Crna_Dama Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Čoveče,kad ćemo mi popiti svo to pivo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 I,da se nadovezem.....iskreno,meni su Kai-jeve pesme bolje od Weikath -ovih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Jesu...ali ima i Weikatovih svaka cast... ...e da...ti i Vanish necete moci da popijete svo to pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 I,da se nadovezem.....iskreno,meni su Kai-jeve pesme bolje od Weikath -ovih. Hehe pa to se i ne pita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Neuporedivo. Je li Kai napisao tekst i za nju? Kako sam ja skapirao Kai je tu samo tekst i napisao i mozda malo petljao oko mjuze, koja je u sushtini Weikathova.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Ipak razara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ...e da...ti i Vanish necete moci da popijete svo to pivo Misliš,fizički nećemo izdrzati?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Fizicki,Psihicki....sta god...ipak je previse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Vanish i ne pije toliko tako da inache ja cu cirkam djus a vi se akcite sa pivom.. E aj ne spamujte sa alkoholom ovde jebote..mnogo ste poceli da smarate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Koja vam je omiljena pesma od novog albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Bez ikakvog premishljanja "Invisible Man", jedino sto je mogla da bude malkice kraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Auf...meni nije simpaticna ta pesmica...meni je Mrs.God i My Life... I naravno Revolution...ali ipak je Markusova pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Podcenjuju ga samo oni koji ga nisu slushali. Slusao sam, i bend u globalu zesce smara (svaka cast na nekim pesmama) A osoba koja je rekla Kai-u da zna da peva, mnogo je pogresila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Ako u globalu zesce smara, koj moj mu chestitash na "nekim pesmama"? Il seresh il ne seresh. Kai zna da peva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) Slusao sam, i bend u globalu zesce smara (svaka cast na nekim pesmama) A osoba koja je rekla Kai-u da zna da peva, mnogo je pogresila... Omalovažavaj Helloween i Kaija van ove teme, nemoj ovde da spamuješ. Edited April 29, 2006 by Vule iz Kule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Ako u globalu zesce smara, koj moj mu chestitash na "nekim pesmama"? Il seresh il ne seresh. Kai zna da peva. Rebellion je dobra..npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 E Vanish me preteko' htedoh ja da te napickaram Il seresh il ne seresh. A osoba koja je rekla Kai-u da zna da peva, mnogo je pogresila... Jebi ga neka doje mali Deni krestavac da ga nauci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patheren od Bosne Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Slusao sam, i bend u globalu zesce smara (svaka cast na nekim pesmama) A osoba koja je rekla Kai-u da zna da peva, mnogo je pogresila... tvoja tuga je samo tvoja tuga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Jebi ga neka doje mali Deni krestavac da ga nauci Al si pametan umesto da nabrajas argumente koji brane Kai-a, ti spominjes nesto skroz drugo, stvarno si jadan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Jebi ga neka doje mali Deni krestavac da ga nauci Nisko, nisko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) Al si pametan umesto da nabrajas argumente koji brane Kai-a, ti spominjes nesto skroz drugo, stvarno si jadan... Cekaj intelektualcu...to da li neko ume ili ne ume da peva kao prvo ti ne mozes da odredis zato sto niti znas bilo sta o profesionalnom ili umetnickom pevanju...ne znas skale, ne znas stilove...nista! Kao drugo ako ceo svet misli da Kai ume da peva jedino se gospodinu "savrsenstvu" ne svidja onda gosn. Savrsenom fali neka daskica... Kao trece i da ne zna da peva to je stvar licnog misljenja...ne moze da se i meni i tebi svidja krestanje Danijevo...tebi se svidja...meni ne...pa idem li ja sad od teme na temu da kenjam kako on ne ume da peva iako ni sam nisam uhvatio mikrofon u ruke... NE! I ne...necu da nabrajam argumente...nemam zelju da ih delim sa tobom...kazi ako hoces i da ih nemam boli me ...meni se svidja, Vanishu se svidja,Vuletu se svidja...polovini foruma se svidja...eto ti jedan ogroman argument... Kai ima jedan od najmocnijih glasova u Power Metalu i ako mislis da jedan minijaturni ti moze to da ospori...grdno se varas...idi na Cradle kenjaj kako je Power sranje...kako je Kai pozer...ovde ljude to ne zanima...oni znaju sta vole...a tamo ako nadjes srodnu dusu pa ismevajte i kenjajte do sutra...boli me Edited April 29, 2006 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Nize, nize Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 U bre...ovo je gore nego ono kad sam kenjao jadnoj devojci koja je rekla kako GR sucks...eee...kad bih ovo mogao da stavim u sig... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Uh, kad bih ja kenjao svima koji pljuju G3, Starijanija i Vaija... Pa, imao bih mnogo vise postova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 A ko njih pljuje...? Ljudi postuju G3 i Satrianija i Vaia sta god slusali...mada ima ih debila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts