Angelystor Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Ali kada bi svirali Wake Up The Mountain, pa to bi bilo k'o iz snova. Samo pogledajte tu pesmu na High Live (video)... E jes HLive verzija Weiki Mountaina je stvanro carska!!!! Nadam se da ce nasha publika da budem barem pola takva.. A The Chance...ijaoooj Quote
ReAmroth Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 helloween hvala Bogu,ali lose sto cu morati propustiti Slavu 27.mog,ali helloween je jednom u zivotu a bit ce slava jos...hehehehee - HELLOWEEN- Uobičajno pijančenje kakvo je na slavama zamjeniti ćemo sa Helloween-om Zamisli, kako će samo da bude Quote
Vule iz Kule Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 E jes HLive verzija Weiki Mountaina je stvanro carska!!!! Nadam se da ce nasha publika da budem barem pola takva.. A The Chance...ijaoooj Naša će publika biti mnogo bučnija. Zamisli samo kako će da bude tokom 'Eagle Fly Free' i 'Future World'... Quote
Angelystor Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Eh pa nije bash EAgle Fly Free za sing along...jesmo buchni, al nismo mi tol'ko brzi Quote
Vule iz Kule Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Itekako jeste za sing along. Ima delirijum da bude za vreme izvođenja EFF, Future World, Power... A sada da kažem nešto što da me ubiješ ne mogu da shvatim: 90% fanova Helloween-a širom sveta se slaže da je When The Sinner strašno dobra pesma. Pa ja ne mogu da je smislim. Najgora na Chameleonu i možda i najkomercijalnija metal(?) stvar ikada. Šta vi ljudi mislite o ovoj pesmi? Quote
Cosmic Antagonist Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Pesma je ocajna, kao i citav album, na kome je jedina dobra stvar Giants, koju je, uzgred da pomenem, napisao Weiki Quote
Vule iz Kule Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Pesma je ocajna, kao i citav album, na kome je jedina dobra stvar Giants, koju je, uzgred da pomenem, napisao Weiki Pitam se da li si ti uopšte slušao 'I Believe'? E, ta pesma je zakon. A Giants mi je 2. ili 3. najgora na albumu. Quote
Cosmic Antagonist Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Meni je cak i When the sinner bolja od I believe Quote
Cosmic Antagonist Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Pa, verujem... Nije losa na tom albumu i In the Night, bas je onako komercijalna pop-rock pesmica... Quote
Vule iz Kule Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Po meni, loše su samo 3 stvari na albumu: When The Sinner, Giants i Revolution Now. Ostale su sasvim dobre, u najmanju ruku slušljive. Quote
Demonizer Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Pa, verujem... Nije losa na tom albumu i In the Night, bas je onako komercijalna pop-rock pesmica... je li a sto se ti sebi dao nik kao bend koji curice slusaju pred prvu mecu? Quote
Angelystor Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Itekako jeste za sing along. Ima delirijum da bude za vreme izvođenja EFF, Future World, Power... A sada da kažem nešto što da me ubiješ ne mogu da shvatim: 90% fanova Helloween-a širom sveta se slaže da je When The Sinner strašno dobra pesma. Pa ja ne mogu da je smislim. Najgora na Chameleonu i možda i najkomercijalnija metal(?) stvar ikada. Šta vi ljudi mislite o ovoj pesmi? Meni je pesma skroz gotiva, a i josh bolja je sa spotem. A malko i jeste komercijalna..to mozda i jeste neki cilj tog albuma. Ali meni bio i ostace favorit sa tog albuma "Crazy Cat" Quote
Cosmic Antagonist Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 je li a sto se ti sebi dao nik kao bend koji curice slusaju pred prvu mecu? Pa ajde, kazi mi koji bend slusaju true metalci pa da promenim... Ne znam zasto vam se ne svidja Giants, pesma je bas dobra Quote
Vule iz Kule Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 'Alo bre, zamalo da potone tema o legendama! Poštujte bre malo osnivače power metala umesto što redovno drkate na Tarju (koja je zalutala u metal)! C, c, c... evo da se vratimo na diskusiju o Helloween-u: textovi na Rabbits-ima su stvarno jadni. Na znam odakle im ideja da sranje poput Just A Little Sign stave za prvi singl! Quote
Angelystor Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 (edited) Tekstovi na Rabbits im nisu najbolji ali su meni bash do jaja JALS je ql skroz..Something growing in my plans, as she looks into my eyes Edited May 24, 2005 by Vanish To Perfection Quote
Elderane Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 'Alo bre, zamalo da potone tema o legendama! Poštujte bre malo osnivače power metala umesto što redovno drkate na Tarju (koja je zalutala u metal)! C, c, c... evo da se vratimo na diskusiju o Helloween-u: textovi na Rabbits-ima su stvarno jadni. Na znam odakle im ideja da sranje poput Just A Little Sign stave za prvi singl! Ne bih se slozio da ta pjesma ne valja...Zbog nje mi se album svidio na prvu loptu. Quote
Vule iz Kule Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Ma muzika onako, ali text je bezveze. Text za Open Your Life mi se baš sviđa iako je na isti fazon kao i The Game Is On. Inače... Ovo je bilo zato što me UBIJA činjenica da nas je samo par ovde i da niko ne komentariše rodonačelnike power metala! Usuđujem se da kažem da onaj koji mrzi Helloween mora biti kreten, jer kod njih nema ništa što bi se mrzelo. Jebem ti nezrelu dečurliju koja misle da su metalci ako slušaju Nightwish, i prosečna pesma Helloweena je bolja i od najvećih hitova Nightwish-a! Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Ima li ko Helloween obradu "Oxygene 2"? Quote
Public Animal no. 1 Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 i prosečna pesma Helloweena je bolja i od najvećih hitova Nightwish-a! E ovde vec seres . Ja bih pre slusao Nightshit ( za koji se zna koliko volim ) nego li cameleon. Quote
Mr. Smarty Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Ma muzika onako, ali text je bezveze. Text za Open Your Life mi se baš sviđa iako je na isti fazon kao i The Game Is On. Inače... Ovo je bilo zato što me UBIJA činjenica da nas je samo par ovde i da niko ne komentariše rodonačelnike power metala! Usuđujem se da kažem da onaj koji mrzi Helloween mora biti kreten, jer kod njih nema ništa što bi se mrzelo. Jebem ti nezrelu dečurliju koja misle da su metalci ako slušaju Nightwish, i prosečna pesma Helloweena je bolja i od najvećih hitova Nightwish-a! Vule, ti si degenerik. Quote
Angelystor Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Ima li ko Helloween obradu "Oxygene 2"? Odma' da ti kazem da to ne postoji Quote
Angelystor Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Vule uz tebe sam! Ja bih pre slusao Nightshit ( za koji se zna koliko volim ) nego li cameleon. Biraj mesto i oruzje! Quote
Public Animal no. 1 Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Vule uz tebe sam! Biraj mesto i oruzje! Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Odma' da ti kazem da to ne postoji Ups, pobrkah sa Magnetic Fields. E, ta mi obrada treba. Je l' ima neko? Quote
Recommended Posts