moze se skupiti. Quote
metalia Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 STa fali nasoj zemlji ? A, izvini, sta ne hvali? Ti ili imas celicne zivce ili ti ide isuvise dobro! A. pre ce biti da je ovo 2. posto govoris o "podrsci" tj da svakog meseca izdvojimo nekih 100 i vise evra da ispratimo sve manje i vece koncerte! To je vecini u ovoj zemlji tesko izvodljivo! Quote
greeter of the rising sun Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 kojih bre koncerata?!? dodju 2 grupe za 3 god... govori se o 'certima u srbiji, a ne u 'lijepoj nashoj' i okolini....za okolinu ne ide podrska, tu ide ko moze... mada, verujem da i u 'lijepoj nashoj' ima vise koncerata nego ovde....svi nas obilaze Quote
StarbreakeR Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ma i ovo ce da se oladi...ionako ce svi da zaborava da je koncert ikada bio zakazan...i svi ce se vratiti staroj dobroj Deris vs. Kiske Respravi... Sta da kazem...jebiga sad necemo nista da popravimo...nadam se samo da ce narod da se opameti... Inace da skrenem temu singl "Light the Universe" je otkazan... Quote
Grobodan Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 kojih bre koncerata?!? dodju 2 grupe za 3 god... govori se o 'certima u srbiji, a ne u 'lijepoj nashoj' i okolini....za okolinu ne ide podrska, tu ide ko moze... Ajde,nije bas toliko,ali neka bude recimo 5 svetski poznatih imena,za to se moze skupiti kinta,samo kad se hoce. Sad,tragedija je sto ovde ljudi pre idu na neke glupe tribute veceri nego na koncerte stranih bendova. Candlemass bi,da su dosli bez Destrukcije,skupili 150 ljudi ovde.Bruka i sramota. Quote
Crna_Dama Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Gledaj,meni nisu bile problem pare,počnem ja da skupljam obično dva-tri meseca pre koncerta,i to bude OK. Činjenica je da oni ne dolaze. Quote
StarbreakeR Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ajd pogodite koji je ovo cika... E sta postade od njega... Quote
Crna_Dama Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ajd pogodite koji je ovo cika... E sta postade od njega... Da..nazalost. Quote
StarbreakeR Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ne mogu da provalim koji omot drzi u ruci... Quote
Crna_Dama Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ni ja,liči mi na omot drugog solo albuma,ali nisam baš sigurna,stvarno. Quote
Crna_Dama Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ne dirajte Kiskea! Ma ko ga dira?!? Pa,i ja ga gotivim.Samo,rekla sam da je bolje izgledao ranije nego sad....što je i logično. Quote
StarbreakeR Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Ko bre dira Kiskea...samo stvarno je bio lepsi kao dugokosi zabavljac... www.michaelkiske.net Novi sajt...ima slika interviewa i jos mnogo toga... Quote
Recommended Posts