Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako bre ne mozesh da vidish svecu u svetloj sobi? A da vidish svecu u mrachnoj sobi je josh manje logichnije...Zar necesh pre videti SVETLOST SVECE a ne SVECU? RAzmisli...

Ali,veoma LOGICHNO... icon_da.gificon_redface.gifph34r.gif A sad shto Nesha ne voli logiku,vec metaforu ( ph34r.gif ),to je druga stvar...

Nesho,ne prijavljujesh Luj koshuljicu...ccc...a ja tebi sve kazem shta ima... icon_mrtav.gifph34r.gificon_redface.gif

Posted
Nesha otishao u KUD Pankeri a? icon_smile.gif

Nije otiso nego je oduvek bio...........

A obicno se vidi ono sto je ispod plamena znaci sveca koji svakim trenutkom postaje sve niza dok ne umres..........Razmisljaj srcem a ne mozgom....

Posted

Nesho ti sutradan meni mozesh takodje da kazesh da si oduvek u stvari bio chuvar zoovrta, ali veruj mi da necu da ti samo klimam glavom..Znam te skoro 4 godine i veruj mi brate, jesi ti jednom kad sam doshao kod tebe slushao EXPLOITED, ali nikada nisi bio jebeni panker, niti se izjashnjavao, METALCU, GOTICHARU itd..

A obicno se vidi ono sto je ispod plamena znaci sveca koji svakim trenutkom postaje sve niza dok ne umres......

Cheeekaj prijatelju, pa shto sad prichash o tome kad to nema JE-BE-NE veze sa ovim razgovorom do sada? icon_smile.gificon_smile.gif

Mi smo prichali o vidljivosti plamena svece u razlichitim enterijerima, i veruj mi bila sveca velika 35, 10 ili 5 cm, dok ima fitilja bice i plamena therefor videcemo jebenu svecu i jebeni plamen icon_da.gif

A shta je ispod plamena..vosak!

Razmisljaj srcem a ne mozgom....

Ako je ovo shto si ti rekao gore izashlo iz srca, ti ne da nemash mozak, nego mislim da razmishljash jetrom...

Razmishljaj racionalno. It's fascinating at times icon_wink.gif

Posted

Nesho ti sutradan meni mozesh takodje da kazesh da si oduvek u stvari bio chuvar zoovrta, ali veruj mi da necu da ti samo klimam glavom..Znam te skoro 4 godine i veruj mi brate, jesi ti jednom kad sam doshao kod tebe slushao EXPLOITED, ali nikada nisi bio jebeni panker, niti se izjashnjavao, METALCU, GOTICHARU itd..

A obicno se vidi ono sto je ispod plamena znaci sveca koji svakim trenutkom postaje sve niza dok ne umres......

Cheeekaj prijatelju, pa shto sad prichash o tome kad to nema JE-BE-NE veze sa ovim razgovorom do sada? icon_smile.gificon_smile.gif

Mi smo prichali o vidljivosti plamena svece u razlichitim enterijerima, i veruj mi bila sveca velika 35, 10 ili 5 cm, dok ima fitilja bice i plamena therefor videcemo jebenu svecu i jebeni plamen icon_da.gif

A shta je ispod plamena..vosak!

Razmisljaj srcem a ne mozgom....

Ako je ovo shto si ti rekao gore izashlo iz srca, ti ne da nemash mozak, nego mislim da razmishljash jetrom...

Razmishljaj racionalno. It's fascinating at times icon_wink.gif

• 8 months later...
Posted

Sta da ti kazem, Neso, mislim da vec jednom treba da prestanes da patis od toga da, cim se neko ne slozi sa tvojim misljenjem i ne oceni tvoje delo kao odlicno, ti tu osobu indirektno nazivas glupakom, plitkoumnim itd...

Uostalom, zasto postavljas pesme, ako nisi spreman i da cujes negativan komentar, a da pritom ne postavljas sebe na nivo iznad citalaca (jer, jel'te, ako slucajno kazu nesto negativno, oni su glupaci). Eh, Nenade, Nenade...

Posted

Ha, znam da ti je taj drug, ja govorim uopste o tvojim pesmama ranije postavljanim ovde, i o nacinu na koji si ogovarao nepoznatim ljudima kad ti upute nesto negativno.

Cim kazu nesto ne bas sjajno, odmah oni ''ne razumeju poeziju''... No, da se ne ponavljam. icon_cool.gif

Posted
Trece Ovaj cova gore mi je jedan od boljih prijatelja pa znam da me zajebava u tim ozbiljnim trenucima icon_smile.gif)))

I jebote ova pesma ima vec godinu dana icon_mrgreen.gif

Ja se nisam zebavao icon_smile.gif

Mislim ne skroz..al ja znam da ti ni ne chitash ono shto ja napishem tako da..i nema neke veze zar ne?

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...