rustik Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Album mi je u pocetku delovao uvrnuto, nekako mi je sve zvucalo nabacano, medjutim nakon svakog novog preslusavanja imao sam zelju da ga ponovo pustim. Po mom misljenju ne radi se o prosecnom albumu, mislim da je rec o odlicnom izdanju. Quote
Grobodan Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Ok. Cek ti si me ono jednom prilikom kontaktirao preko pm-a. Iz loznice si ili krupnja, ili ti je tadasnja devojka bila??? Ja iz Banje Koviljace(to je mesto kod Loznice),devojka(i tadasnja i sadasnja,a nadam se i buduca)iz Krupnja. Quote
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ja iz Banje Koviljace(to je mesto kod Loznice),devojka(i tadasnja i sadasnja,a nadam se i buduca)iz Krupnja. Brate, znam gde je banja . Pa zivim u selu u blizini sapca. U loznici veceras Van gogh? Ja cu mozda doci. E da Ristekpah za to sto ste toliko dugo zajedno . Quote
StarbreakeR Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Imam ja novi original...a znamo da kvalitet originala ne moze da se uporedi sa Mp3...tako da vam kazem...fenomenalno je...a ja bih album stavio u kateghoriju MoTR...sto je za moj ukus sasvim solidno... Quote
Grobodan Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Brate, znam gde je banja . Pa zivim u selu u blizini sapca. U loznici veceras Van gogh? Ja cu mozda doci. E da Ristekpah za to sto ste toliko dugo zajedno . Jes,Van Gogh veceras,idi ako hoces.Ja sam u Bgu,a da sam kuci,ne bih ni tad isao. E,da,Van Gogh i Tijana Dapcevic. Vici tamo "KREATOR" Quote
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Necu, idem na elektro zurku . Idem da prebijem nekog crnca. . I da skandiram KREATOR!!!!! Quote
Crna_Dama Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Necu, idem na elektro zurku . Idem da prebijem nekog crnca. . I da skandiram KREATOR!!!!! Gde ćeš naći crnca,majke ti? Quote
Angelystor Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 e znachi, nije vam ovo Maiden tema pada bulaznite non stop mislim da cu da se unapred oprostim od Bugarske, iako imam neke shanse.. Quote
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Gde ćeš naći crnca,majke ti? U hard rock caffe-u u sapcu, gde je inace elektro zurka . A Crnja je dj. A ja idem da skinem djanu sa mojih jos uvek nevinih marteens . Quote
Vladan Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Jel ima neko mozda spisak pjesama koje Helloween sviraju na turneji? Ajd ako moze da njadje da objesi ovdje! Sretna vam ova nasa nova! Quote
Anarki StarScream Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Znaci bilo mi je super!!! Najbolja nova godina, a bio je su sabi. Ala onaj njihov lik voli ritam . Kasnije pustio dj neki tehno, a ovaj uzeo bongo i udarao po njemu. Car!!! Quote
Angelystor Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Jel ima neko mozda spisak pjesama koje Helloween sviraju na turneji? Ajd ako moze da njadje da objesi ovdje! Sretna vam ova nasa nova! 1. Intro 2. King For A 1000 Years 3. Eagle Fly Free 4. Hell Was Made In Heaven 5. Keeper Of The Seven Keys 6. A Tale That Wasn't Right 7. Dani contra Markus Drum Solo 8. Occasion Avenue 9. Mr. Torture 10. If I Could Fly 11. Guitar Solo - Sascha contra Dani 12. Power 13. Future World 14. The Invisible Man 15. Mrs. God 16. I Want Out 17. Dr. Stein uvek sviraju ovako, uz mozda promenu redosleda pesama.. Quote
Cosmic Antagonist Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 (edited) Nama ce na leto kad dodju, jos da ubace i Halloween i par stvari sa Wallsa, tako da ce Bugari i ostali da zale sto i njima nisu otkazali koncert u januaru kao nama... Edited January 14, 2006 by IronMaiden Quote
Cosmic Antagonist Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Always look at the bright side of life, tana-nanananana Quote
StarbreakeR Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Da...da...doci ce...samo se nadajte...nego podjite be u Bulgariju da gledamo Hellse ko ljudi... Quote
Anarki StarScream Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Nemam kintu za Bugarsku... Znam taj osecaj .... ni ja nisam imao za Priest-e pre 2 godine .... i dan danas mi je krivo .... uzmi od oca/keve/brata ... zaradi ... na bilo koji nacin ( nisam hteo da budem nepristojan ovim recima, ali bice ti kasnije krivo ako ne odes ). Quote
Cosmic Antagonist Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Mozda ce joj posle biti krivo i ako zaradi na "bilo koji nacin" Quote
Anarki StarScream Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Eh, da je meni neka baba ponudila pare za te usluge pre 2 godine, prihvatio bih ... meni to ne bi bilo toliko bitno ipa su priest-i u pitanju. Quote
Recommended Posts