MegaDex Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 wtf weik imao nervni slom u jebo te...kakv bedak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Trebao je da ostane u nervnom slomu, pa da Kai produzi tamo gde je poceo sa prvim "Keeper-om". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Sto, ja bas volim drugog Keepera... ...ustvari ja volim sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Hehe...meni je tek sada doslo...a sto Kiske ne obradi Savage u akousticnom fazonu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Trebao je da ostane u nervnom slomu, pa da Kai produzi tamo gde je poceo sa prvim "Keeper-om". Potpuno smo na istoj talasnoj duzini! U bookletu dvojke, Weiki je pomenuo da mu se mnogo vise dopada kako zvuci prvi Keeper i da je Noise napravio gresku sto je sutnuo Tommyja Hansena, a ostavio samo Newtona da odradi mix. Meni se od Weikathovih stvari najvise dopada "Eagle Fly Free", a ona je postojala u vreme prvog Keepera, samo ne u toj verziji koja je kasnije snimljena. Nisu bili zadovoljni tadasnjom, pa nije usla na prvi album. Prokomentarisao je cinjenicu da je i na dvojci najprihvacenija bila Kai Hansenova "I Want Out". Rekao je da mu se ta stvar nikada nije posebno dopadala, ali posto je dobro prosla kod publike, uvek su je rado svirali. I na kraju je pomenuo da su pokusavali da ubede Kaija da ostane u bendu, ali nije bilo nikakve sanse. "Da je ostao, 'Pink Bubbles...' bi bio mnogo bolji album." Bas je otkrio toplu vodu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Pa dobro...da je ostao ne bi bilo Gamma Ray-a...tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 "Da je ostao, 'Pink Bubbles...' bi bio mnogo bolji album." Bas je otkrio toplu vodu... Sto bi rekao Zoran Radmilovic - Ajde! "Pink Bubbles" sam po sebi nije los, ali ipak je glavni kompozitor i tekstopisac ranog Helloweena bio Kai Hansen, kao sto je i osnovao prokleti bend, pevao i radio pratece vokale Kiskeu kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 (edited) "Pink Bubbles" i "Chamelon" bi bili odlicni albumi da ih je izdao neki americki glam rock bend. Edited December 9, 2006 by Wild_Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 (edited) "Walls Of Jericho (Remastered)" je fenomenalno odradjen sve pesme sa EP "Helloween" , "Judas", 2 remixa, 2 live pesme i pesme sa "Death Metal" kompilacije + suprise song. Edited December 9, 2006 by Wild_Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 "Pink Bubbles" i "Chamelon" bi bili odlicni albumi da ih je izdao neki americki glam rock bend. Ne bi. Vremenom sam shvatio da je ta teza potpuno pogresna. Naime, "Pink Bubbles..." je osim 'Number One' i glupavog naslovnog uvoda sasvim solidan heavy metal album, cak ima jednu od boljih Helloween pesama ('Someone is Crying'). Chameleon je potpuni mainstream rok uz mesavinu sa pop momentima ('When The Sinner') i metalom ('I Believe'). Znaci, ni govora o glamu. Album je bolji od velike vecine glam albuma koje sam cuo, a nikako nije dovoljno hitican za poredjenja sa Bon Jovi-jem, najvise i zbog duzine trajanja (78 minuta, izasao i kao prelepa dupla ploca). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 "Walls Of Jericho (Remastered)" je fenomenalno odradjen... Svidja mi se sto su konacno "Judas" spojili sa njim. Ranije sam imao "Keeper I" gde je ta pesma bila ubacena pre "Future World". Nikako joj nije bilo mesto na tom albumu, pa jos na sredini. Ovako je bas dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 "Pink Bubbles" i "Chamelon" bi bili odlicni albumi da ih je izdao neki americki glam rock bend. Pretera ga prijatelju. Kao prvo ti albumi i nemaju veze sa glamom. PBGA je veoma dobar power/heavy album, ni blizu dobar kao Keeperi, ali ipak ima vrh pesama, a na vrhu je meni "Chance" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 ...I Mankind za mene...i Heavy Metal Hamsters...ma ta 2 albuma su odlicna samo sto je publika previse konzervativna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Sve ste pogodili pesme samo tako, ali ipak 'Someone Is Crying' jevrh albuma. namestao sam vilicu kad sam je cuo, jer sam godinama preskako da cujem taj album. I da ne zaboravimo udarni singl, 'Kids Of Century', koja se mogla naci i na drugom "Keeper-u". Svidja mi se sto su konacno "Judas" spojili sa njim. Ranije sam imao "Keeper I" gde je ta pesma bila ubacena pre "Future World". Nikako joj nije bilo mesto na tom albumu, pa jos na sredini. Ovako je bas dobro. Eh? Kakvo si ti to izdanje imao? "Walls Of Jericho" CD je originalno izdat jos 1987 i isli su prvo "Helloween" EP, album, pa 'Judas'. Ja samo to izdanje znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Noiseov CD, najobicniji. Coveri su kao na LP-ju, spisak pesama kao na LP-ju, a onda kad slusas, odjednom uleti "Judas". Ako nekom trebaju ti stari "Keeperi" nek mi se javi. Sad su mi visak, posto imam ove nove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 (edited) Meni meni meni meni!!!!! EDIT : Dobro, valjda sam prvi... Sve u svemu Kids of the Century je odlicna pesma, jos bolja je na onom bootlegu Koln '92...brze odsvirana i bas je onako powerchina...sve u svemu meni nikada nece biti jasno sto ljudi mrze ta 2 albuma, zbog produkcije i par losih pesama...ili zbog onoga sto su mogli da budu ali nisu...sve u svemu ja ih obozavam...and I always will(cak imam i chameleon na originalu) Edited December 9, 2006 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Takodje, a merkam da najdem i plocu, zbog velikog bukleta, omota na otvaranje i duplog vinila. Ali, apsolutno mogu da razumem da ljudi ne trpe taj album. Dokel god kad ga slusas, imas Helloween u glavu, bice ti los. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Nije slucaj kod mene, verovatno zato sto sam fan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Nisam ni mislio na tebe konkretno, ono 'bice TI los' je upotrebljeno u konstekstu uopstavanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Ma OK, znam da je trebalo da bude uopsteno...samo kazem da cinjenica sto je to Helloween ne umanjuje vrednost albuma u mojim ocima(tj. usima ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Pa, ni meni... vise. Ali ranije mi je stvarno bio problem da ga slusam kao Helloween album i dan-danas mi je mnogo lakse da ga tako ne posmatram. Onda jednostavno gubi na vrednosti, kraj svih onih sjajnih radova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 U tome zaista ima istine...pogotovo ako ga gledas kao sledbenika Keepera 2 ili pak Keepera 1, u kom slucaju stvarno gubi na vrednosti... ...da ne pominjem Walls of Jericho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Zaista, nemojmo ici toliko daleko unazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Helloween je Kai Hansenom je najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Ih, bre, Milose, otkrio si rupu na saksiji, da ne kazem toplu vodu. Mi old school Helloween fanovi to i napominjemo stalno. U stvari, vokalno i nije bio najbolji, ali je muzika definitivno bila najbolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts