Pharmaceut Posted April 6, 2005 Author Report Posted April 6, 2005 Еј бре, немој Ђулета да дираш, надрљаћеш! Ма не ради се о Ђулету... Quote
Lukather Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Ма не ради се о Ђулету... Never the less, SLAYER se NE DIRA! Quote
Platina Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 I kad ce ta svirkica?? Bas mi se svidjaju one vase pesmice,jedva cekam da ih cujem uzivo. Jedina zamerka mi je bubanj,malo iskace iz ritma,zar ne? Quote
Platina Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 I kad ce ta svirkica?? Bas mi se svidjaju one vase pesmice,jedva cekam da ih cujem uzivo. Jedina zamerka mi je bubanj,malo iskace iz ritma,zar ne? Quote
Pharmaceut Posted April 13, 2005 Author Report Posted April 13, 2005 I kad ce ta svirkica?? Bas mi se svidjaju one vase pesmice,jedva cekam da ih cujem uzivo. Jedina zamerka mi je bubanj,malo iskace iz ritma,zar ne?у Добро питање,свирамо у петак 15.4. у филозофу на демо мастерс турниру,немам појма ни који по реду,ни са ким свирамо Ма биће добро...овај,ЗЛО А онај снимак је урађен за 15 минута,чисто да имамо нешто,кад урадимо неки озбиљнији снимак то ће бити оно право...и драго ми је што ти се свиђамо,кажу да уживо звучимо још боље(''то је каратктеристика већине добрих метал бендова'' - Зоки змај)...уосталом чућеш ДАКЛЕ 15.4. - клуб Филозоф - почетак у 21 час Quote
Angel Of Pure Delight Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Dolazim,iako sam bolesna DOLAZIM! Quote
mina. Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Ма биће добро...овај,ЗЛО ucis, ucis... кажу да уживо звучимо још боље a i skromni ste... nema sta Quote
Pharmaceut Posted April 13, 2005 Author Report Posted April 13, 2005 a i skromni ste... nema sta Само јебена чињеница Quote
Platina Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Nažalost, zbog komplikacija sinoć, i nepredviđenih događaja, više sile (Boga,ili......) ne uspeh da dođem na svirku...Baš mi je žao zbog toga, ali takav je život, doćiću nekom drugom prilikom.Nadam se da je bilo dobro... Quote
Courtney Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 zasto si promenio nick? i kad si vec menjao, sto nisi u sttevan? Quote
Shores Of Antartica Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 A gde je ono "Hvala Independoru shto nam je okachio pesme na net!"? Quote
Shores Of Antartica Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 A gde si ti nestao,da ja tebe pitam?? Errori sa mobom i sa fonom. Quote
Pharmaceut Posted April 25, 2005 Author Report Posted April 25, 2005 У плану је свирка 2.маја у скц-у али због неких проблма то је још увек под знаком питања... Quote
GolluM Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Ajde skini taj znak pitanja pa da cujemo kako sve zvuci na dobrom ozvucenju u SKC-u. Quote
ba+a. Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 У плану је свирка 2.маја у скц-у али због неких проблма то је још увек под знаком питања... Jel to sa nadimachom? Quote
Pharmaceut Posted April 25, 2005 Author Report Posted April 25, 2005 Да,има да буде још лудђе и агресивније него прошли пут...без милости...Extreme Aggressions!!! Quote
Dule_nAdimAc Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 evo i mene po prvi put ovde bar da malo vidim kako ovo sve ide,sad za ovu svirku nadam se da se necu onako prepasti jebem ti, hiljadu din sam potrosio i nisma mogao da sabijem tremu,sad je valda nece biti toliko.sve u sve jedva cekam valjda necu morati da odma idem posle na posao, prosli put sam morao oma da idem sto mu camuga hahah dobra ova stvar cek i jedno vopi sad \ Quote
ba+a. Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 (edited) Fino. Konacno thrash svirka . Ok su vam ove pesme,svidjaju mi se i daj zajebite sa onim paintom(bez uvrede). Edited April 25, 2005 by I am the black wizards Quote
Pharmaceut Posted April 25, 2005 Author Report Posted April 25, 2005 Fino. Konacno thrash svirka . Ok su vam ove pesme,svidjaju mi se i daj zajebite sa onim paintom(bez uvrede). И ја мислим да је ''паинт''' потпуно не потребан али нема везе...вазна је свирка и супер што вам се свиђају песме Quote
mina. Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Ja mislim da je paint OK, mada mi je crveni karmin na basisti prilicno jeftina fora... Quote
Pharmaceut Posted April 26, 2005 Author Report Posted April 26, 2005 Ja mislim da je paint OK, mada mi je crveni karmin na basisti prilicno jeftina fora... Ти то као зајебаваш?Па не знам ко кога треба да зајебава што се тиче тих јефтиних фора Quote
mina. Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Ala smo se iznervirali... Ajde ajde, stage blood, OK... Quote
Pharmaceut Posted April 26, 2005 Author Report Posted April 26, 2005 У плану је свирка 2.маја у скц-у али због неких проблма то је још увек под знаком питања... На жалост од овога неће бити ништа За сада...али потрудићемо се да направимо свирку у току маја... Quote
Recommended Posts