WoI Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 smej se smej se ali ljudi jebu kevu Uostalmo brate...mislim...Svartgren Quote
RNA Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Nisam slusao ovo ali brate Stormwarrior Thou shalt not judge thy fellow band upon its name! Преслушај, па се онда смеј... ако будеш био у стању, хехе. Quote
Death rider Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) Bend kida ko stari helloween Edited July 22, 2006 by Death rider Quote
WoI Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Stormwarrior__At_Foreign_Shores___Live_in_Japan_Promo_2006 to je to Ako i stignem da ga skine danas nema sanse nesto detaljnod a preslusam tako da se javljam za desetak dana akd se vratim iz cg Quote
WoI Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 eve sad sam ga presluso. Jebacki nema sta VALHALLAAAAAAAAAAAAAA Quote
Angelystor Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Uopste nisam odushevljen. Zvuk je dobar i bend je dobro odsvirao, Kai..ovaj..Lars je dobro pevao, ali fali 'nesto', nisam imao zmarce za "Lindisfarne" kao kada je slusham sa albuma...a i takodje je prekratko...za live album mislim da vredi barem sat vremena efikasne svirke. Mogla je tu da padne i "Bounde By The Oathe", "Welcome Thy Rite"..i gde je bre THY LAST FIRE!?!? Quote
WoI Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 heh ma dobar im je album za prvi live snimak. Bubnjaru vala svaka mas Quote
Grobodan Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 jebem ti krv i zivot i sve German power metallers STORMWARRIOR will be joined by former HELLOWEEN and current GAMMA RAY guitarist/vocalist Kai Hansen for a special "Walls of Jericho" set during their performance at next year's Wacken Open Air festival, set to take place August 2-4, 2007 in Wacken, Germany. znaci - ako ne odem sledece godine - GEJ SAM!!! Quote
StarbreakeR Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Au...hocu i ja... ...al para nema...al para nema! Quote
Angelystor Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Znachi...plakao bih kao malo dete kad bih gledao Kaija kako mi svira Walls Of Jericho na bini ispred mene.. Quote
Grobodan Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Ja ako sledece godine ne odem,necu nikad,posle ide kraj faxa,posao,pizde materine...Moram da vidim kaija boga kako svira Heavy metal is the law,pa da umrem. Ajde ljudi da se na vreme razmislja o ovome,line up je vec bolestan i svrsastven,a ima jos bar 9 meseci do toga...Mislite o ovome!!! Quote
Angelystor Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Lista sada ima "tek" nekih 20tak bendova a tu vec ima boleshtija da prebacish...ja razmishljam vec! Dodushe chekam da vidim kakav ce biti MOR u Bugarskoj sledece godine ako ga uopste bude, doduse najavishe ga... Quote
Grobodan Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Okreni obrni,nista nece nadjebati Kaija i Immortal,prema tome dabome. Quote
Angelystor Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Kai sa corpsepaintom..e to bih voleo da vidim More..trenutak kada vidim da i Heaven And Hell(navodni) svira na Wackenu je trenutak kada cu reci..idem na Wacken. Quote
The Trooper Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Heh fini bend. Upoznao sam sluchajno Jussija(basistu) kade sam bio u Hamburgu u Night Light-u, dao mi sampler cd od Remedy Recordsa. I od tad znam za Stormwarrior. Pricho mi je kako im se gitarista napio i reko ne preko celog covera za novi album oce ima samo jednu Pichku i nishta vishe... nadam se da je to bio produkt pijansva , ali sto da ne hahaha.. Quote
RNA Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Jusi... sta je on, neki Finac? Ili mu to samo nadimak? Quote
The Trooper Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 (edited) to mi je odmah reko onako u startu jer ga to svi pitaju: "Ja sam Jussi, TO MI JE PRAVO IME JER JE FINSKO, NIJE NADIMAK!!" Sto je najgore, ja nisam ni bio chuo za stormwarrior, mislio to neki underground band nismo se ni slikali... Ali smo se barem otrsili od alkohola ... evo malo reklame za pub: Night Light Gerhardstr. ja mislim Negde u Hamburgu Edited November 27, 2006 by The Trooper Quote
Grobodan Posted November 27, 2006 Author Report Posted November 27, 2006 kad budem u prolazu obavezno cu da naletim pozdravi ih kad ih vidis i reci da ih volimo ovde i da dodju,a meni,koji sam otvorio temu da donesu original diskove Quote
The Trooper Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 (edited) kad budem u prolazu obavezno cu da naletim pozdravi ih kad ih vidis i reci da ih volimo ovde i da dodju,a meni,koji sam otvorio temu da donesu original diskove kad god to bilo(najkasnije na wackenu... muahahaha) nego je problem to sto im je sve do menadzera, jer su potpisali ugovor sa remedy recordsom, pa oni sviraju gde im ovi kazu a nisu dovoljno veliki bend da kazu sami gde oce i sta oce(ne moze im se) inache bi oni doshli i kod mene u karlsruhe da sviraju za gajbu piva, a label ko label ih jebe ko i sve ostale bendove koji nisu maiden ili manowar ili metalica itd.. Edited November 27, 2006 by The Trooper Quote
RNA Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Cuti brate kad im izdavac uopste omogucuje da sviraju. Bar o tome ne moraju sami da brinu, jer nece nista placati iz sopstvenog dzepa, ako je stvarno takav dogovor, a iz tvog izlaganja se da zakljuciti da jeste. Quote
Angelystor Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Mlogo ga ovi odlazu za novi album..ima neko neku naznaku?! The storme of the northe hath begun At Lindisfarne Quote
RNA Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Ако је ти немаш, нема је нико... мислим на назнаку. Quote
Angelystor Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 pa de znam..mozda mi promaklo..a zadnje na sajtu od vesti: One more show with Kai! Stormwarrior will play another show together with Kai Hansen. On July 7. 2007 they will play the "Magic Circle Festival" in Bad Arolsen, Germany together with Manowar, Gamma Ray, Messiah's Kiss, Majesty, The David Shankle Group and more. Haha...eto, ako zelite nesto da mi kupite za rodjendan... Odins kriiiigeeereeeeee... Quote
Recommended Posts