Grob Bez Dna Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 heller - inverzija "metalni haos nece umreti, za njim ce ostati ljudi prokleti!" :rockdevil: tako je, brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morana.. Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Tales Of Dark - U kori tame...Najbolji..Zatim slede: May Result - jata moja crna May Result - kraljevstvo mrtvih gavrana May Result - kultus usnulih bogova... The Stone - neba nigde nema...mada,taj tekst nije njihov,uzeli su deo iz pesme "Jutarnja Idila" od Dis-a The Stone - neke rane krvare vechno The Stone - ustaj mati zemljo Ovo su,po meni,najbolji tekstovi nashih bendova na srpskom..Mada,ima boljih tekstova nashih bendova,ali na engleskom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 The Stone - Neke rane krvare vecno Demether - Stop The Rain Alogia - Novi dan Abonos - Urlik Abonos - Izlaz 5 prilicno razlicitih pesama, ali mi se svidjaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Pero Defformero - На дан кад си пошла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 A moze i Purpur Ti si jedan majski cvet - tvoja slika me prati - i dok u casi ja trazim lek - jednom za svagda shvatiiii T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 (edited) May result - jata moja crna the stone - magla the stone - neke rane krvare vecno the stone - bogovi od srebra dead shell of universe - Sanjar dead shell of universe - tamo gde pupoljak vene... Nego, kod textova the stone-a i may resulta se pojavljuju ponekad delovi koji se uzeti od Bodlera, Nicea, Disa, etc. Al' su stavljeni pod navodnike, da se zna. A neba nigde nema je skroz uzeta od Disa. Za Korak Paklu Bliže Za korak paklu bliže Pozdravljam Vas crne ptice što kljucate svet, Dok na dlanu mrtve noæi stoji razapet, U krvi do kolena proboden vriskom vremena. "konce koji nas kreæu Ðavo spušta i diže pronalazimo draži u svemu što je gadno bez groze silazimo niz mraèno grotlo smradno i svakog smo dana za korak paklu bliže" Za korak paklu bliže! Za korak paklu bliže! Pozdravljam Vas crne ptice što kljucate svet, Dok na dlanu mrtve noæi stoji razapet, U krvi do kolena proboden vriskom vremena. Pozdravljam te divlji vetre što pustošiš svet Dok na dlanu mrtve noæi stoji razapet, Nova groblja dižu se za one koji dolaze! "konce koji nas kreæu Ðavo spušta i diže pronalazimo draži u svemu što je gadno bez groze silazimo niz mraèno grotlo smradno i svakog smo dana za korak paklu bliže" Za korak paklu bliže! Za korak paklu bliže! Neke Rane Krvare Veèno Moje su srce sahranili ljudi U svakom oku ja vidim mu grob Hladan mi kamen ispuni grudi Da gledam muke grobara svog Ja nosim rane što krvare veèno I prezir što se u meni koprca O noæi, èuvaj mi otrovne misli I slike leša mog zaklanog srca Još mržnja mojom dušom koraèa I para me sporo k'o oštrica maèa U mrtvoj tišini, gusta i slana Izvire mudrost iz svih mojih rana Moje su srce sahranili ljudi U svakom oku ja vidim mu grob Hladan mi kamen ispuni grudi Da gledam muke grobara svog "Ne mogu na ovom mestu da sakrijem uzdah. Ima dana kada me obuzima oseæanje, Crnje nego najcrnja melanholija - prezir prema ljudima!" Još mržnja mojom dušom koraèa I para me sporo k'o oštrica maèa U mrtvoj tišini, gusta i slana Izvire mudrost iz svih mojih rana Ja nosim rane što krvare veèno I prezir što se u meni koprca O noæi, èuvaj mi otrovne misli I slike leša mog zaklanog srca "Ne mogu na ovom mestu da sakrijem uzdah. Ima dana kada me obuzima oseæanje, Crnje nego najcrnja melanholija - prezir prema ljudima!" Edited January 4, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Nego, kod textova the stone-a i may resulta se pojavljuju ponekad delovi koji se uzeti od Bodlera, Nicea, Disa, etc. Al' su stavljeni pod navodnike, da se zna. A neba nigde nema je skroz uzeta od Disa. A, to predpostavljam nijedan metal bend do sada nije uradio . Najbolji tekst na srpskom hmmmmmmmm.................... jebem li ga, neznam nijedan da je bash dobar. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 ja znam BLUDNICE SESTRE Odrastale u crkveni konak Vječno željne što čovjeku treba Gledale ste krijući i lažno Kako stvari padaju sa neba Odrastale otrgnute svega Pohotne su izrastale želje U konaku oltaru i horu Odjekuju sve vaše krevelje Odrastale djevojke nebesa Da se služi hrišćanskom simbolu Željne strasti djece i bijesa Živjele ste u vječitom bolu Odrastale pod komandom crkve Drugi vodi vaš sopstveni život Krijući ste bludničile sestre Ispred mjesta koje krasi ćivot. Odrastale zavidjeći drugim Govoreći istim divno časno Ja ću vječno da u crkvu služim Izbavljenje od krsta je kasno Zbog vaših nedjela ponosne jeste Predivne mlade bludnice sestre! ROTACIJA ČASNOG KRSTA Uzalud prilaziš crkvenoj šupi Opet u zemlji biće ti grob U tami u gnoju u crkvenoj šupi Raspadnut leži sveštenik pop. Mošti ću vaše sakrit u jamu Za vaše sjeme da se ne zna Skovaću vama kosti u tamu Isposnik svaki to neka zna. Volim da svetim vašem se rodu Zauvjek to mi ispunja duh I šiljci mrtvila neka te bodu Ikona pala to sad je čuh. Gledam vas često popovi stari U vama ću zarijet čelik sad čvrst Za svoju raku pop neka ne mari Na čelu mi stoji obrnut krst. ROGATI KOPITAR Uzalud vam posti,krsti kaludjeri Rogatoga predlažem ti odaberi Uzalud vam boga Hrista sveštenici Začuće se vaši krici zloumnici Tražite li svoga boga isposnici Krišku hljeba nasušnoga bogoljubci Gledate li lažna boga presvetoga Pogledajte Kopitara Rogatoga Ikona se lako lomi istorijska Slomljen stubac trošna crkva vizantijska Vaša knjiga mnogo stara meni nova Mnogo ljudi i naroda zlom otrova Dugo traju vaše laži nevjernici Bolne duše i skriveni pohotnici Radi krsta trista vrsta na bojišta Za odbranu lažna boga svetitilišta Tvoju vjeru ne priznajem gubitničku Čiste misli od vjekova rušilničku Kopito se otisnulo preko svijeta Velika je Rogatoga sveta četa Čuvaj mi se i opremi asketistu Obrnuću tvoju vjeru sad u Hristu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 (edited) To je na crnogorskom, sotono! Ali textovi kao textovi su kult. Edited January 5, 2009 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 (edited) Ja nisam ucio crnogorski u skoli . Daj te tekstove na srpskom . Ili dajte link za recnik koji prevodi sa crnogorskog na srpski . Edited January 5, 2009 by Planina u pokretu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 (edited) Evo prevoda: BLUDNICE SESTRE Odrastale u crkveni konak Vječno željne što čovjeku treba Gledale ste krijući i lažno Kako stvari padaju sa neba Odrastale otrgnute svega Pohotne su izrastale želje U konaku oltaru i horu Odjekuju sve vaše krevelje Odrastale djevojke nebesa Da se služi hrišćanskom simbolu Željne strasti djece i bijesa Živjele ste u vječitom bolu Odrastale pod komandom crkve Drugi vodi vaš sopstveni život Krijući ste bludničile sestre Ispred mjesta koje krasi ćivot. Odrastale zavidjeći drugim Govoreći istim divno časno Ja ću vječno da u crkvu služim Izbavljenje od krsta je kasno Zbog vaših nedjela ponosne jeste Predivne mlade bludnice sestre! ROTACIJA ČASNOG KRSTA Uzalud prilaziš crkvenoj šupi Opet u zemlji biće ti grob U tami u gnoju u crkvenoj šupi Raspadnut leži sveštenik pop. Mošti ću vaše sakrit u jamu Za vaše sjeme da se ne zna Skovaću vama kosti u tamu Isposnik svaki to neka zna. Volim da svetim vašem se rodu Zauvjek to mi ispunja duh I šiljci mrtvila neka te bodu Ikona pala to sad je čuh. Gledam vas često popovi stari U vama ću zarijet čelik sad čvrst Za svoju raku pop neka ne mari Na čelu mi stoji obrnut krst. ROGATI KOPITAR Uzalud vam posti,krsti kaludjeri Rogatoga predlažem ti odaberi Uzalud vam boga Hrista sveštenici Začuće se vaši krici zloumnici Tražite li svoga boga isposnici Krišku hljeba nasušnoga bogoljubci Gledate li lažna boga presvetoga Pogledajte Kopitara Rogatoga Ikona se lako lomi istorijska Slomljen stubac trošna crkva vizantijska Vaša knjiga mnogo stara meni nova Mnogo ljudi i naroda zlom otrova Dugo traju vaše laži nevjernici Bolne duše i skriveni pohotnici Radi krsta trista vrsta na bojišta Za odbranu lažna boga svetitilišta Tvoju vjeru ne priznajem gubitničku Čiste misli od vjekova rušilničku Kopito se otisnulo preko svijeta Velika je Rogatoga sveta četa Čuvaj mi se i opremi asketistu Obrnuću tvoju vjeru sad u Hristu. Edited January 5, 2009 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Море, ''Спид метал манијак'' .... и тачка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Evo prevoda: Hvala . Ja sam krenuo polako , pomocu recnika , ali sam preveo svega prvih nekoliko stihova . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Of The Neon Light Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Osvajači- Maska Kraljevski Apartman- Znak Zveri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yerathroth Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Bombarder - Horde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Bilo sta od Bombardera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Bog Cuva Bekriju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuroraFallen Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Aeternia - Čuvar tajne Na krilima bola lete moji snovi, Utehe me mole za minut ćutanja, Hodam ivicom kraja vremena, Moja duša je tajnom protkana Krst bola nosim na grudima, Srce mi hrane samo gnev i sudbina, Teško je bez dodira onoga ko ti je drag Tajna vremena u meni skrivena, U mojim snovima je ostala, Tajna vremena u meni skrivena, Nosi tragove krvavih stradanja Ne osećam ovaj svet pun obmana, Zlo još uvek plovi morem istina, Jedna kap u zenicu je kanula, I zauvek sve u meni promenila Krst bola nosim na grudima, Srce mi hrane samo gnev i sudbina, Teško je bez dodira onoga ko ti je drag Tajna vremena u meni skrivena, U mojim snovima je ostala, Tajna vremena u meni skrivena, Nosi tragove krvavih stradanja Ja sam čuvar tajne jednog vremena, Koje živi lošim snovima, Ako nisi čistog srca osetićeš kraj, Ne mogu da čuvam one što su bili kao ja Krst bola nosim na grudima, Srce mi hrane samo gnev i sudbina, Teško je bez dodira onoga ko ti je drag Tajna vremena u meni skrivena, U mojim snovima je ostala, Tajna vremena u meni skrivena, Nosi tragove krvavih stradanja P.S Izvinjavam se ako ima grešaka u tekstu, zapisala sam ga kako sam čula. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 MASOVNAAAAAA SAAAAARANAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 svidja mi se ta Aeternia.. ali nisam slusao bend.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Najjače tekstove ima Pergament. Ali ih ne znam napamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prividjenja Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 ubjedljivo najjaci tekstovi The Stone i May Result 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=h8wAEB6Ifos&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mord'Sith Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 May Result (Začaran, Pogrom, Jata moja crna, Kraljevstvo mrtvih gavrana) The Stone (Zakon sile - trijumf smrti, Ustaj mati zemljo, Bogovi od srebra, Neke rane krvare večno... itd.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts