StarbreakeR Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Moze li neko da mi ovo objasni???Znaci ja sam rekao...grrr...zasto neko iz Helloween nosi majicu ONCE???Skrnavljenje Helloweena...ja kad vam kazem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Solidarišu sa kolegama. Njihovo je pravo ako hoće da se blamiraju,valjda.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Nosi chovek majcu shta sad.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 A brate, ovdje stvarno ne nedostaje "tema" za raspravu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Pa nismo se skoro raspravljali znas...zato sam i ubacio sliku Odavno nismo imali nista dobro sem Andi vs. Kiske rasprave...koja je malo dosadila... Sta mislite na ovo : Sascha vs. Roland Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Grappow je duže bio tu, a i odradio je odličan posao! Ovaj je super počeo, pred njim su godine da se pokaže! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Dobro vam svima covjek rece, gdje ste na koncertu, svi neki fanovi... I ja sam bio blizu prvog reda, a kasnije sam se povukao i u miru uzivao... Svi pricate nesto, volim helloween i ostalo, a dobro covjek rece gdje ste na koncertu..., pa prvi put sam isao u Zadar, ima nekih 350km od Banja Luke, i nisam se zalio, a sad smo se opet vozili oko 300km (jer smo malo skrenuli s puta)! Mislim karta Beograd - Zagreb (autobus) nije vise od 25 evra u oba pravca, i tamo karta 20 evra, znaci sa 50 evra naputujes se i nauzivas! Za neodlazenje na cert nema isprike... Problem je u tome sto ste vi, beogradjani posebno, prilicno razmazeni, i poceli ste da birate i izvoljevate..., dobro je Frubi napisao u MH i Butcherianu... Nego sranje na stranu, dobio sam od jedne djevojke gomilu slika sa Heloween koncerta, a cak ima i klip A Tale That...!Odlicno je! Naravno Vlad nedam nikom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 jebi im majku vladane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Pa sta ja sad mogu da radim sto sam maloletan i sto bez dozvole roditelja ne mogu ni da obrisem zadnjicu...jebi ga i ja sam se spremao 6 meseci sakupio pare bio spreman da idem bilo gde al onda ti kazu necemo da potpisemo i ja mogu samo da ga dudlam...uostalom nismo mi krivi neko i nema 50e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 (edited) Dobro vam svima covjek rece, gdje ste na koncertu, svi neki fanovi... I ja sam bio blizu prvog reda, a kasnije sam se povukao i u miru uzivao... Svi pricate nesto, volim helloween i ostalo, a dobro covjek rece gdje ste na koncertu..., pa prvi put sam isao u Zadar, ima nekih 350km od Banja Luke, i nisam se zalio, a sad smo se opet vozili oko 300km (jer smo malo skrenuli s puta)! Mislim karta Beograd - Zagreb (autobus) nije vise od 25 evra u oba pravca, i tamo karta 20 evra, znaci sa 50 evra naputujes se i nauzivas! Za neodlazenje na cert nema isprike... Problem je u tome sto ste vi, beogradjani posebno, prilicno razmazeni, i poceli ste da birate i izvoljevate... Mislim da nemaš pravo tako da pričaš. Prvo,ja sam maloletna(još uvek), drugo,i za neke koncerte u BG jedva skupim lovu,i to od gladovanja u školi,jer ćale i keva,naravno,mrze muziku koju slušam i boli ih dupe da me finansiraju za put,citiram:"da bi ti slušala neke tvoje vrištavce". Treće,nisam iz BG. Edited February 20, 2006 by Metal girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 RESPECT maloljetnoj MetalGirl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to se tako radi djevojko da nas je vise takvih,a manje nekih tetkica i Nerd-ova, i ova scena bi bolje stajala ne moze se nista bez truda ako neko misli da je lako otici na bilo koji koncert iz ove zabiti VARA SE!! a da ne kazem da sve kosta a HELLOWEEN gledao sam ih u ZG, i iskreno, mislio sam da ce biti bolje nisu bash nesto vrhunsko. profi, ali bez duse gledao sam puuno boljih koncerata, ali ne zalim sto sam ih vidio ipak je to ljubav iz mladosti i trebalo je najzad otici da se vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Kad ga čiča progovori... Vladane, zadaviću te! Ima da mi prebaciš to, podhitno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Respect MetalGirl...ista situacija je i kod mene samo sto ja nisam kupio knjigu iz Engleskog za skolu(koja kosta poprilicno...nekih 10e...ostalo sam skupio nekako)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) Respect MetalGirl...ista situacija je i kod mene samo sto ja nisam kupio knjigu iz Engleskog za skolu(koja kosta poprilicno...nekih 10e...ostalo sam skupio nekako)... Takodje.Samo što sam ja uzela knjigu,al nisam platila. Ozbiljno,glupa su mi ova prepucavanja u stilu "Ko je veći fan,ko je bio na koncertu,a ko ne,i zašto"...... Edited February 21, 2006 by Metal girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Meni ne pada na pamet da se sad ja nekome pravdam zasto nisam isla u Bugarsku ili gde god da ih slusam ... A sto se tice ovih prepucavanja, neka svako radi sta hoce, kad nema pametnija posla, i neka se kurci na taj nacin! Mene iskreno zabole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Meni ne pada na pamet da se sad ja nekome pravdam zasto nisam isla u Bugarsku ili gde god da ih slusam ... A sto se tice ovih prepucavanja, neka svako radi sta hoce, kad nema pametnija posla, i neka se kurci na taj nacin! Mene iskreno zabole! Svidja mi se tvoj potpis. Pre sam ga imala te stihove u potpisu,a inače mi je to omiljena stvar Helloween-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 ne svidjaju se ni meni prepucavanja tog tipa, ali prica o tome da se NE MOZE ici na koncerte NE STOJI. Znaci JA NE MOGU ne postoji!!!!!!!!! Pitanje je samo hoces li i zelis li dovoljno. Vise nije rat, moze se putovati, treba samo rasporediti prioritete i otici pogledati bendove koje volis. Tu sva mudrost zavrsava. TACKA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 ne svidjaju se ni meni prepucavanja tog tipa, ali prica o tome da se NE MOZE ici na koncerte NE STOJI. Znaci JA NE MOGU ne postoji!!!!!!!!! Pitanje je samo hoces li i zelis li dovoljno. .....i imaš li mogućnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Antagonist Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 prica o tome da se NE MOZE ici na koncerte NE STOJI. Znaci JA NE MOGU ne postoji!!!!!!!!! Jel to neka pesma? Glupo je pricati da neko nije fan zato sto nije otisao na koncert u drugu zemlju. Da su dosli kod nas, bila bi druga prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Glupo je pricati da neko nije fan zato sto nije otisao na koncert u drugu zemlju. Da su dosli kod nas, bila bi druga prica To i ja pricam (tj. pisem ) sve vreme. @Metal girl: Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Eto,razumemo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Druze Carcass ti si 79...znaci pretpostavljam zavrsio si Fax i pretpostavljam da imas sopstvene prihode...pretpostavljam da ti roditelji ne pricaju "ne mozes medju narkomane"...Kazi na koliko si koncerata ti otisao u nasim godinama ali budi iskren... P.S. MetalGirl kakav je to progresivni regres u avataru...pa trebalo je da vidimo nesto vise koze nase omiljene glumice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 P.S. MetalGirl kakav je to progresivni regres u avataru...pa trebalo je da vidimo nesto vise koze nase omiljene glumice U ovom trenutku mi se ovaj činio najprikladniji,podseća na mene. Biće koze,ne brini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Druze Carcass ti si 79...znaci pretpostavljam zavrsio si Fax i pretpostavljam da imas sopstvene prihode...pretpostavljam da ti roditelji ne pricaju "ne mozes medju narkomane"...Kazi na koliko si koncerata ti otisao u nasim godinama ali budi iskren... Mi smo isto godište. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Pa da...zar nisi videla...sta si mislela da sam '63 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts