Anarki StarScream Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Evo stoji mi iza ledja novi hammer, a mrzi me da citam. Samo sam video sliku kcerke onog lika iz ministry, i setio se koliko je nasa Dolly lepa ( iste su ). E da srecna vam nova godina, i zaista mi je zao sto vam helloween nece doci, jer znam da vam je sigurno krivo. Ja znam da bih ja dusu ( koju dusu ? ) dao za Priest. Quote
StarbreakeR Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Imas Priest u Bugarskoj 4.Augusta Pa srecna i tebi i svim pumpkinheadovima... Quote
METAL Man Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Mozda se i predomisle... Pola godine se pripremam za taj Koncert... Quote
Crna_Dama Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Helloween.Priest nisu ni planirali da dodju kod nas. Quote
StarbreakeR Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 !!!Imas Priest u Bugarskoj 4.Augusta !!! Pa srecna i tebi i svim pumpkinheadovima... Vidis sta sam rekao post pre...odakle ja znam da se ne sprema za taj koncert Quote
Anarki StarScream Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Helloween.Priest nisu ni planirali da dodju kod nas. Ma znam, samo kazem da bih voleo. A da za bugarsku, pa tesko, mada bilo bi lepo. Prelistao sam hammer. Meni je ipak Dark Ride odlican album . E da do jaja stvar u hammer-u, na koju sam se smejao jedno 30 minuta. Khm, slipknot je Thrash metal . Quote
Angelystor Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Sta su napisali za Dark Ride mamu im?! Quote
StarbreakeR Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Nemam pojma zaboravio sam...nesto da kopiraju sami sebe...da moze bolje...tako nekako... Quote
Vule iz Kule Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Zar je bitno šta je pisalo, kad je poruka bila samo jedna - Walls i Keeper albumi su odlični, a sve ostalo - od srednje lošeg do krajnje očajnog. Quote
vlad Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Poslije Bodoma Helloween će mi sjesti kao kec na desetku!!! Opet na put u Zagreb!!! Quote
StarbreakeR Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Pa prijatan ti put...lepo se provedi...ja idem u Sofiju...definitivno... Quote
vlad Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Možda jednom i potrefimo isti grad za koncert! Do tada, uživaj u životu i cugaj previše!!!! Quote
Crna_Dama Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 E da do jaja stvar u hammer-u, na koju sam se smejao jedno 30 minuta. Khm, slipknot je Thrash metal . :E,brate,jesi me nasmejao . Quote
Anarki StarScream Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 A znas li kako je bilo meni koji slusam Thrash. Cepao sam se. Quote
Crna_Dama Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 A znas li kako je bilo meni koji slusam Thrash. Cepao sam se. Mogu da zamislim. Moj brat isto sluša trash. Quote
Anarki StarScream Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Mogu da zamislim. Moj brat isto sluša trash. Trash znaci smece. Thrash znaci rasturiti, razvaliti itd. Nemoj da mesas . Ma ima slipknot jednu pesmu koja i lici na thrash, ali kasnije corey pocinje da peva i onda prelazi u NU. Ja mislim da se zove gently, ali verzija u kojoj je prvih 3 minuta instrumental. E ta 3 minuta su thrash. Ali onih 2 minuta su trash. . Quote
Crna_Dama Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Trash znaci smece. Thrash znaci rasturiti, razvaliti itd. Nemoj da mesas . Sorry. Moja greška,THRASH(jesam ovaj put dobro napisala?) htedoh reći. Quote
Anarki StarScream Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Sorry. Moja greška,THRASH(jesam ovaj put dobro napisala?) htedoh reći. Ovaj put cu ti oprostiti, ali cuvaj se, jer kada sledeci put to uradis moraces da nadjes majmuna od zhada i da mi ga doneses na pun mesec i tada .... cek to je namenjeno ortaku kada sledeci put budemo zrtvovali device, a on smuva neku od njih i ona izgubi "cednost" sa njim i propadne nam ritual. Alkohol je zlo. Quote
Crna_Dama Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Ovaj put cu ti oprostiti, ali cuvaj se, jer kada sledeci put to uradis moraces da nadjes majmuna od zhada i da mi ga doneses na pun mesec i tada .... cek to je namenjeno ortaku kada sledeci put budemo zrtvovali device, a on smuva neku od njih i ona izgubi "cednost" sa njim i propadne nam ritual. Alkohol je zlo. E,jesi lik. Quote
Anarki StarScream Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Alkohol je zlo I treba ga izbegavati. U svakom agregatnom stanju . Quote
Crna_Dama Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Alkohol je zlo I treba ga izbegavati. U svakom agregatnom stanju . Ne bih rekla da ga ti izbegavaš. Quote
Anarki StarScream Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Ne bih rekla da ga ti izbegavaš. Jedan ortak je jednom rekao, da ja dajem odlicne savete, ali i da ih ja nikada ne postujem . Quote
Anarki StarScream Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Ne bih rekla da ga ti izbegavaš. Jedan ortak je jednom rekao, da ja dajem odlicne savete, ali i da ih ja nikada ne postujem . Quote
Recommended Posts