Grobodan Posted October 17, 2021 Report Posted October 17, 2021 Naravno da nije najbolji ikada, taj je bio 16.05.2006. ali jes vala jedan od boljih ikad. Quote
Kumodraski Vo Posted October 17, 2021 Report Posted October 17, 2021 Dovoljno je reci Metalika 2012.. 1 Quote
Demon Seed Posted October 17, 2021 Report Posted October 17, 2021 1 hour ago, Kumodraski Vo said: Dovoljno je reci Metalika 2012.. Sledeće je da Kazim objasni argumentovano zašto je to ipak Ceca Ušće 2006. 1 hour ago, Grobodan said: Naravno da nije najbolji ikada, taj je bio 16.05.2006. ali jes vala jedan od boljih ikad. Pomislio sam da si greškom napisao 05. mesec umesto 08. pa sam onda proverio Quote
The Bowels Of Perdition Posted November 19, 2021 Report Posted November 19, 2021 Live album bez greške, set lista, zvuk, sve osim govorancije između pesama koje taman i nema mnogo. Dosta je interesantno da mnogo ljudi koji ne vole tech, brutal, slam, i sve druge podžanrove ili bendove koji su se izmileli ispod Suffocation šinjela ipak vole Suffocation, to govori dosta o njima. Quote
Grobodan Posted September 11, 2022 Report Posted September 11, 2022 Sad kontam da sam ih gledao 3x, svaki put razliciti pevac. Quote
Demon Seed Posted September 11, 2022 Report Posted September 11, 2022 Ja bih iskoristio priliku da pomenem opet da sam bio na koncertu 2007. Ali dobro, nisam to pominjao ove godine, valja se sećati dobrih događaja, stvarno neverovatno s obzirom da je 90% ekstremnih metal koncerata na kojima sam bio imalo govnjiv zvuk, npr. ne znam da li je nešto nekad dobro zvučalo u velikoj sali SKCa, ono sve zvoni i odjekuje, raspad. 👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋 Znači vido sam da Frubi dovodi taineki Suffocation, nisam ih tad ni slušao, albumi mi bili onako, solidni, ali trebalo je vremena da se to svari a slušao sam neko kratko vreme uoči koncerta, da se pripremim jer eto metal događaj da se ispoštuje, azdisali klinac... Praktično mi najviše lego tada novi s/t album jer je catchy i čista produkcija a slušao sam na očajnim zvučnicima i slušalicama većinom, i pesme tipa Surgery of Impalement i Torn into Enthrallment koja mi je i dan danas omiljena Suffo mada sam skontao i ostalo u međuvremenu... Elem, tek me je ovaj koncert stvarno oduvao i navukao na bend, neverovatno je bilo. I zadnjih x godina malo proređeno slušam dm ali Suffo klasici se obrnu redovno, barem Human Waste, Effigy i Pierced, ako ne sve zaključno sa Souls to Deny. Jesam li pomenuo da je bilo fantastično Quote
HUMAN Posted September 11, 2022 Report Posted September 11, 2022 Ja mislim da je neki Dara Bubamara/DJ Krmak uživalac banuo na taj koncert, postao bi doživotni Suffo die-hard fan 2 hours ago, Grobodan said: Sad kontam da sam ih gledao 3x, svaki put razliciti pevac. Suffocation ima samo jednog pevača.. 1 Quote
Grobodan Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 da, i svaki put je bio razlicit uzivo, to i ja kazem. 2 Quote
HUMAN Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 Na svirku može dodje i Aca s lukom da im peva, pogledaj po cedeovima ko je bio i ostao jedini suffo vokal Quote
Demon Seed Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 1 hour ago, HUMAN said: Na svirku može dodje i Aca s lukom da im peva, pogledaj po cedeovima ko je bio i ostao jedini suffo vokal BUREK JE SA MESOM BRT 1 Quote
HellAwaits Posted January 23, 2023 Report Posted January 23, 2023 Jes' da je Hobs jedini iz najbolje postave, al' i dalje kolju. Mogli bi nas obradovati novim studijskim, prošlo je više od pet godina. Quote
Kumodraski Vo Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 https://www.metal-archives.com/albums/Suffocation/Hymns_from_the_Apocrypha/1168903 Quote
Dinarski Ratnik Posted September 12, 2023 Report Posted September 12, 2023 Dosta bolje nego očekivano 1 Quote
Haos sam ja Posted September 14, 2023 Report Posted September 14, 2023 krompir i meso, al nekad je to sve što treba Quote
Milosh87 Posted November 2, 2023 Report Posted November 2, 2023 Evo ga novi Suffocation album https://rawkbawx.rocks/details.php?id=fecd8b559344d83447b027ebfc2b014e24d4b48b Quote
Kumodraski Vo Posted November 2, 2023 Report Posted November 2, 2023 https://mega.nz/file/82FxFKjL#OOmAqmLlgfAWc3NP-io6C9WPnMm9qFErdBspo38t9e4 Quote
[Nocturno] Posted November 3, 2023 Report Posted November 3, 2023 album me je skroz iznenadio, cak i Riki odradio dobar posao Quote
HUMAN Posted November 5, 2023 Report Posted November 5, 2023 I zaista odličan novi album.. da ima reciklaže i fali Frenk svakako, trudi se ovaj novajlija, ali mi vokal definitivno najslabija tačka na albumu koji puca od sabijačkih rifčina, sjajnih solaža i prilično zanimljivih aranžmana tako da album ima vrlo malo dosadnih momenata, jako je to sve dinamično i zategnuto, produkcija takodje na vrhunskom nivou, sve kristalno jasno i precizno, ovo je njihov najbolji albmum još od 2006-e godine i self-titled albuma, ako ne i jači, ipak mora još koji put da se obrne ne bi li se stekao pravi utisak i u smislu repeat value-a Quote
Recommended Posts