Jump to content

Helloween

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ooo kako Helloween na Exitu??? Isto kao i Anthrax prosle ili SOAD svih ovih godina. Zasto se i dalje nadate njihovom kletom koncertu zbog koga svaki put popizdim kad vidim sve te varijante:

-Svirace u Hali sportova

-Svirace u SKC

-Svirace na Exitu

-Svirace u Enteru 2 dana pred Exit

- Svirace ipak kad prodje leto jer je u Srbiji +40 a u Nemackoj ne rade kad je 30+ stepeni

-Svirace za x godina....

Svirace kurac

Edited by rustik

Zaboravio sam da pitam sve one koji su postovali (na temi o koncertu Helloween-a ovde) komentare tipa:

100000% sam tu

U prvom sam redu garantovano

i slicne (a to su,izmedju ostalih,useri:ALEXIE_AIC,Sarah_Key,Pera_Shtrajkach,Skullwrecker (izjavio da ce umreti kad bude video taj koncert),Vule iz Kule,Gollum,grave,Metathrone,metalia,Nikolablack...itd.;ajde Starbreaker je objasnio svoj deo vec) - uglavno da ih pitam:

JA BIO NA KONCERTU HELLOWEEN-A U PRVOM REDU...A GDE STE VI??? ph34r.gif

mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif

E pa ja sam u svakom prvom redu vidjao samo devojke... icon_rolleyes.gif

Ko je njih propustio...Uostalom ja propusatam devojke ako me lepo i kulturno zamole.. laugh.gif

Ne bih bio toliko nekulturan da im ne dam da uzivaju u Andiju...

P.S. Nema veze sto je ozenjen...

Helloween must come...Must have...My precious...Helloween icon_confused.gif

mhihi.gif

mhihi.gif

mhihi.gif

E pa ja sam u svakom prvom redu vidjao samo devojke... rolleyes.gif

Ko je njih propustio...Uostalom ja propusatam devojke ako me lepo i kulturno zamole.. laugh.gif

Ne bih bio toliko nekulturan da im ne dam da uzivaju u Andiju...

P.S. Nema veze sto je ozenjen...

Helloween must come...Must have...My precious...Helloween icon_confused.gif

mhihi.gif

mhihi.gif

mhihi.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Da,Andy..... icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

Zaboravio sam da pitam sve one koji su postovali (na temi o koncertu Helloween-a ovde) komentare tipa:

i slicne (a to su,izmedju ostalih,useri:ALEXIE_AIC,Sarah_Key,Pera_Shtrajkach,Skullwrecker (izjavio da ce umreti kad bude video taj koncert),Vule iz Kule,Gollum,grave,Metathrone,metalia,Nikolablack...itd.;ajde Starbreaker je objasnio svoj deo vec) - uglavno da ih pitam:

JA BIO NA KONCERTU HELLOWEEN-A U PRVOM REDU...A GDE STE VI??? ph34r.gif

mhihi.gif  mhihi.gif  mhihi.gif

Ja nisam pisala da sam "1000000000% tamo", da cu "umreti na koncertu, posle istog", i slicne gluposti, vec da cu ici, i posto je tema bila za koncert u Beogradu, na to se i odnosilo...Jbg, nisam mogla da idem nigde van zemlje da ih gledam & slusam... no.gif

@ Invictus: Divna ti je pumpkin-majica wub.gif , i to ti kazem vec ne znam koji put... biggrin.gif