en-a-dva-es-o-4 Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Kako bre ne mozesh da vidish svecu u svetloj sobi? A da vidish svecu u mrachnoj sobi je josh manje logichnije...Zar necesh pre videti SVETLOST SVECE a ne SVECU? RAzmisli... Ali,veoma LOGICHNO... A sad shto Nesha ne voli logiku,vec metaforu ( ),to je druga stvar... Nesho,ne prijavljujesh Luj koshuljicu...ccc...a ja tebi sve kazem shta ima...
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 8, 2005 Author Report Posted April 8, 2005 Nesha otishao u KUD Pankeri a? Nije otiso nego je oduvek bio........... A obicno se vidi ono sto je ispod plamena znaci sveca koji svakim trenutkom postaje sve niza dok ne umres..........Razmisljaj srcem a ne mozgom....
Angelystor Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Nije otiso nego je oduvek bio........... Nesho ti sutradan meni mozesh takodje da kazesh da si oduvek u stvari bio chuvar zoovrta, ali veruj mi da necu da ti samo klimam glavom..Znam te skoro 4 godine i veruj mi brate, jesi ti jednom kad sam doshao kod tebe slushao EXPLOITED, ali nikada nisi bio jebeni panker, niti se izjashnjavao, METALCU, GOTICHARU itd.. A obicno se vidi ono sto je ispod plamena znaci sveca koji svakim trenutkom postaje sve niza dok ne umres...... Cheeekaj prijatelju, pa shto sad prichash o tome kad to nema JE-BE-NE veze sa ovim razgovorom do sada? Mi smo prichali o vidljivosti plamena svece u razlichitim enterijerima, i veruj mi bila sveca velika 35, 10 ili 5 cm, dok ima fitilja bice i plamena therefor videcemo jebenu svecu i jebeni plamen A shta je ispod plamena..vosak! Razmisljaj srcem a ne mozgom.... Ako je ovo shto si ti rekao gore izashlo iz srca, ti ne da nemash mozak, nego mislim da razmishljash jetrom... Razmishljaj racionalno. It's fascinating at times
Angelystor Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Nije otiso nego je oduvek bio........... Nesho ti sutradan meni mozesh takodje da kazesh da si oduvek u stvari bio chuvar zoovrta, ali veruj mi da necu da ti samo klimam glavom..Znam te skoro 4 godine i veruj mi brate, jesi ti jednom kad sam doshao kod tebe slushao EXPLOITED, ali nikada nisi bio jebeni panker, niti se izjashnjavao, METALCU, GOTICHARU itd.. A obicno se vidi ono sto je ispod plamena znaci sveca koji svakim trenutkom postaje sve niza dok ne umres...... Cheeekaj prijatelju, pa shto sad prichash o tome kad to nema JE-BE-NE veze sa ovim razgovorom do sada? Mi smo prichali o vidljivosti plamena svece u razlichitim enterijerima, i veruj mi bila sveca velika 35, 10 ili 5 cm, dok ima fitilja bice i plamena therefor videcemo jebenu svecu i jebeni plamen A shta je ispod plamena..vosak! Razmisljaj srcem a ne mozgom.... Ako je ovo shto si ti rekao gore izashlo iz srca, ti ne da nemash mozak, nego mislim da razmishljash jetrom... Razmishljaj racionalno. It's fascinating at times
fabled oak Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 e, mnogo mi se sviđa a zanimljiv vam je razgovor o sveći. btw, sviraš li u qrcu?
Mary Joe Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Sta da ti kazem, Neso, mislim da vec jednom treba da prestanes da patis od toga da, cim se neko ne slozi sa tvojim misljenjem i ne oceni tvoje delo kao odlicno, ti tu osobu indirektno nazivas glupakom, plitkoumnim itd... Uostalom, zasto postavljas pesme, ako nisi spreman i da cujes negativan komentar, a da pritom ne postavljas sebe na nivo iznad citalaca (jer, jel'te, ako slucajno kazu nesto negativno, oni su glupaci). Eh, Nenade, Nenade...
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 30, 2005 Author Report Posted December 30, 2005 Prvo o cemu pricas?drugo kad sam ja takav bio?Trece Ovaj cova gore mi je jedan od boljih prijatelja pa znam da me zajebava u tim ozbiljnim trenucima ))) I jebote ova pesma ima vec godinu dana
Mary Joe Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Ha, znam da ti je taj drug, ja govorim uopste o tvojim pesmama ranije postavljanim ovde, i o nacinu na koji si ogovarao nepoznatim ljudima kad ti upute nesto negativno. Cim kazu nesto ne bas sjajno, odmah oni ''ne razumeju poeziju''... No, da se ne ponavljam.
Angelystor Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Trece Ovaj cova gore mi je jedan od boljih prijatelja pa znam da me zajebava u tim ozbiljnim trenucima ))) I jebote ova pesma ima vec godinu dana Ja se nisam zebavao Mislim ne skroz..al ja znam da ti ni ne chitash ono shto ja napishem tako da..i nema neke veze zar ne?
Милица Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 JAKO DOBRO!!! Nisam mogla da verujem...Neverovatno.... Jebote,kako nisam do sad videla temu???
Recommended Posts