Jump to content

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Jbt, u publici sve neka decurlija, ko obdaniste icon_biggrin.gif Al ocu da me neko upozna sa ovom malom crnom u majici Gardijana icon_biggrin.gif

Bez veze! Vjerovatno bi ti jebala mater četničku!!!! Takvi su oni svi!! Jebote, toliko mrze Slovence da ih zovu alpskim Srbima!!!!!! icon_smile.gif

Posted

Šteta zaista što to nije bilo večeras!!!!!!!

Ima u Zg i gotivnih ljudi, nisu svi nacionalisti!!! Upozna sam nekoliko dobrih ljudi!!!!!

Posted

Tesko da ce doci u Srbiju... tako su mi rekli u intervjuu.

I pored toga sto sam Grosskopfa ubedjivao da bi u Srbiji bilo tri puta vise ljudi, rekao je sledece: Don't know. We were this close...

Majku mu.

Naravno, ako se javi ozbiljan organizator, nista nije neizvodljivo... ali manjka nam takvih ljudi.

Posted

Jebi ga...kad smo maler...

Hey ko je Weikathomrzac...ja ga obozavam...tj volim sve koji su prodefilovali kroz helloween(sem sashe...maloo mi je feg taj tip)

Vanish ti li si onaj na Helloweenorg.com s kim sam se raspravljao za Weikatha...Serbian Metallian...ne, Victim of Fate???!

Sto se tice fimova...ne gledam filmove icon_smile.gif

Posted

Vanish ti li si onaj na Helloweenorg.com s kim sam se raspravljao za Weikatha...Serbian Metallian...ne, Victim of Fate???!

Sta! Ona bitanga Vanish se usudio da vredja Weikatha na oficijalnom sajtu, cccc Cekaj samo da to vidi Weikath, najebao si icon_smile.gif

Posted

Da ja sam Victim_Of_Fate(Serbian Metalien je valjda Vule iz Kule)...

Ja sam postao poznat bash po tom "obrachunu" icon_smile.gificon_smile.gif

p.s. Ovi srecnici sto ce biti u Bugarskoj vecheras ce biti uslikani za LIVE DVD!

Posted (edited)

U Bugarskoj???Naaah...

P.S. Ja postao po onoj Kujinoj za ono protiv reuniona...po cemu je on postao poznat...on ce meni da dira Kai-a...rekoh mu ja lepo...icon_smile.gif

Secam se i onog Weikevog replya na onaj tvoj post...a ti icon_wink.gif

Edited by StarbreakeR
Posted

German melodic metallers HELLOWEEN filmed their sold-out headlining concert on January 29, 2006 at the 5,000-capacity crowd at the Winter Palace Of Sports in Sofia, Bulgaria for a planned live CD/DVD package. Two other shows will be recorded for the upcoming CD/DVD — Tokyo, Japan on March 1 and Sao Paulo, Brazil on March 25. More details will be announced soon.

Yey