Cosmic Antagonist Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 E da su njoj tvoje moralne vrednosti i principi, mogla bi da proprati Helloween na citavoj turneji, a ne samo u Bugarskoj. Hmm, ja bih se razmislio da sam na njenom mestu PS: Stvarno nije u redu sta ste uradili sa ovom temom... O cemu se ovde raspravlja, strasno... Quote
Anarki StarScream Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 E da su njoj tvoje moralne vrednosti i principi, mogla bi da proprati Helloween na citavoj turneji, a ne samo u Bugarskoj. Hmm, ja bih se razmislio da sam na njenom mestu I da nama svima obezbedi po jednu vip kartu . Quote
AlexiMyGod Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Nisu loshi...Nisam neshto odushevljena. Quote
Crna_Dama Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 I da nama svima obezbedi po jednu vip kartu . O čemu vi raspravljate... O moralnim vrednostima i principima,plus razmatranje o tome kako bi ja mogla dazaradim pare nanajlakši i najbrzi način. Quote
Anarki StarScream Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Dobro ... hoces da raspravljamo kako sam ja beznadezno zaljubljen u jednu devojku ... i da sam imao 2 sanse kod nje i da ih nisam iskoristio ... i da nisam nisam siguran da cu dobiti 3 .... Hm, ne, bolje da raspravljamo o tome kako ovi likovi zele te VIP karte . Quote
Crna_Dama Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Dobro ... hoces da raspravljamo kako sam ja beznadezno zaljubljen u jednu devojku ... i da sam imao 2 sanse kod nje i da ih nisam iskoristio ... i da nisam nisam siguran da cu dobiti 3 .... Kome pričaš.... Ista stvar kod mene. Quote
Crna_Dama Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Hm, ne, bolje da raspravljamo o tome kako ovi likovi zele te VIP karte . A ti kao ne zeliš VIP karte?!? Quote
StarbreakeR Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Nisu loshi...Nisam neshto odushevljena. Blasfemicarka!!!Na Lomacu sa njom...spalite vesticu Da...svi se izgleda mucimo sa tim sansama...nego ocu i ja jednu \/ip kartu! Quote
Anarki StarScream Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Kome pričaš.... Ista stvar kod mene. Pa, ono, sumnjam da moj slucaj moze da se poredi sa drugim .... . Elem ne zelim vip karte, mada mozda da bih mogao licno da udavim Wiekath-a. Ma meni je da mi Markus da svoj bass, bez autograma naravno. Quote
AlexiMyGod Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Blasfemicarka!!!Na Lomacu sa njom...spalite vesticu 'Ajde,probaj. Quote
StarbreakeR Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Any time, any place Mislis da ga udavis od razgovora ili rukama...pazi sta pricas mozes i ti na lomacu Quote
Brynhildr Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Helloween nisu nesto posebno?!?!?!?! gde ti zivis??? Jedni od najboljih power metal bendova bre! Quote
StarbreakeR Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Helloween nisu nesto posebno?!?!?!?! gde ti zivis??? Jedni od najboljih power metal bendova bre! E!Tako se zbori!Ako ti ikad ista zatreba samo kazi(Ja sam protector of the Helloweenkind )Ne samo sto su jedni od najboljih vec su i prvi...! Ali kao sto obicam da kazem"To each his Own" Quote
vlad Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Ljudovi, jebeno ne mogu da vjerujem! Još samo 43 sata do koncerta!!! Ima dušu da ostavim tamo!!!!! Quote
Cosmic Antagonist Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 (edited) Dobro ... hoces da raspravljamo kako sam ja beznadezno zaljubljen u jednu devojku ... i da sam imao 2 sanse kod nje i da ih nisam iskoristio ... i da nisam nisam siguran da cu dobiti 3 .... Ima jedna pesma za tebe, ide: The chance you got comes never twice... Elem ne zelim vip karte, mada mozda da bih mogao licno da udavim Wiekath-a. Ne dirajte Weikija! Edited January 23, 2006 by IronMaiden Quote
Cosmic Antagonist Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ljudovi, jebeno ne mogu da vjerujem! Još samo 43 sata do koncerta!!! Ima dušu da ostavim tamo!!!!! Ljud, ne staj nam na muku... Quote
StarbreakeR Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ljudovi, jebeno ne mogu da vjerujem! Još samo 43 sata do koncerta!!! Ima dušu da ostavim tamo!!!!! Nahhh...ionako ti ne treba! Quote
Apeiron Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ovaj Keeper, sto ga vise slusam, ne popravlja se situacija... Prosek. Dobrih pesama ima, ali nekih groundbreaking, bas i nema. U svakom slucaju, ovo je prvi Helloween koji sam slusao 10ak puta, jos od Time of the Oath perioda (gde sam nesto i prestao da ih pratim)... However, koncert (po drugi put) i intervju - sutra (tj. danas, prosla ponoc ). Quote
Kent Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 sto bi bon jovi rek'o, have a nice day Quote
Angelystor Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Invisible Man najvrednija pomena.. Ma Rabbit je tata za ovo p.s. Starbreaker tebra, alal ti svaka za potpis Quote
vlad Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Čovjek ga junački sprži u potpis!!!!! Laki, nisi ti za Helloweena! Bolje ti ostani, ja ću uraditi interview!!!!!!! Ostali, jebiga, znam da vam je teško, tako je i meni bilo pretprošle godine!!!! Doćiće valjda jednom i u Srbiju!!!!!! Quote
Angelystor Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 A ako dodju..bolje da i sviraju Halloween..jebao ih chika Stien. I ako mozete..gadjate Weikatha nekim upaljachem ili sl. za mene Quote
vlad Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Kad si već toliko navalio, bacićemo tebe na njega!!!!! Quote
vlad Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ako ja budem tamo, bićeš!!!!!!!! (koliko je ovo dubok post!!!) Quote
Recommended Posts