Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Hm...sigurno da su uticali Rhapsody i Malmsteen tekstovi na njih...ali ipak takodje mislim da imaju svoj stav i iskrenost,a to je za bend najbitnije,a ne ko apartman...nikad ne dira,ne budi ranjenu zver...bla trutj...a ja pitao Lotketa da li je cuo za Whitesnake,a on me pita sta je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Pa jesi u pravu, ali samo donekle...meni prvi album Alogie zvuci epski, ima atmosferu, recimo Amon, ali ovo kasnije nema taj stav o kome pricas...zvuci nekako razvodnjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Ne slazem se...Trgovci Dusama imaju poentu,kao i Novi dan i Magija i tako to...jedino nema ona obrada of cher...Mislim...ukusi su razlichiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Pa...da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pufnica Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Dargoron- Nebeski Svod Kraljevski Apartman- Sve Su Noci Iste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Grotesque_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Definitivno U Kori Tame. Nisam skoro cuo dublji text. Eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Svaki Alogijin tekst ima veze i poente... "Apsurdna su proleca..."Sta to koji kurac znaci??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 "Apsurdna su proleca..."Sta to koji kurac znaci??? A u kojoj je to pesmi od Alogie,ako smem da pitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aronoel Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 .....'Pogledaj u moje oci,zasto skrivas pogled taj,pogledaj u moje lice,i pokazi osmeh svoj....'....pa,recimo......'Gorim ko papirni zmajevi,misli mi ka tebi lete,ovde su pasivni krajevi,i placem ko malo dete...'.....'Koliko puta zelis reci da je kraj,da vise ne mozes da slusas sta ti govore,zivot je kratak,vreme brzo prolazi,uzvrati udarcem,jer kasno je za kajanje....pa onda najbolji deo....duga kosa uvek im je smetala,tvoj simbol zivota,njima je iluzija.Vekovi ce proci al ce jedno ostati,ratnici smo bili,bili i ostali! ....toliko od mene.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aronoel Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 .....Ja se izvinjavam...tek sam sad provalila da je rec o najboljem METAL textu...pardon..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 .....Ja se izvinjavam...tek sam sad provalila da je rec o najboljem METAL textu...pardon..... Corava Ljeonora Zop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aronoel Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Corava Ljeonora Zop .....Nisam ja corava samo sam malo pogubljena,ali to je sve.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Nemoj sada da se vadis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 STF-Neke Rane Krvare Vecno...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Sve je metaforicno i bazira se na istinitoj prici...kada sam pitao Mikicu Brankovica,sta mu znaci pesma Bajka(sve neke kraljice,magovi),on mi je rekao:da je to u stvari prica o tome kako se razne devojke ceo zivot cuvaju za nekog dobrog princa na belom konju i da na kraju ih unisti neka budala,zapravo pesma o ne srecnim ljubavima...prochitaj tekst...i u njhovim tekstovima,nema ne istine i lazi...sve je bazirano na stavu i na istini... Tu si u pravu. Kao i na primer "Ambis". Ajd' razmislite o cemu je ta pesma!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Sykes Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 A u kojoj je to pesmi od Alogie,ako smem da pitam... Pa to je jedna od zaista "NEPOZNATIJIH" pesama Alogije, zvana ZAR SUNCE VEC ZALAZI... Ocigledno, neko nije preslusavao Alogiju kako treba E, da, a najbolji domaci metal text... Jos samo ovu noc mi daj... And that's my TWO CENTS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Sykes Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Sve je metaforicno i bazira se na istinitoj prici...kada sam pitao Mikicu Brankovica,sta mu znaci pesma Bajka(sve neke kraljice,magovi),on mi je rekao:da je to u stvari prica o tome kako se razne devojke ceo zivot cuvaju za nekog dobrog princa na belom konju i da na kraju ih unisti neka budala,zapravo pesma o ne srecnim ljubavima...prochitaj tekst...i u njhovim tekstovima,nema ne istine i lazi...sve je bazirano na stavu i na istini... Pa sto nisi pitao Zokija, gitaristu Kraljevskog Apartmana, koji inace pise sve njihove pesme, koji je smisao i koja semantika Ranjene Zveri? Ja sam dosta pricao sa covek, i skontao sam da su SVI textovi KA najiskrenije zivotne price nadarenog nam za pisanje, gitariste... To sto ne mozes da shvatis simboliku "ranjene zveri" a mozes kraljica i ko je kakvih cudesa i proleca, to je vec tvoja stvar, ne ulazim u to... ali, kao da je to bitno... POZ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Sykes Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Uh, izvinjavam se zbog mnogobrojnih gresaka u pisanju... Ipak je vec 1:41am... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deneris Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Deinitivno od "zaklane celjadi": DROBICU TI KICMU DROBILICOM ZA KICMU!!! Jednostavno, kratko, jasno i zabavno! Nekako mi bas odgovara ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 "We are the Serbs, We are the monsters. We fuck your dogs, We fuck your sisters." Ne znam koja je ovo grupa, ali cuo sam ih na Metropolisu i mnogo mi je dojajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
...and here I am Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 "We are the Serbs, We are the monsters. We fuck your dogs, We fuck your sisters." не знам зашто ми се чини да тај текст није на српском Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 To je jedina pesma od alogije koju nikad nisam cuo kako treba...ZAR SUNCE VEC ZALAZI,ali moj favorit je KERBER-BOLJE DA SAM DRUGE LJUBIO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Drugovi i drugarice, najbolji tekst je Divlje Jagode - METALNI RADNICI!!! P.S. Drvoljube, javi ako ima neki forum gde tebe nema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svarozic Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Izuzev ne Hellera koga niko nikada nece moci da prevazidje pomenuo big The Stone 'Prividjenja' cudi me da niko nije vec izlistao tu pesmu. Gledajuci prethodne unose stekao sam dojam da moram proveriti tu Zaklanu Celjad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepless Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 TALES OF DARK - U Kori Tame ABONOS - Izlaz (mada nije ceo na srpskom) ...Kada gresnici spoznaju strah Zidovi bola postace prah Razapet na sopstvene lazi Zaslepljena uz prazna obecanja Gresna dusa izlaz uvek trazi Kratkom molitvom pomilovanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts