Jump to content

Helloween

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ljudi da li vi kapirate da mi nismo toliko glupi,i da vidimo sve sta se desava i kako se glasa. Evo u zadnjih 10,min je neko povecao 100+glasova za helloween, a broj posetioca na sajtu se pomerio za 2-3 samo ?!

Sad sam okacio ovo za tool na b92, i na burek forum, pa ce da vidimo :)hahahh. Nedo boze da dodju ovi svi sto ce da odsecu ruku za tool ... a njih ima mnogo vise nego helloween fanova koji ce da secu ruku da ih vide... !

Brate j...bo vas TOOL! :violent:

Mislim realno... ajd da vidim i ako dodju sta ce biti i ko ce doci da ih gleda.

Pa sigurno bi bila puna bastica SKC-a....realno najvise 2000-3000 ljudova !!

Inace, Tool uopste ne volim, ali su u ovom trenutku slusaniji od Helloweena !! Sta da kazem....ostaje opet da se nadamo..... :(

Ne podnosim sto se danas sve vrti oko novca i popularnosti, to me strasno iritira. Sta, bend za koji je vise ljudi glasalo ce doci a ovaj drugi ce samo da se odbaci. To sto Helloween ima manje fanova ne znaci da ljudi ne zele da ga vide ovde. Ja bih stvarno dala ruku samo da dodju, otici na njihov koncert bi meni bilo ostvarenje jednog od mojih najvecih snova. A sto se tice te ankete, za nju nisam znala niti sam imala prilike da glasam. Znam sigurno za koga bih glasala...

Da zato je izvesna persona odavde gledala 'ween 3 ili 4 puta... H8 ! Za Kaznu da nam ih dovedesh u SKC jel jasno ??!!

Btw posle vishe slusanja, ovaj Keepers 3 mi i nije losh, na prvo slusanje sam bio malo razocaran, al zapraov je poprilicno dobar album...

niti da zamislim "Halloween" uzivo..moj prosti mozak to prosto ne moze da pretpostavi kako to izgleda..zvuci...

Такође, барем не без Каија. Искрено, сад би ми деловало много природније кад би Gamma Ray изводио ту песму.

Такође, барем не без Каија. Искрено, сад би ми деловало много природније кад би Gamma Ray изводио ту песму.

Kanda sam protiv toga da GR izvodi previse Helloween stvari...ako..tj. kada budem gledao GR nadam se sto vise GR materijala..a ako bas moraju 1 il' 2 Hellowen stvari..moze I Want Out i Victim Of Fate hehe.. A mislim da bi jebano bilo Kaiju da peva i da svira "Halloween" sta znam..