Jump to content

Helloween

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest RISE LORD VADER's guz

ako na helloween/gammaray ne bi bilo rulje, ne znam gde bi bilo?

znači organizatori 'you are our only hope'

u suprotnom - pešto stižemo ( i celokupna mađarska privredna komoro!)

Pogledajte mu ochi, lud je od droge :)

taj rad

p.s. ne razumem samo glasanje Gamma ili Helloween, kad su oba benda na turneji, mislim, sad kao, koji se izglasa, pa dolazi samo jedan, cista glupost, ili dolaze oba, ili nijedan, valjda?

Neki Legasi fazoni, who cares, bitno da dolazi tool :da:

RNA@ Haha, chuh legende o kolekciji..priznajem, lepo izgleda, prelepo..jedino ne poznavam koja je ova sa crvenim omotom?!

A pre par godina kad beh na helovin foruma zvanicnog jedan lik okacio kako izgleda Keeper1 iznutra (LP izdanje), odusevih se kako lepo..mislim da imam tu sliku jos na kompa negdi...one ribe+bundeve, haha zakon..

jedino ne poznavam koja je ova sa crvenim omotom?!

То је "I Want Out" амерички промо сингл. На једној страни је нормална албумска верзија, на другој жива. На налепници пише "MTV Headbangers Ball tour with Anthrax and Exodus".

Узгред, набавих снимак из 1987. са све Armored Saint са све Grim Reaper. Одох да га гледам остала два бенда, Helloween део знам напамет.

U bre!Pa to je onda ok cena...

U EMP-u je 21 e dupli DVD...znachi da mozda necju morati da naruchujem iz inostranstva...

Pa u odnosu na oathrecords npr lepa :) ...al kod butchera mislim da bilo za josh manje kinte...ali najlepse bi bilo naci cd+dvd izdanje..i ak moguce za manje od 50 evra...

Pojavio se Ride The Sky na neta. I ne znam odakle da krenem da komentarishem ovu fekaliju.

Naslushao sam se bendova chlanova helloweena, side projekata, i mogu reci da su mi se svi do sada svideli..nisu svi bash bajni sjajni, ali ni za jedan, ne mogu reci, da je losh..od Ill Prophecya do Derisovih solo albuma...sve do jaja. Kusch je uspeo da postane prvi (ex)chlan helloweena koji je izdao stvarno sranje album. Na pola vec prvog slushanja mi je doshlo da vrishtim. IMHO najbolje kako se moze opisati ovaj album: 8th Sin(Nocturnal Ritesov novi album :thumbsdown:) bez skoro ikakvih (zanimljivih) melodija, sa triput vishe elektronike, i stvarno bezzivotnim zvukom bubnjeva sa puno semplova i efekata. You get the picture. Shto bi rekao narod za chije me korishcenje jezika stalno kritikuju na forumu, not my cup of tea. No sir.

U stvari..uopste me i ne bi cudilo da ekipa kojoj se svideo 8th sin pochne da hvali ovu jad i zalost koju ce mozda neki nazvati i metalom. Aaaaa. Ovo nije lose, ovo je porazavajuce. Zvuk je kanda slichan "Aeronautics"u..i zadnja pesma albuma stvarno lichi na neki b-side tog albuma, i zapravo jedina OK pesma. Gosn. Bjorn takodje previse podseca na Jorna. A kazem, ima dodirnih tachaka sa 8th sin, i ako ce ovako ubuduce da zvuche albumi iz ovog pravca, dabogda se ugasio za svagda!!

Nula. Nabavite zato...samo ako...ne znam. Neka se Kusch posveti Mekong Delti..

I za kraj posta da dodam citat najboljeg metal pesnika ever:

Forgive me if I'm out of order

This new music has no soul

Maybe good for making money

Sadly, that is not my goal