Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 mala digresija 1.kako ćemo mi koji imamo fan pit ulaznice biti tretirani u pogledu vremena ulaska, prostora gde ćamo biti, mrdanja po hali etc? 2. da li postoji razlika između ulaznica, jer ako je to samo u 'Fan Pit', to može svaka budala sa štampačem da prepravi - jelte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 O veliki borce za metal koji imas 1 original, reci nama bednim nedostojnicima kojim instrumentima nedokucivim nama smrtnicima meris ovaj efekat? Слобо, слободо, немој се с њим препирати, бесмислено је. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 What tha fuck is this?? jel ovo za reunion ili zajednicki izlazak na scenu, ne kapiram? Ma za povratak Kaia u bend Helloween. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 To znaci da je osporio ikakve price o tome da ce Kai da se vrati u Helloween kao clan...za one koji ne znaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 haha, zanimljivo, kad bi Kai hteo da se vrati u bend, mislim da ne bi bilo problema, tj, ne bi smelo da bude problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Ma koga briga...ovako imamo 2 sjajna benda... Nego, jedna od misterija je razresena...ako je iko nagadjao ko je napisao sta, sad ima priliku da proveri odgovore...ja imam 2 greske 1. Crack The Riddle (Intro) (M: Deris - Weikath - Grosskopf - Gerstner - Loble / L: Deris) 2. Kill It (M&L: Deris) 3. The Saints (M&L: Weikath) 4. As Long As I Fall (M&L: Deris) 5. Paint A New World (M: Gerstner/ L: Gerstner - Weikath) 6. Final Fortune (M&L: Grosskopf) 7. The Bells Of The 7 Hells (M&L: Deris) 8. Fallen To Pieces (M&L: Deris) 9. I.M.E. (M&L: Deris) 10. Can Do It (M&L: Weikath) 11. Dreambound (M: Gerstner / L: Gerstner - Weikath) 12. Heaven Tells No Lies (M&L: Grosskopf) CD 2 (Bonus Disc): 1. Find My Freedom (Japan Bonus Track) (M&L: Grosskopf) 2. We Unite (Bonus track) (M&L: Grosskopf) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Ma koga briga...ovako imamo 2 sjajna benda... Nego, jedna od misterija je razresena...ako je iko nagadjao ko je napisao sta, sad ima priliku da proveri odgovore...ja imam 2 greske 1. Crack The Riddle (Intro) (M: Deris - Weikath - Grosskopf - Gerstner - Loble / L: Deris) 2. Kill It (M&L: Deris) 3. The Saints (M&L: Weikath) 4. As Long As I Fall (M&L: Deris) 5. Paint A New World (M: Gerstner/ L: Gerstner - Weikath) 6. Final Fortune (M&L: Grosskopf) 7. The Bells Of The 7 Hells (M&L: Deris) 8. Fallen To Pieces (M&L: Deris) 9. I.M.E. (M&L: Deris) 10. Can Do It (M&L: Weikath) 11. Dreambound (M: Gerstner / L: Gerstner - Weikath) 12. Heaven Tells No Lies (M&L: Grosskopf) CD 2 (Bonus Disc): 1. Find My Freedom (Japan Bonus Track) (M&L: Grosskopf) 2. We Unite (Bonus track) (M&L: Grosskopf) Ja sam imao apr pretpostavki u "the review": "The Saints" je, kapiram po naslovu i refrenu, Weikievo delo. Male su shanse da greshim, mozda pisao zajedno sa nekim, ali ovo smrdi na njega samo tako. - pogodak Druga pesma za koju mogu da se kladim da je Weiki je "Can Do It", 'ajde zbog strukture i feelinga, nego i zbog uberkreativnog naslova, po chemu Weiki me odushevljava iz albuma u album (Do you feel good, do you know what you're fighting for, a ak se ne varam i "Get it up" je njegova...) - pogodak! zivo me zanima ko je napisao "Kill it", dajem pare bash na Andia, koga bih takodjer okrivio za "dreambound", no ko zna. - jedan pogodak, jedan promashaj! "Heaven Tells No Lies"(Grosskopf?)... - pogodak! : ) I da, cenim da sam rekao pre da je Andieva skoro cela ona trilogija u sredini, al zato nikad ne bih rekao da je "Final Fortune" Grosskopfova, hehe, do jaja. I da, svi su naravno pogodili chiji su b-sideovi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Vidi se ko je ovamo Helloweeniac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 http://www.metalstorm.ee/pub/article.php?a...;print_page=yes Trazih po neta malko da vidim dal' ima negdi recenzija za albuma vec, i ovo za sada samo nadjoh. Press konferencija.. Weiki josh uvek kenja o Dark Rideu...bem ga usta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Najzad stigoh da preslušam album... i to 3 puta zaredom, što se meni jaaaaako retko dešava! Zaista je odličan, nemam zamerki ni na šta za sad, stvari koje su mi se za nijansu istakle posle ta 3 slušanja su Kill it i As Long As I Fall, ali, kažem, samo za nijansu, pošto mi se sve jako sviđaju! Zaista odličan album, daleko iznad mojih očekivanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Voleo bih da se i meni toliko svideo...Dobar jeste, ali prethodni je mnogo bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Voleo bih da se i meni toliko svideo...Dobar jeste, ali prethodni je mnogo bolji. ???Ima nas raznih??? hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Ma salio sam se...Poredjenje je smesno. Keeper III je najbolji album koji je Helloween napravio. Posle svih pokusaja, konacno im je uspelo da prevazidju I i II...To je njihov Magnum Opus, prva pesma sa albuma je savrsenstvo, pravi masterpiece i tesko da ce slicno uspeti da ikada ponove...Nema ni potrebe, ispunili su cilj, sto se da zapaziti na novom albumu, koji je, kako vec napisah, dobar, ali ima mnogo opusteniju atmosferu neg prethodni...Ne mislim da je blazi, naprotiv, ali, jednostavno, mnogo manje je komplikovan od prethodnika i nije pravljen sa toliko posvecenosti. E sad, naravno, to neko vise voli...Kao sto rece Black Desire : "???Ima nas raznih???" Ostaje da cujem bonus pesme, pa da izvrsim potpuno korektno poredjenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Sto ljudi, sto ćudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 - Ride The Sky - wacken, Stormwarrior feat. Kai Hansen http://www.youtube.com/watch?v=9Gax1qn5ZXY - Victim Of Fate zavrsnica - magic circle fest i, frubijeva pesma http://www.youtube.com/watch?v=njfTEi4lcMw isto sa ovog gore festa... Sta reci, chudno videti Kaia bez gitare, ali ovde se takodje vidi koliko je on jak frontmen..i da niko ne moze da peva tako mocno RtS kao on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Sto ljudi, sto ćudi. 100 žena 200sisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Evo sad preslusavam Master Of The Rings posle duzeg vremena, i mogu slobodno reci da Gambling With The Devil je podaleko iza ovog remek dela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Album jos nije ni izasao tako da je jos uvek extra rano da se prave ikakva poredjenja sa starijim albumima. Chekaj da ti i GWTD "odlezi" tako nesto kao MotR, pa onda pravi nove zakljuchke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Hm ne znam, moguce da si u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 U tom slučaju, ni za novi Primal Fear se ne može reći da je loš. Meni je Gambling With the Devil dovoljno odležao da ga svrstam odmah iza zlatnog perioda 1994-2000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 lak je za slušanje, nekako proleti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 (edited) Deris se osisao isto kao ja danas - Koincidencija, verujte mi... A i smrsao covek bas dosta...ja ne pamtim kada se slikao sa majicom, a da ne nosi nista preko nje Edited September 27, 2007 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Novi Helloween ne da je sochan nego je uber sochan! Inache ne seri da jos nisi oshisao svoju dugu grivu Ko se ne oshisha sada za fakultet nije mushko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Zato sam ja pustio kosu kad sam završio faks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Kosa - uvek...Metal is 4ever A i nismo svi doktori kao ti pa da budemo uredni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts