Elderane Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Andi zna da napravi uzivo super atmosferu..i ici cu toliko "daleko" da kazem da je bolji frontman od Kiskea Gledah ih u Zadru prosle godine,i mogu reci da je Andi odlican frontmen.Sveukupno su razbili.Svirali dosta stvari sa prva tri albuma... Quote
Telcontar Posted April 14, 2005 Author Report Posted April 14, 2005 ali kada izgovoriš "Wake Up The Mountain" i "Weikath Michael" zvuči veoma slično Do jaja... Quote
Angelystor Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Gledah ih u Zadru prosle godine,i mogu reci da je Andi odlican frontmen.Sveukupno su razbili.Svirali dosta stvari sa prva tri albuma... Eh..kad bi na novih turneji svirali "Halloween"... Dodushe..dal bi Andy mogao to da peva Quote
Elderane Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Mogao bi!!!Ja sam bio skeptik za mnogo sta ,ali sam potpuno razuvjeren!!! Quote
Vladan Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Evo tracklista iz Zadra! 1. Starlight 2. Murderer 3. Keeper Of The Seven Keys (Zamislite kakav pocetak - Za pozeliti) 4. Future World 5. Eagle Fly Free 6. Hey Lord 7. Forewer And One 8. Open Your Eyes 9. If I Could Fly 10. From Where The Rain Grows 11. Power (svirali su je nekih 20 min) 12. Sun For The World 13. How Many Tears 14. Dr Stein I sve je ovo trajalo nekih 2 h i 20 min, uz samo dvije pjesme sa Zecine.... Poz Quote
Vule iz Kule Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Eh..kad bi na novih turneji svirali "Halloween"... Dodushe..dal bi Andy mogao to da peva Stvarno, pa kada bi to svirali... Ali isto kažem, ne bi Andi mogao 13 minuta da izdrži sa svojim ne baš najboljim glasovnim mogućnostima . U svakom slučaju, Halloween je sigurno među 5 najboljih stvari Helloween-a. Ljudi, ako se složite; ovo je zaista "BEST OF": CD 1: 1. Ride The Sky 2. Forever & One 3. Power 4. Mr Torture 5. Kids Of The Century 6. Sole Survivor 7. Murderer 8. I Want Out 9. Number One 10. I Believe 11. Eagle Fly Free 12. The Chance 13. I Can 14. Future World 15. Dr Stein 16. The Time Of The Oath CD 2: 1. We Burn 2. First Time 3. If I Could Fly 4. Judas 5. Mirror, Mirror 6. Why? 7. Wake Up The Mountain 8. A Little Time 9. Where The Rain Grows 10. Music 11. A Tale That Wasn't Right 12. In The Middle Of A Heartbeat 13. Immortal 14. Midnight Sun 15. Halloween Nema pesama sa zadnjeg albuma jer ga još nisam poslušao. Quote
Angelystor Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Evo tracklista iz Zadra! 1. Starlight 2. Murderer 3. Keeper Of The Seven Keys (Zamislite kakav pocetak - Za pozeliti) 4. Future World 5. Eagle Fly Free 6. Hey Lord 7. Forewer And One 8. Open Your Eyes 9. If I Could Fly 10. From Where The Rain Grows 11. Power (svirali su je nekih 20 min) 12. Sun For The World 13. How Many Tears 14. Dr Stein I sve je ovo trajalo nekih 2 h i 20 min, uz samo dvije pjesme sa Zecine.... Poz To su uglavnom svirali na celoj turneji uz par manjih izmena... p.s. Ovo je ja mislim jedini gde su ZATVORILI sa Dr.Stein. p.p.s. Kako mrzim tu pesmu.. Quote
Vladan Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Dr.Stein. Tu su pjesmu odsvirali za treci bis! Onaj fazon vec je neka trecina izasla iz sale, a face se vracaju na stage...., i naravno svi trce nazad.... P.S. Nikad nisam pretjerano razmisljao o toj pjesmi, da li mi je ok ili nije, ma u stvari ok! je! Poz Quote
Vule iz Kule Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Kako bre možete da mrzite "Dr Stein"? Quote
Public Animal no. 1 Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Kako bre možete da mrzite "Dr Stein"? I ja je mrzim. A za Halloween, pa tesko da bi on to mogao da otpeva kako treba. Ali zato Hey lord, samo to je dovoljno i mene je kupio. Quote
Angelystor Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Hajte omladino prichajmo o Helloweenu ma Vanish je tu... Quote
Vule iz Kule Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 OK. Većina Weikath-ovih pesama su patetika i ništa više. Npr. 'How Many Tears', 'A Tale That Wasn't Right', 'Midnight Sun' pa i 'Eagle Fly Free' su samo patetika, bez nekog većeg smisla. A 'Anything My Mama Don't Like' je jedna od najgorih metal pesama svih vremena. Quote
Public Animal no. 1 Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 OK. Većina Weikath-ovih pesama su patetika i ništa više. Npr. 'How Many Tears', 'A Tale That Wasn't Right', 'Midnight Sun' pa i 'Eagle Fly Free' su samo patetika, bez nekog većeg smisla. A 'Anything My Mama Don't Like' je jedna od najgorih metal pesama svih vremena. Mama ima dobar tekst, a "A Tale That Wasn't Right" je garantovano najbolja power balada. Quote
Froiibaad Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Amen to that - ali bez Starlight-a ma bez te pesme nishta Dr. Stein je super ali one gluposti u post Kiske eri Quote
Invictus Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 OK. Većina Weikath-ovih pesama su patetika i ništa više. Npr. 'How Many Tears', 'A Tale That Wasn't Right', 'Midnight Sun' pa i 'Eagle Fly Free' su samo patetika, bez nekog većeg smisla. A 'Anything My Mama Don't Like' je jedna od najgorih metal pesama svih vremena. Pa za kakve ti kultove napisa da su patetika?!?!?! Binem se za tebe... How Many Tears je definitivno bio highlight koncerta. Dva Les Paula koja grme...krajnje granice... Quote
Angelystor Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Ne volim Weikatha, ali "How Many Tears" je..."neoboriva" Quote
Vule iz Kule Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Pa za kakve ti kultove napisa da su patetika?!?!?! Binem se za tebe... Ti si iskompleksirana kretenčina. Pogledaj malo nazad, videćeš da sam napravio "Best of" kompilaciju i da se na njoj nalaze sve pomenute pesme. A ako uzmeš pomenute textove (baš TEXTOVE) u obzir moraš priznati da su patetični i da je to već postalo dosadno. Samo sam to rekao, ništa više. Ja sam već bio odlučio da se više ne raspravljam s vama nadrkanim majmunima, ali stvar je u tome što će sada, po običaju, još mnogo komplexaša da ti se pridruži i da mi kaže da nisam normalan. Jebem vam sve po spisku, idioti jedni maloumni, ako neko kaže da bend koji vi volite nije najsavršenija stvar na svetu vi odmah vređate! Svi samo hoćete da dokažete da ste najistinskiji metalci na forumu, a jedan mozak ne možete sastaviti! Quote
Vladan Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Koji ti je kDJAVO! Bezveze vodi ovo! Olivere za Vrijedjanje moderatora idu kazne! ha???? Quote
Apeiron Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Ti si iskompleksirana kretenčina. Pogledaj malo nazad, videćeš da sam napravio "Best of" kompilaciju i da se na njoj nalaze sve pomenute pesme. A ako uzmeš pomenute textove (baš TEXTOVE) u obzir moraš priznati da su patetični i da je to već postalo dosadno. Samo sam to rekao, ništa više. Ja sam već bio odlučio da se više ne raspravljam s vama nadrkanim majmunima, ali stvar je u tome što će sada, po običaju, još mnogo komplexaša da ti se pridruži i da mi kaže da nisam normalan. Jebem vam sve po spisku, idioti jedni maloumni, ako neko kaže da bend koji vi volite nije najsavršenija stvar na svetu vi odmah vređate! Svi samo hoćete da dokažete da ste najistinskiji metalci na forumu, a jedan mozak ne možete sastaviti! Alo!!! Pazi recnik!!! Koliko vidim, ako ti neko napise da se "brine za tebe", odgovor "ti si iskompleksirana kretencina" nikako nije na mestu! S obzirom da si to uputio moderatoru, sam moze da ti digne warn, i ima svako pravo da to uradi. A za ovo psovanje na kraju evo ti warn od mene. Quote
Vule iz Kule Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Je li? Koliko znam "brinem se za tebe" može imati samo negativno značenje. A da li ima pravo da mi digne warn... ima pravo, ali onda nije u pravu. Lako je zaključiti zašto. Quote
Public Animal no. 1 Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 A ako uzmeš pomenute textove (baš TEXTOVE) u obzir moraš priznati da su patetični i da je to već postalo dosadno. Samo sam to rekao, ništa više. Zar ti nisi emotivni decak ? Quote
Vule iz Kule Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Zar ti nisi emotivni decak ? Daj ne seri više ili ću te reportovati moderatorima. Daj bre, ti kao voliš životinje... pa da, normalno da ih voliš kada si i sam životinja. A zašto onda ubijaš životinje - tačnije mačke? Zato što kada bi ubio čoveka na doživotnu bi zaglavio, ali si zbog svog nagona nešto morao da ubiješ, i sada ceh plaćaju nesrećne mace. Ne kapiram kako te neko nije već prijavio društvu za zaštitu životinja. Quote
Telcontar Posted April 26, 2005 Author Report Posted April 26, 2005 E ajde vas dvojca prestanite il cu vam opet roknuti warn... vec ste ga dobili obojca tako da iscoolirajte malo !!!! Ako vec imate zelju da se svadjate i prepucavate imate PP ! Quote
Elderane Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Ljudi,pa sta vam bi?Samo sto se ne pobiste... Quote
Recommended Posts