Apeiron Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ma vidis ih, ali u kakvom stanju? I jos po pola sata. Ja sam za dva-tri jaka benda za vece, sve lepo moze da se ispostuje. Ovako odes na Wacken, pa upadnes u pricu sa nekim jakim npr. Holandjankama, i propustis pola bendova, a jos je pitanje hoces li ih smuvati... a 500eur manje u dzepu tri dana kasnije Slovenija je odlicna prilika! Ici cu 90%. Ne brini za offtopic, jesam li ovde moderator ili ne? Salim se naravno, sve je ovo vezano za istu pricu, a Helloween rules, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ma jasta...idemo na Wacken svi zajedno...ja najverovatnije ove godine idem...imam rodjake tamo samo da sve ispadne kako valja i idem ja na Gamma Ray...sapa na bini...kakav prvi red Blago tebi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Blago tebi. Hajd i ti...bilo bi ql ...idem u kombiju...znaci ako nesto bude od toga svako ko hoce na Wacken da se natrpamo u kombi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ma vidis ih, ali u kakvom stanju? I jos po pola sata. Ja sam za dva-tri jaka benda za vece, sve lepo moze da se ispostuje. Ovako odes na Wacken, pa upadnes u pricu sa nekim jakim npr. Holandjankama, i propustis pola bendova, a jos je pitanje hoces li ih smuvati... a 500eur manje u dzepu tri dana kasnije Slovenija je odlicna prilika! Ici cu 90%. Ne brini za offtopic, jesam li ovde moderator ili ne? Salim se naravno, sve je ovo vezano za istu pricu, a Helloween rules, naravno. Evo mladja rajo, ucite od staraca, vidite vi sta je to iskustvo i starost... Oni cak 90% idu na cert, a nama ni 100% nije dovoljno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Slovenija samo u snovima kako je krenulo!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Hajd i ti...bilo bi ql ...idem u kombiju...znaci ako nesto bude od toga svako ko hoce na Wacken da se natrpamo u kombi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Pa naravno...steta sto ovde nema uslova za tako nesto veliko...ali cak i tada niko odavde ne bi isao(mislim iz Srbije) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Heh, ima nistarija iz Srbije koji su vec bili na Wackenu... i na Summer Breezu, i na Roskildeu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ma ne bi isli iz srbije u srbiju na festival...znam ljude koji su isli na Wacken... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ako ćemo iskreno,u Srbiji i nemaš neki takav festival. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Pa sta ja pricam...ccc...i kada bi napravili takav festival niko ne bi isao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Kako ne bi? Prošle godine su se na Egzitu svi polomili da vide Slayer.Imajući u vidu koliko nam retko dolaze poznati bendovi,bilo bi super napraviti neko takvo dešavanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ma nama Srbima niko ništa ne treba dati!!!!!! Samo govna gledaju kako će dići paru! Jebote, ulaz na Exit na dan kad je svirao Slayer je bio toliki da sam skoro mogao u neku lijevu državu otići da ih gledam! Mafija!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Oce to tako kad imas dugu kosu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 .... ..... , a ispod nje ni grama mozdane tekucine, mislim onog sto bi trebalo predstavljati mozEk! Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Cemu sada taj double-post(mada jeste prilicno poetski ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ma nama Srbima niko ništa ne treba dati!!!!!! Samo govna gledaju kako će dići paru! Jebote, ulaz na Exit na dan kad je svirao Slayer je bio toliki da sam skoro mogao u neku lijevu državu otići da ih gledam! Mafija!!!!! To je tačno. Pa,kad je onaj šugavi,usrani "Pink" sponzorisao Gitarijadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Pa da ali je zato i Hari Mata Hari dolazio...za razliku od preprosle koja je bila fenomenalna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Pa da ali je zato i Hari Mata Hari dolazio...za razliku od preprosle koja je bila fenomenalna... Dolazili su izvodjači koji nemaju veze sa rock-om,pa je sve više ličilo na festival u Budvi! Mogu da zamislim kako bi izgledalo kada bi,ne daj Boze,sponzorisali koncert Helloween-a,npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ma ja ljudi ne idem na wacken zato sto jedina stvar zbog koje bih isao(citaj : Gamma Ray) dolazi u Bugarsku...tako da pakujem stvari i u Varnu Jos samo kada bi i Helloween dosao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Vladane, bićeš banovan!!!! Go pink! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Vladane, bićeš banovan!!!! Go pink! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Stay Pink... Bas me zanima kako li ce da krste ovaj novi DVD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 I mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Nesto tipa Live at the Shore of the 7th Sea mogu da se kladim...makar ce da nam prenesu atmosferu...mislim odavno nisu snimili DVD...jos od High Live-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts