Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Kumodraski Vo said:

Dovoljno je reci Metalika 2012..

Sledeće je da Kazim objasni argumentovano zašto je to ipak Ceca Ušće 2006.

1 hour ago, Grobodan said:

Naravno da nije najbolji ikada, taj je bio 16.05.2006. ali jes vala jedan od boljih ikad.

Pomislio sam da si greškom napisao 05. mesec umesto 08. pa sam onda proverio :mrgreen:

• 4 weeks later...
Posted

Live album bez greške, set lista, zvuk, sve osim govorancije između pesama koje taman i nema mnogo.

Dosta je interesantno da mnogo ljudi koji ne vole tech, brutal, slam, i sve druge podžanrove ili bendove koji su se izmileli ispod Suffocation šinjela ipak vole Suffocation, to govori dosta o njima.

• 9 months later...
Posted

Ja bih iskoristio priliku da pomenem opet da sam bio na koncertu 2007. :haha:

Ali dobro, nisam to pominjao ove godine, valja se sećati dobrih događaja, stvarno neverovatno s obzirom da je 90% ekstremnih metal koncerata na kojima sam bio imalo govnjiv zvuk, npr. ne znam da li je nešto nekad dobro zvučalo u velikoj sali SKCa, ono sve zvoni i odjekuje, raspad.

👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋

Znači vido sam da Frubi dovodi taineki Suffocation, nisam ih tad ni slušao, albumi mi bili onako, solidni, ali trebalo je vremena da se to svari a slušao sam neko kratko vreme uoči koncerta, da se pripremim jer eto metal događaj da se ispoštuje, azdisali klinac... Praktično mi najviše lego tada novi s/t album jer je catchy i čista produkcija a slušao sam na očajnim zvučnicima i slušalicama većinom, i pesme tipa Surgery of Impalement i Torn into Enthrallment koja mi je i dan danas omiljena Suffo mada sam skontao i ostalo u međuvremenu... Elem, tek me je ovaj koncert stvarno oduvao i navukao na bend, neverovatno je bilo. I zadnjih x godina malo proređeno slušam dm ali Suffo klasici se obrnu redovno, barem Human Waste, Effigy i Pierced, ako ne sve zaključno sa Souls to Deny. :wub:

Jesam li pomenuo da je bilo fantastično

Posted

Ja mislim da je neki Dara Bubamara/DJ Krmak uživalac banuo na taj koncert, postao bi doživotni Suffo die-hard fan;)

2 hours ago, Grobodan said:

Sad kontam da sam ih gledao 3x, svaki put razliciti pevac.

Suffocation ima samo jednog pevača..

• Like 1
  • 4 months later...
  • 7 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

I zaista odličan novi album.. da ima reciklaže i fali Frenk svakako, trudi se ovaj novajlija, ali mi vokal definitivno najslabija tačka na albumu koji puca od sabijačkih rifčina, sjajnih solaža i prilično zanimljivih aranžmana tako da album ima vrlo malo dosadnih momenata, jako je to sve dinamično i zategnuto, produkcija takodje na vrhunskom nivou, sve kristalno jasno i precizno, ovo je njihov najbolji albmum još od 2006-e godine i self-titled albuma, ako ne i jači, ipak mora još koji put da se obrne ne bi li se stekao pravi utisak i u smislu repeat value-a;)