WoI Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 New York death metal veterans, SUFFOCATION, have made the brand new track “Cycles of Suffering” available for streaming at the following location https://soundcloud.com/nuclearblastrecords/suffocation-cycles-of. The songs comes from their upcoming album Pinnacle of Bedlam, which will be released on February 15th in Europe and on February 19th in North America. Quote
Јарослав Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Рекао бих да је доста боља ствар од оне прве. Quote
Grobodan Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Ej baš dobar novi, brži od prethodnika, baš kako treba. Samo produkcija odvratno moderna. Quote
Сале Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Продукција је баш на нивоу.Мени је добра. Quote
Thrasher Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Pinnacle Of Bedlam: http://www.mediaboom.org/381009-suffocation-pinnacle-of-bedlam.html 3 Quote
Kumodraski Vo Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 JEBEMTI PAS MATER KAKVA ALBUMCINA KO NE SKINE - EMO GEJ HRISCANIN I da - pisa po novom Devourmentu.. 1 Quote
Toki89 Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 toj^ Smak sveta kad Jare prestane da postuje na yumu . nema ga vec danima 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Možda grešim, ali na prvo slušanje mi deluje kao najgori Suffocation album I da - pisa po novom Devourmentu.. 1 Quote
[Nocturno] Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Album je bas kako sam i ocekivao. Jedino mi je Sullen Days malo cudan aranzman. Pesma po kojoj se zove album - jebitacna. (Osecam li ja to Spheres momente u Suffocation radu? ) Quote
HeLLsarma Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 JARE HELANKO JAVI SE DA NAHVALIS ALBUM !!! 1 Quote
azal Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Samo produkcija odvratno moderna. evo ga yumetal fenriz Quote
Grobodan Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Aj da ne slušam tone modernih bendova pa to da kažeš, ja kod Suffocationa volim zvuk kao na Pierced i Effigy, nijedan posle reuniona mi se produkcijski preterano ne sviđa. Quote
azal Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Aj da ne slušam tone modernih bendova pa to da kažeš, ja kod Suffocationa volim zvuk kao na Pierced i Effigy, nijedan posle reuniona mi se produkcijski preterano ne sviđa. jbg ja na to gledam kao na immolation. dovoljno je moderno da ima smisla, nije nista prepucano. ne zvuce kao neki klinacki deathcore nego ono, umereno. bolje mi to nego da namerno pokusavaju da naprave produkciju kao da je snimano pre 20 godina. Quote
BLAGOJE Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 jbg ja na to gledam kao na immolation. dovoljno je moderno da ima smisla, nije nista prepucano. ne zvuce kao neki klinacki deathcore nego ono, umereno. bolje mi to nego da namerno pokusavaju da naprave produkciju kao da je snimano pre 20 godina. a ja mislio ti pravi hevi metl tander,a ono hipsteraj kulja iz tebe.doduse,slazem se da gro tih retro bendova,narocito u ekstremnom metalu,su i previse pateticni,ali sve moze ako se znalacki radi.sto se tice safokejsn-a slazem se sa grobcicom,nije problem u pucanij produkciji,vec u previse sterilnoj.immo od HR pa naovamo bas vode racuna o balansu,ali jebiga,zato i posle toliko godina i albuma imaju takav status kakav imaju. 1 1 Quote
azal Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 mislim da je najveca razlika to sto immolation idalje pravi pesme koje su u rangu ranijih radova. noviji suffocation i nema neke pesme, fali staro zakucavanje, nema onih prljavih breakdownova. meni vise smeta sto muzika visa nije upecatljiva toliko nego sto je produkcija sterilna Quote
Talvi Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 Immolation je ostao nedodirljiv na neki način, Suffo imaju taj problem što se u međuvremenu dok nisu bili aktivni nakotilo milijardu bendova koji furaju njihov fazon i sad je tu teško već zadati neki toliko jak udarac, Immolation i dalje mogu svi da pomiluju po jajima što se toga tiče. Quote
BLAGOJE Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 svaka cast luku na karijeri,ali immo je sto se tice death metala neprevazidjen bend,gledajuci status kroz citavu karijeru i uzimajuci u obzir njeno trajanje. 2 Quote
destruction of mankind Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Sa Dying Fetus facebook stranice: " John Gallagher will replace Frank Mullen for a week during Suffocation's upcoming US Tour!! " http://www.metalsucks.net/2013/03/05/suffocation-responsible-for-dying-fetus/ Quote
HeLLsarma Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Pa jbg,al opet John Gallagher ce da sabije. Quote
Сале Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Спот јесте крш али песма је врхунска. 1 Quote
Recommended Posts