StarbreakeR Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Ostaje nada(koja kako kazem na kraju ipak crkne)... ...ma dobro...nece da mi nedostaje sto nisam ni imao...ako ne sada videcemo ih valjda nekada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 imam jedno pitanje za sve vas... da li bi isli na jedan Helloween tribute sa slicnim entuzijazmom... planira se jedan DOOOOBAAAAR Helloween tribute u skorije vreme... tj, jedan koncert posvecen Helloweenu... pa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Interesantno, jos niko to nije radio. Ja sam za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 imam jedno pitanje za sve vas... da li bi isli na jedan Helloween tribute sa slicnim entuzijazmom... planira se jedan DOOOOBAAAAR Helloween tribute u skorije vreme... tj, jedan koncert posvecen Helloweenu... pa? Ne, osim ako ja ne pevam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Da, da, bilo je ludo u Zadru. Zelena votka... How Many Tears... krajnje granice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Ne, osim ako ja ne pevam. ako mozes helloween da otpevas onda nema problema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Hm, znas onaj deo 'Leave me alone' na kraju 'I Want Out'? Uspevao sam na svirkama da ga izvucem komplet kao na albumu. Nije da se hvalim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaqueen Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Bravo! Posebna pohvala za to sto se ne hvalis E jel mozes da skines Dzuditin warn da moze da se izvini pa da se ne vraca (takav je dogovor, obecavam)?Posto si ti crven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Crven jesam, ali necu da skidam niciji warn ako ga nisam sam stavio, a u ovom slucaju nisam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Hm, znas onaj deo 'Leave me alone' na kraju 'I Want Out'? Uspevao sam na svirkama da ga izvucem komplet kao na albumu. Nije da se hvalim... Misliš da je to nešto čim se treba hvaliti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Probaj to da otpevas, pa ces videti i sam, jer tu nije u pitanju visina, nego duzina trajanja tog dela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Misliš da je to nešto čim se treba hvaliti? OK, Boro, ja znam da si ti Boro i ti još bolje znaš da si ti Boro, tj. da si ti baš TI, ali ipak - da li bi mogao kratko da mi kažeš šta to imaš protiv Helloween-a i Gamma Ray-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Ja sam Bojan, a ti si jako mlad i neurozan mladić. Protiv navedenih bendova, šta imam? Argumente. Kao da vidim da ćeš tražiti da navodim te argumente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Kao da vidim da ćeš tražiti da navodim te argumente. Pogodak! Baš me zanimaju ti argumenti, jer smatram da onaj ko može da govori generalno loše o tim bendovima (naročito o ovom drugom), nije ih ni slušao. A pod "slušanjem" ne podrazumevam ono "ej, čuo sam 2-3 pesme, to mi se ne sviđa i sad ću sa smislim teoriju po kojoj su ti bendovi loši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Ako mi se bude dalo, poslaću ti PP. Sumnjam. Ako ne, pokušaj pregledati moje poruke, i naći neke malo duže/koliko-toliko ozbiljnije poruke (jer se ja ipak ne zajebavam sve vrijeme), uočiti šta ja slušam, i trebale bi ti neke stvari biti jasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 (edited) @Boro: OK, kapiram da svi ti tvoji "argumenti" funkcionišu ne samo protiv pomenutih bendova, nego protiv celog power metala. E pa brate, ako ne slušaš power metal nemoj da vređaš ove bendove, jer kad ne voliš taj žanr tebi su Gamma Ray i Sonata Arctica isto, što je jako daleko od istine. Kai Hansen (Gamma Ray, ex-Helloween) pravi najiskreniju muziku na svetu. E, sad, zašto ja sve ovo pišem? Zato što me vređa kad neko krene da vređa isti! I nije to u onom fazonu kada neko kaže da su textovi Manowara smešni, pa ovaj fan Manowara krene da mu psuje sve po spisku, da ga naziva pozerom i sl... Ne, samo ću reći jedno: Nemci prave najiskreniju muziku na svetu. Zato lepo - ne napadaj ono u šta se ne razumeš. Edited December 29, 2006 by Vule iz Kule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 OK, kapiram da svi ti tvoji "argumenti" funkcionišu ne samo protiv pomenutih bendova, nego protiv celog power metala. E pa brate, ako ne slušaš power metal nemoj da vređaš ove bendove, jer kad ne voliš taj žanr tebi su Gamma Ray i Sonata Arctica isto, što je jako daleko od istine. Kai Hansen (Gamma Ray, ex-Helloween) pravi najiskreniju muziku na svetu. E, sad, zašto ja sve ovo pišem? Zato što me vređa kad neko krene da vređa isti! I nije to u onom fazonu kada neko kaže da su textovi Manowara smešni, pa ovaj fan Manowara krene da mu psuje sve po spisku, da ga naziva pozerom i sl... Ne, samo ću reći jedno: Nemci prave najiskreniju muziku na svetu. Zato lepo - ne napadaj ono u šta se ne razumeš. Pretposlednje je ipak najjače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 koga bi preporucili od pevaca domace demo scene za helloween tribute... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Boska...poznatijeg ovde kao RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Oh ne, jos jedan tribute, dokle vise??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 A pod "slušanjem" ne podrazumevam ono "ej, čuo sam 2-3 pesme, to mi se ne sviđa i sad ću sa smislim teoriju po kojoj su ti bendovi loši. To ti se zove indukcija, izvodjenje zakljucaka od pojedinacnog ka opstem. Znas ono - jedna pesma losa, sve pesme lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Oh ne, jos jedan tribute, dokle vise??? slazem se... ali ovo nije tribute bend vec TRIBUTE PROJEKAT koji se pravi samo za 2 koncerta.... jedan ce najverovatnije biti na prolece a jedan na noc vestica u oktobru.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Pa ja bih dosao na taj tribute... ...inace premoren i good-as-dead sam, mrzi me da se ukljucujem u raspravu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 A gde bi se odrzali ti koncerti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Pa ja bih dosao na taj tribute... ...inace premoren i good-as-dead sam, mrzi me da se ukljucujem u raspravu... Zaista ne sumnjam da bi. Nego, danas mi je Grave prckao po plocama i rekao je da bi umro kada bi mi video Helloween kolekciju, mada u njoj ima jos puno rupa koje nastojim popuniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts