Jump to content

Helloween

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ja imam sve... sta ti fali...?

Na Plocama? Mora da se salis! Pa, fali mi "Future World" singl, "Pink Bubbles Go Ape", "Kids Of The Century" singl, "Chameleon" (ovo moram da narucim iz Koreje), "Better Than Raw" i svi vinili posle njega.

WOW...

...

Sve u svemu evo mog novogodisnjeg poklona...neki Wallpaperi koje sam pravio...kako vam se svidjaju?(Komentari su dobrodosli, bili dobri ili losi, negativna kritika je uvek bolja od "prijateljske" bele lazi!)

Keeper and Satan

Keeper(In the Fire)

Keeper

Satan

Rabbit Don't Come Easy

Heavy New Year! :pivopije:IPB Image

Na Plocama? Mora da se salis! Pa, fali mi "Future World" singl, "Pink Bubbles Go Ape", "Kids Of The Century" singl, "Chameleon" (ovo moram da narucim iz Koreje), "Better Than Raw" i svi vinili posle njega.

jbg

presiso si me...

nisam tolki fan...

ovaj... nemam gramofon tako da nemam ni ploce...

SPV je odlucio da nahvata jos malo para pa je izdao Singles box...za sada su tu prvih 7, a izdavace jos...

Izvlacenje para od fanova ako mene pitas...mada mi ne bi smetalo da posedujem taj Singles Box No1!...

Aha... pretpostavljao sam da je nesto takvo u pitanju... Dobih ga, ali nemam informacije koji je razlog sad da se objavljuju, imam te singlove od ranije i tako i ovako...

Chameleon je moj prvi CD koji sam ikada kupio :)

no, prodao sam ga prosle godine.

kako su oni jednom sami izjavili, mislili su da su The Beatles u to vreme.

produkcija vrhunska, pesme popaste. meni se svidjala najvise pesma "Music", mada su i "I Believe" i "Longing" bile onako bas grandiozne sa svim onim orkestrom koji prati Kiskeove vriske :)

Edited by slowdiver

Bilo mi je zanimljivo kad sam slusao neku bootleg kompilaciju. Znaci, ljudi su stavili najgoru pesmu sa "Pink Bubbles..." ('Number One') i jednu od najboljih sa "Chameleon" ('First Time'). I sta onda covek da misli o tim albumima?

Da ne pominjem sto se na bootleg verziji "High Live" 'The Chance' zove 'You Are On Your Way'!?

Meni je 'Music' skroz OK, 'Giants' je super, 'Crazy Cat' je solidna, a 'Windmill' sam zavoleo uz bivsu devojku, kojoj se mnogo scidjala, pa me je terala da joj je pevam. sad je vise ne volim toliko, rastuzuje me.