Angelystor Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Pa koja je ta budala sto puni glasove? Jebesh ga...sad zbog njega opet ce Hellowen da ispushi, shta?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 A sta misleo si da sam ja...taman posla...ne sluzim se ja takvim trikovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Haha, ne bre...a zaboravih za..nevermind.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Bas to Jedva cekam novi album...izlazi Oktobra 31...makar neka otkriju radni naziv, bem im sunce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Pa radni naziv je verovatno nesto tipa "Trippin' puppies of the pumpkin kingdom"...ili neka slichna glupostija...ili ce mozda za ovaj rad malko kanda da se uozbilje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Ljudi da li vi kapirate da mi nismo toliko glupi,i da vidimo sve sta se desava i kako se glasa. Evo u zadnjih 10,min je neko povecao 100+glasova za helloween, a broj posetioca na sajtu se pomerio za 2-3 samo ?! Sad sam okacio ovo za tool na b92, i na burek forum, pa ce da vidimo :)hahahh. Nedo boze da dodju ovi svi sto ce da odsecu ruku za tool ... a njih ima mnogo vise nego helloween fanova koji ce da secu ruku da ih vide... ! Brate j...bo vas TOOL! Mislim realno... ajd da vidim i ako dodju sta ce biti i ko ce doci da ih gleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Jel se ti zajebavas?Pa bice 3 puta vise ljudi nego na Helloweenu. I ja bih milion puta vise voleo 'Ween,ali istina je takva kakva je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Bugger. It's all about the money.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Oduvek je bilo... Ocu da vidim novi omot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Helloween je kult, naravno da bih njih voleo da vidim lol U svakom slucaju, neverujem da ce Helloween koncert ostati neposecen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Pa sigurno bi bila puna bastica SKC-a....realno najvise 2000-3000 ljudova !! Inace, Tool uopste ne volim, ali su u ovom trenutku slusaniji od Helloweena !! Sta da kazem....ostaje opet da se nadamo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Slušaniji su zato što su ljudi ovde prsli. No, ja se pitam što je uopšte Tool i odabran za konkurenciju Helloween-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Haha..Grave Skidam ti Kapu za KvlT!!!Haha...mi ih uveliko slavimo u Pirotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 ostaje opet da se nadamo..... Nadamo se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Haha..Grave Skidam ti Kapu za KvlT!!!Haha...mi ih uveliko slavimo u Pirotu Ozbiljno?Pa dobro,uvek ste vi imali reputaciju finog sveta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampirka Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Ne podnosim sto se danas sve vrti oko novca i popularnosti, to me strasno iritira. Sta, bend za koji je vise ljudi glasalo ce doci a ovaj drugi ce samo da se odbaci. To sto Helloween ima manje fanova ne znaci da ljudi ne zele da ga vide ovde. Ja bih stvarno dala ruku samo da dodju, otici na njihov koncert bi meni bilo ostvarenje jednog od mojih najvecih snova. A sto se tice te ankete, za nju nisam znala niti sam imala prilike da glasam. Znam sigurno za koga bih glasala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Znas sta,umesto ruke bolje daj bubrege ili srce,za pare koje cemo dobiti od toga mozda bi i mogao da se dovede Helloween. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampirka Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Koja je svrha da dam srce, onda ne bih isla na koncert... A malo su moji bubrezi ili srce, mozda bi mogao da mi se pridruzis... My point is, ne mogu da opisem koliko zelim da dodju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Ja ne bih mogao da opisem stanje u kom bih se nalazio nakon njihovog koncerta...niti da zamislim "Halloween" uzivo..moj prosti mozak to prosto ne moze da pretpostavi kako to izgleda..zvuci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 Da zato je izvesna persona odavde gledala 'ween 3 ili 4 puta... H8 ! Za Kaznu da nam ih dovedesh u SKC jel jasno ??!! Btw posle vishe slusanja, ovaj Keepers 3 mi i nije losh, na prvo slusanje sam bio malo razocaran, al zapraov je poprilicno dobar album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 niti da zamislim "Halloween" uzivo..moj prosti mozak to prosto ne moze da pretpostavi kako to izgleda..zvuci... Такође, барем не без Каија. Искрено, сад би ми деловало много природније кад би Gamma Ray изводио ту песму. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Btw posle vishe slusanja, ovaj Keepers 3 mi i nije losh, na prvo slusanje sam bio malo razocaran, al zapraov je poprilicno dobar album... upravo tako....pesme s' ovog alubma super zvuce uzivo !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Такође, барем не без Каија. Искрено, сад би ми деловало много природније кад би Gamma Ray изводио ту песму. Kanda sam protiv toga da GR izvodi previse Helloween stvari...ako..tj. kada budem gledao GR nadam se sto vise GR materijala..a ako bas moraju 1 il' 2 Hellowen stvari..moze I Want Out i Victim Of Fate hehe.. A mislim da bi jebano bilo Kaiju da peva i da svira "Halloween" sta znam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ja sam oduvek vise voleo sto manje Ween pesama u GR listama...I Want Out za publiku i dosta je...ima GR prilicno mnogo svog materjala koji bih zeleo da cujem vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts