vlad Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Jbt, u publici sve neka decurlija, ko obdaniste Al ocu da me neko upozna sa ovom malom crnom u majici Gardijana Bez veze! Vjerovatno bi ti jebala mater četničku!!!! Takvi su oni svi!! Jebote, toliko mrze Slovence da ih zovu alpskim Srbima!!!!!! Quote
StarbreakeR Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 E nikad nisam shvatao tu medjusobnu netrpeljivost... Quote
Vule iz Kule Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 (edited) E, da je sreće, danas ne bismo bili normalni. U pozitivnom smislu, naravno. BTW Skullwrecker već dugo nije tu... Edited January 27, 2006 by Vule iz Kule Quote
Crna_Dama Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Dobre slike. Sad samo da zamišljam kako bi tek bilo kod nas na koncertu..... Quote
StarbreakeR Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 l00dilo...valjda ce da dodju letos... Quote
vlad Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Šteta zaista što to nije bilo večeras!!!!!!! Ima u Zg i gotivnih ljudi, nisu svi nacionalisti!!! Upozna sam nekoliko dobrih ljudi!!!!! Quote
Vule iz Kule Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 l00dilo...valjda ce da dodju letos... Jedino ako budu putovali kroz vreme. Quote
Angelystor Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Dobro bilo sinoc.. Gledao sam "Ptice" i zamishljao Weikatha na filmu Quote
StarbreakeR Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Ptice? Ne znam o cemu zboris... Quote
Cosmic Antagonist Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Ja sam zamisljao Vanisha, Vuleta iz Kuleta, Anarkija, Starbreakera i ostale Weikath-mrzce, kako redom izlaze na binu i puse k... Weikathu. Quote
Angelystor Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Ma nek se taj javi kad nauchi da pravi dobre pesme(opet) Starbreaker@ Hitchcock bre! Quote
Apeiron Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Tesko da ce doci u Srbiju... tako su mi rekli u intervjuu. I pored toga sto sam Grosskopfa ubedjivao da bi u Srbiji bilo tri puta vise ljudi, rekao je sledece: Don't know. We were this close... Majku mu. Naravno, ako se javi ozbiljan organizator, nista nije neizvodljivo... ali manjka nam takvih ljudi. Quote
StarbreakeR Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Jebi ga...kad smo maler... Hey ko je Weikathomrzac...ja ga obozavam...tj volim sve koji su prodefilovali kroz helloween(sem sashe...maloo mi je feg taj tip) Vanish ti li si onaj na Helloweenorg.com s kim sam se raspravljao za Weikatha...Serbian Metallian...ne, Victim of Fate???! Sto se tice fimova...ne gledam filmove Quote
Cosmic Antagonist Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Vanish ti li si onaj na Helloweenorg.com s kim sam se raspravljao za Weikatha...Serbian Metallian...ne, Victim of Fate???! Sta! Ona bitanga Vanish se usudio da vredja Weikatha na oficijalnom sajtu, cccc Cekaj samo da to vidi Weikath, najebao si Quote
Angelystor Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Da ja sam Victim_Of_Fate(Serbian Metalien je valjda Vule iz Kule)... Ja sam postao poznat bash po tom "obrachunu" p.s. Ovi srecnici sto ce biti u Bugarskoj vecheras ce biti uslikani za LIVE DVD! Quote
StarbreakeR Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (edited) U Bugarskoj???Naaah... P.S. Ja postao po onoj Kujinoj za ono protiv reuniona...po cemu je on postao poznat...on ce meni da dira Kai-a...rekoh mu ja lepo... Secam se i onog Weikevog replya na onaj tvoj post...a ti Edited January 29, 2006 by StarbreakeR Quote
Angelystor Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Sada ima neki lik koji je taj Weikathov post ladno stavio sebi u potpis BTW zar ti ne beshe trebao da idesh na gig u Bulgariu? Quote
StarbreakeR Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Duga je to i tuzna prica...a ne prica mi se... Quote
Angelystor Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 German melodic metallers HELLOWEEN filmed their sold-out headlining concert on January 29, 2006 at the 5,000-capacity crowd at the Winter Palace Of Sports in Sofia, Bulgaria for a planned live CD/DVD package. Two other shows will be recorded for the upcoming CD/DVD — Tokyo, Japan on March 1 and Sao Paulo, Brazil on March 25. More details will be announced soon. Yey Quote
StarbreakeR Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Double the pain... Jedva cekam da izadje taj DVD...kupujem original 100% Quote
StarbreakeR Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Sram te bilo...ja za sada imam samo The Legacy orig...ima li jos neko nesto? Quote
Recommended Posts