Гласник смрти Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ne postoji dobar metal text na srpskom. Srpski nije za metal. Kraj price. Sto se pre svi dozovu pameti, to bolje. Немој да сереш, зашто српски не би био добар за метал текстове? Као добро је на енглеском, а срање је на српском?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Bombarder recimo, a od novijeg svakako U kori tame od Tales-a. Vrh tekst, atmosferu stvara samo tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Treba ih staviti u gaseni krec icon_smile.gif Verujes u boga,umires od toga jebao te andjeo gebrijel kad telo ti umre kopaju ti grob tad dusa ti postaje rob... Grob Bez dna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гласник смрти Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 HELLER ЗАКОН!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Немој да сереш, зашто српски не би био добар за метал текстове? Као добро је на енглеском, а срање је на српском?! Da, sranje je na srpskom. Srpski nema dovoljno kredibiliteta za tako nesto. Radi se o navici. Kao sto bi metal na poljskom isto tako zvucao k'o kurac...svaka cast srpskom druze, i cinjenici da ti pises na cirilici, ne kazem ja nista, ali prosto zvuci k'o kurac...i mojne se uzbudjujes. Ne valja to za ten ponekad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLAC Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Interfector - Mother Serbia Dr. Iggy - Oci Boje Duge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гласник смрти Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Da, sranje je na srpskom. Srpski nema dovoljno kredibiliteta za tako nesto. Radi se o navici. Kao sto bi metal na poljskom isto tako zvucao k'o kurac...svaka cast srpskom druze, i cinjenici da ti pises na cirilici, ne kazem ja nista, ali prosto zvuci k'o kurac...i mojne se uzbudjujes. Ne valja to za ten ponekad... Што се тиче метала на пољском, мени звучи одлично (нпр. неке Behemoth-ове старе песме на пољском звуче фантастично), баш као и на осталим словенским језицима (чешки, руски, српски...). Као што си и сам рекао, ствар је навике. Ти си можда навикао да слушаш метал на енглеском. Мени Бомбардер и The Stone који имају текстове на српском звуче много боље од неких (да не кажем већине) бендова на енглеском. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Enemy Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 @NorthWind ma zajebi to! @glasnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleeciA Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Zaista ne mislim da postoji neki dobar metal tekst na srpskom! Prosto nije to to,...najbolji su mi tekstovi na nemackom,pa onda engleski,...a sve ostalo,...hmpf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 @NorthWind ma zajebi to! @glasnik E sad si mi rekao...odo' da se proserem...tako mi i treba kad se mesam u one tr00 metal rasprave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kramp Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Ma najbolji je tekst Zaklane Celjadi-DROBICU TI KICHMU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Ma najbolji je tekst Zaklane Celjadi-DROBICU TI KICHMU DROBICU TI KICMU DROBILICOM ZA KICMU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.A.D. Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Verujes u boga,umires od toga jebao te andjeo gebrijel kad telo ti umre kopaju ti grob tad dusa ti postaje rob... Grob Bez dna... Alal ti cufta care!!! To ja htedoh napisati ali nisam bio dovoljno brz izgleda A pored Heller-a obratite paznju i na tekstove osmog putnika 2!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Panonski Govnar od Zaklane Celjadi je extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 dajte neki link majku mu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Prilicno su dobro textovi oksanata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Butcher Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Dobro se neko setio Osmog Putnika II , ti likovi su totalni kreteni, samo sto su oni u sustini HC i manje vise se sprdaju sa metalom, narocito na prvom albumu. Po meni su najjaci tekstovi : The Stone : Za KOrak paklu blize, Bogovi od srebra, Zakon Velesa, Neke rane krvare vecno... Alogia - Tonem u san... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agricolae Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Da se razumemo,metal tekstovi su cas kukumavcenje i cas kurcenje,tako da dobri metal tekstovi u stvari ne postoje. Oni ne mogu zvucati dobro ni zrelo ni na srpskom,engleskom,svedskom,kineskom,eskimskom... citajte vise,citajte manje fantastiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheLordXXX Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 (edited) Ma nije to lose kao sto izgleda Edited January 18, 2006 by TheLordXXX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Dobro se neko setio Osmog Putnika II , ti likovi su totalni kreteni, samo sto su oni u sustini HC i manje vise se sprdaju sa metalom, narocito na prvom albumu. Po meni su najjaci tekstovi : The Stone : Za KOrak paklu blize, Bogovi od srebra, Zakon Velesa, Neke rane krvare vecno... Alogia - Tonem u san... Za korak paklu blize je prepev od Bodlera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Svaki Alogijin tekst ima veze i poente... Divlje jagode-sama si Invazija-Veceras Gordi-Ona i ja(tekst je glup,ali pali masu ) pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
...and here I am Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Коју то поенту имају текстови Алогије? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Коју то поенту имају текстови Алогије? Sve je metaforicno i bazira se na istinitoj prici...kada sam pitao Mikicu Brankovica,sta mu znaci pesma Bajka(sve neke kraljice,magovi),on mi je rekao:da je to u stvari prica o tome kako se razne devojke ceo zivot cuvaju za nekog dobrog princa na belom konju i da na kraju ih unisti neka budala,zapravo pesma o ne srecnim ljubavima...prochitaj tekst...i u njhovim tekstovima,nema ne istine i lazi...sve je bazirano na stavu i na istini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Moze biti da je tako Putnice, ali ja misl;im da je pre do toga da oni pisu textove po uzoru na Rhapsody i strani power Metal, samo to to cine na srpskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts