Vule iz Kule Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 1. The Time Of The Oath 2. Better Than Raw 3. The Dark Ride 4. Keeper Of The Seven Keys - The Legacy 5. Master Of The Rings 6. Rabbit's Don't Come Easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Master toliko nisko Ok...ukusi su razliciti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Deris era iz mojih ushiju: 1. Dark Ride 2.-3. Mor i TOTO(jednako dobri za drugo mesto) 4.-5. Rabbit i BTR(-||- 4.) 100. KOTSK3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Ne ide ti legacy mnogo na uho...heh? Nego niko ne pominje Metal Jukebox...doduse nije bas ni album al eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) Metal Jukebox i KOTSK3 su promashaji jednake velichine Edited May 1, 2006 by Vanish To Perfection Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Poslednji bi bio mnogo bolji da se ne zove tako, ovako su postavili sebi lestvicu mnogo visoko i srusili je... Dark ride na prvom mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Poslednji bi bio mnogo bolji da se ne zove tako, ovako su postavili sebi lestvicu mnogo visoko i srusili je... Upravo delim ovo misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 I ljudi baš ste smorili,mrzelo me da čitam prošlu stranu,tek sam došla sa uranka .......Iskulirajte malo,ne vredi raspravljati o ukusima..... Ma, ne vredi al je mnogo zanimljivo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 E da je zanimljivo, jeste Sta ti Crnozeljko mislis o novom albumu od onoga sto si cuo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 NIsam cuo celi album ali evo: mrs. GOd mnogo vuce na pop King for a 1000 yeras im je jedna od najboljih a ostale su tu da bi popunile album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Bre to mi se najmanje svidja kod albuma...previse je fillera... mrs. GOd mnogo vuce na pop Mad Butcher! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Master toliko nisko Ok...ukusi su razliciti... Sorry, ja volim samo 5 pesama na tom albumu: Sole Survivor, Where The Rain Grows, Why, In The Middle Of A heartbeat i Still We Go. Ali kao sto rece, ukusi su razliciti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Ma svakako...razumem... Ja ih volim sve od pocetka do kraja...album mi je mnogo drad a omiljene su mi Sole Survivor,Where the Rain Grows i Perfect Gentleman... ...Secam se kad sam prvi put cuo PG...nisam mogao da je izbacim iz glave mesec dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Uf. Ta stvar i anything my mama dont like su mi dve najgore. Jedna od omiljenih mi je victim of fate. Brza, dinamicna, odlican text... Malo mi je bezveze sto nisu nastavili u dark ride fazonu, nekako su suvise veseli postali i to pocinje da me nervira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Ma svakako...razumem... Ja ih volim sve od pocetka do kraja...album mi je mnogo drad a omiljene su mi Sole Survivor,Where the Rain Grows i Perfect Gentleman... ...Secam se kad sam prvi put cuo PG...nisam mogao da je izbacim iz glave mesec dana... Ja dva dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Pa Helloween oduvek jeste bio veseo...ako ti se to ne svidja jednostavno nemoj da slusas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Pa Helloween oduvek jeste bio veseo...ako ti se to ne svidja jednostavno nemoj da slusas... To i jeste fora,jer mi je muka više od zlih,depresivnih i mračnih bendova......koji su sad u modi.... OK,razumem da ljudi to vole,ali,meni u većini slučajeva to deluje isfolirano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 E upravo zato je Dark ride tako mocan album A btw ona opaska da je "Mrs.God" 'pop' pesma je sasvim na mestu. Hteli su pesmu koja ce im biti glavni singl i chiji ce se spot vrteti...i voala, zarazna je, kratka, powerasta. ima helloween shmeka samo tako i nema nishta loshe u vezi nje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Mad Butcher! Bre jasno je meni...pesma je ocigledno pravljena da bude hit...a upravo to i jeste...zarazna je do bola...a i dobra je nema rasprave...tipicna Helloween pesmica... ...Steta sto su otkazali "Light the Universe" singl...bio bi dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) A btw ona opaska da je "Mrs.God" 'pop' pesma je sasvim na mestu. Hteli su pesmu koja ce im biti glavni singl i chiji ce se spot vrteti...i voala, zarazna je, kratka, powerasta. ima helloween shmeka samo tako i nema nishta loshe u vezi nje Vrlo zarazna.Prvi put sam je čula letos na "202" i nisam mogla da je izbacim iz glave. Edited May 2, 2006 by Metal girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ...Steta sto su otkazali "Light the Universe" singl...bio bi dobar... Mnogo lepa pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Jeste, jeste...mnogo fina baladica...ume Deris da ih pise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Previshe me podseca ne Forever And One a ni nju neshto ne gotivim, a zenski vokal(iako je to Candice koju obozavam) da se ubacuje uopste mi se ne svidja..probashe samo da urade komercijalnu baladu i nothing more..sto se mene tiche samo su doprineli nizoj oceni albuma(kod mene). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Previshe me podseca ne Forever And One a ni nju neshto ne gotivim, a zenski vokal(iako je to Candice koju obozavam) da se ubacuje uopste mi se ne svidja..probashe samo da urade komercijalnu baladu i nothing more..sto se mene tiche samo su doprineli nizoj oceni albuma(kod mene). Meni je "Forever and one" super,zna da me zešće baci u bedak ponekad.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Mene su pre bedachile A Tale i In A Middle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts