Dead Man Walking Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 A few months back, Suffocation frontman Frank Mullen revealed that due to commitments with his day job he would no longer be able to tour with the band full time. Mullen assured fans he's still in the band, he just has a family to feed and death metal doesn't exactly pay the bills. The band promised to move forward and a few weeks back locked in Dying Fetus frontman John Gallagher fill in for Mullen. Kad u SAD ne može da se živi od death metala šta onda reći... http://www.metalinjection.net/av/watch-dying-fetus-frontman-john-gallagher-perform-vocals-for-suffocation Quote
Milf_Hunter Posted June 24, 2013 Report Posted June 24, 2013 Pa jbg,al opet John Gallagher ce da sabije. Tačno, John Gallagher razbija, a dobro je Franka zamenio i Bill Robinson Quote
Talvi Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Phil and Guy talking about the new side project! Siiiiiiiickkkkkk Quote
HeLLsarma Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Pa ovaj covek nije normalan. Hahahah,legendarno. 2 1 Quote
Јарослав Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 In Holland... Headed to Denmark. Gotta get rid of it!!! Then Sweden Norway and Indonesia! Quote
Koroviev Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Starost i svadba vs. death metal: http://loudwire.com/guy-marchais-departure-from-suffocation-exclusive/ Quote
HUMAN Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Sranje baš, posle odlaska Majka, Frenka(uživo), sada i Gaj ode, još da ode i Terens, pa da prave tribjut u kurac! Tuga baš, ali možda i bolje, da ne kaljaju više diskografiju, poslednja dva albuma dosadna upm Quote
Drogarito Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 ma kakvi :rockdevil: :rockdevil: Quote
HeLLsarma Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Sranje baš, posle odlaska Majka, Frenka(uživo), sada i Gaj ode, još da ode i Terens, pa da prave tribjut u kurac! Tuga baš, ali možda i bolje, da ne kaljaju više diskografiju, poslednja dva albuma dosadna upm Au Humane, al ti imas gadan ukus. :-D Quote
Towards The Inevitable Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 I meni je Pinnacle Of Bedlam legao samo tako, jedva cekam novi. Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Au Humane, al ti imas gadan ukus. :-D Pa naravno! Pazi, nisam baš mislio da su poslednja dva albuma totalno sranje, i dalje je jasno da je to Suffocation, ali jednostavno same pesme su potpuno jednolične, ništa posebno se ne dešava, isuviše prosečno zvuče. Ja sam bio oduševljen njihovim povratkom i stvarno mi se svidjaju albumi Souls to Deny i Suffocation, na njima se jasno prepoznaju svi elementi koje čine ovaj bend jednim od najboljih dm bendova, ima stvarno odličnih i prepoznatljivih pesama, a sa druge strane se ipak razlikuju, dok je kod Soulsa više tehnikalija u prvom planu, na Suffocationu je materijal prilično u jednostavnijem oldskul fazonu, ali na njemu ima zaista sjajnih numera i prepoznatljivih Suffo rifčina! Nije da na Blood Oathu nema baš ništa dobro, super su mi pesme Images of Purgatory i Cataclismyc Purification, ali mi je ipak ubedljivo najbolja numera sa tog albuma ponovo snimljena Martial Decimation, koja sa ovom sjajnom produkcijom zvuči fantastično i poprilično šije ostatak materijala! Bedlam sam iskreno preslušao dva-tri puta i apsolutno mi nije ostavio nikakav utisak, kao da slušam jednu pesmu kroz ceo materijal! Quote
HUMAN Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 U pripremi novi album, nadam se sa Frenkom! http://www.metalinjection.net/upcoming-releases/suffocation-is-working-on-some-new-music Quote
HeLLsarma Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Pa ko bi drugi? Pa nije on izasao iz benda samo vise ne ide na turneje zbog posla. Quote
Drogarito Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 suffocation>>>>>>>>>>>>>>>>> 1 Quote
Demon Seed Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 A ko je beše od gitarista napustio bend? Biće to jedan low priority za slušanje album. Quote
HeLLsarma Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Gaj je napustio. Pa gde crni Hobs da napusti, onda sve u kurac. 1 Quote
HUMAN Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Ok stvar, malo se otegne, ali nije loše uopšte, nadam se da će na ostatku materijala biti i po koja in the face krljačina, tipa Reincremation Quote
Grobodan Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Evo vam za Uskrs, curnuo album malo ranije http://www.mediaboom.org/470887-suffocation-of-the-dark-light-2017.html 4 Quote
Kumodraski Vo Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 Album razvaljuje i jebe kevu voskresese.. 2 Quote
HUMAN Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 Vaistinu! Ne ozbiljno, na prvo slušanje album stvarno izuva, mnooogo bolji od prošla dva, Hobbs pokido sa solažama, a rifčine slamaju, što bi se reklo - kao u stara dobra vremena Death godine Quote
Kumodraski Vo Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 E i mene podsetilo na starije albume, dosta.manje plastike i vise zakucavanja.. Quote
Recommended Posts