RNA Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Koj lebac ima veze sta imam na avataru? To sto im je to najzesci album posle WOJa, ne mora da znachi da je i najbolji. Ali ni to sto sam rekao da je najslabiji ne znachi da ne volim album. Helloween nije izdao slabiji album izmedju Chameleona i KOTSKA3, ali uporedjujuci BTR sa ostalima..neko jbg mora da popije fenjer. Inache jedino mi na tom albumu smeta Lavdate Dominvm...naravno onaj krelac Weikath uvek mora da zasere nesto..al Midnight Sun, koja je ako se ne varam njegova mu je vec odlichno ispala. BTR je i poslednji album na kome je Weikath uradio nesto a da vredi. Na ovo cu reci samo da poslednja dva albuma nisam nabavio, nego sam ih preslusao kod ortaka. Mozda cu ih nabaviti, ali samo mozda. Cak su mi neki delovi "Chameleona" (npr. 'I Believe', pre svega zbog genijalnog Kiskea) slusljiviji od vecine pesama sa zadnja dva albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Sa KOTSK3 vrede Invisible Man, Mrs God i My Life For One More Day. Ostalo ti ne treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 'Mrs. God'? Fuj, ta pesma mi je bila odvratna cim sam je cuo! Pa jos onaj spot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Mene je kul pesma..lep Helloween hitic.. inace.. Ex-HELLOWEEN singer Michael Kiske has announced that will rearrange and re-record all of the songs that he wrote with his former band for an upcoming CD, to be released next year through Frontiers Records. Commented Kiske: "Since I always need a bit of time to get another (good) record written. I talk with Frontiers Records right now about a full acoustic CD with all my old HELLOWEEN songs re-arranged. Serafino (owner of Frontiers Records) had this idea and I like it very much. But we are still sorting the deal out. I think this is a very good thing to do, because it shows people how those songs can also sound. And I still like most of them. But it will be very different!" to bi bile pesme: A Little Time You Always Walk Alone We Got The Right Pink bubbles Go Ape Kids Of The Century Back On The Streets Heavy Metal Hamsters Going Home Mankind I'm Doin' fine crazy man Your Turn When The Sinner In The Night I believe Longing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Dobar potez...zgrnuce gomilu para za ovo... ...PS, drago mi je da smo se upoznali Kai! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 The pleasure is all mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 'Mrs. God'? Fuj, ta pesma mi je bila odvratna cim sam je cuo! Pa jos onaj spot... Za spot, na zalost, moram da se slozim... Pesma, onako, nije toliiiko losa, ali spot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) Ne znam koji je gori, taj ili onaj za 'Just A Little Sign' sa "Rabbit Don't Come Easy" Edited October 18, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Just a Little Sign, po meni.jeste provalili da su Andiju odsekli noge dok se voze u onoj kapsuli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Ma "Halloween" i "I Want Out" i ostalo ne treba gledati od spotova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 'I Want Out' i nekako, ali kako je 'Halloween' unakazena... Jedina pesma od 13 minuta za koju mogu da kazem da ni u jednom trenutku nije dosadna, i oni je onako iskasape. Bolje da nisu ni radili spot za nju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Au jes vala...bol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 amen to that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Sa KOTSK3 vrede Invisible Man, Mrs God i My Life For One More Day. Ostalo ti ne treba. Pa i meni su te 3 kao neki favoriti sa novog albuma...i naravno Revolution... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 E da i "Revolution", uvek izbacim iz glave B-side heh.. Ma "Halloween" kao spot je do jaja i jedan od najkuljih koje sam gledao. E sad..to sto su skratili pesmu za skoro 10 minuta, i sto je u spotu tek..hm..devetina solaza iz pesme..jebg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Totalno je s*anje sto su skracivali pesmu... Mislim da je skroz besmisleno sto su napravili spot (Halloween), kad su morali da je skrate... Onda su u pocetku trebali da naprave pesmu od 3, a ne 13 minuta...A, inace, pesma mi je skroz remek-delo (trajanje joj ide u prilog). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Sto se mene tice bolje da su napravili spot za Future World...hiticnija je i ne mora da se krati...ovo je vec malo stvarno preterano...13 ili nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 (edited) Ali nije mi los ni spot od Mrs.God...iskreno mi se vise svidja od If I Could Fly i Just a Little Sign...podseca me na Perfect Gentleman pomalo... ...zivo me zanima kakav li ce da bude ovaj za Light the Universe... EDIT : Ispunih sam sebi zelju http://www.youtube.com/watch?v=njnOIzJv5nY Enjoy...I will! Edited October 23, 2006 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Opet ja...nece da mi se ucita celi spot(Glupi Youtube! ) ali ono sto sam video super izgleda...pogotovo onaj Keeper, gde taj udari tu trava ne nice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valinion Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Spot je perfektan. Kendis izgleda prelijepo. Kiperi su odlicno uradjeni. Samo se pitam: Zar ne bi trebalo da je jedan Cuvar sa sedam kljuceva, a ne 7 Cuvara sa po jednim kljucem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Totalno je s*anje sto su skracivali pesmu... Mislim da je skroz besmisleno sto su napravili spot (Halloween), kad su morali da je skrate... Onda su u pocetku trebali da naprave pesmu od 3, a ne 13 minuta...A, inace, pesma mi je skroz remek-delo (trajanje joj ide u prilog). To je zapravo neki radio edit pesme. Ako se ne varam, bili su uradili i promo shape singl sa tom verzijom pesme. Kad je nabavim javicu, ali mislim da je tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Spot je perfektan. Kendis izgleda prelijepo. Kiperi su odlicno uradjeni. Samo se pitam: Zar ne bi trebalo da je jedan Cuvar sa sedam kljuceva, a ne 7 Cuvara sa po jednim kljucem? To je i meni bilo neobicno al ajde Spot je fenomenalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 pogotovo onaj Keeper, gde taj udari tu trava ne nice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 E ti kao predstavljaju Keeperove naslednike ili tako nesto...citao sam negde, na helloween forumu valjda...ja sam onaj 7mi Super je spotic...samo da nisu sekli solazu(mada mi i nije nesto naj ta solaza al ajde) To je zapravo neki radio edit pesme. Ako se ne varam, bili su uradili i promo shape singl sa tom verzijom pesme. Kad je nabavim javicu, ali mislim da je tako. Jeste,jeste...+ sto na tom disku na kraju pesme Kiske kaze nesto u fazonu "I'm Kiski and I hope you don't Forget Me"...kao da je znao... *uzeto sa sajta Frederica Moutaerta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Koja lepota,jebem ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts