rustik Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Odlicna svirka, steta sto je bilo malo ljudi. Quote
Blood_Sprinklerka Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 zaboravio si da napomenesh krv na sve strane zlo jedno...deco opametite se...krv jbt...zlo mi kao sad nismo tr00 Quote
Hungry Wolf Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 To necu ni da spominjem...usresredio sam se na muziku, a ne na kerefeke... Quote
Draža Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 E dobra svirka, dopala mi se domaca atmosfera, samo da je bilo vise ljudi Quote
Pharmaceut Posted March 31, 2006 Author Report Posted March 31, 2006 (edited) нема везе што није било људи,сваки човек који је био се потрудио да направи добру атмосверу.Хвала на подршци.Ово ћемо дуго памтити,стварно је било култ! Ни сами не знамо шта смо све свирали,навежбали смо 9-10 ствари,а свирали смо 15,тако да се на крају није знало ко шта свира Али оно...HM Мислим да је сетлиста изгледала овако: Дубоко испод сенке Under A Funeral Moon (DarkThrone) Пагански Мач Ватра из таме In the Shadow of the Horns (DarkThrone) Огњиште богова Call From The Grave (Bathory) Нова песма (не знам јој име ) Гласник смрти (Бомбардер) --------------------------------------------- Бескрајна ноћ Total Desaster (Destruction) --------------------------------------------- Гласник смрти - one more fucking time Black Magic/Raining Blood(Slayer) Satan my master (Bathory) Jaoooooo Надам се да се видимо поново ускоро! Слава! Edited March 31, 2006 by Pharmaceut Quote
Гласник смрти Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Хвала свима што сте дошли и подржали нас. Свирали смо 3-4 песме које уопште нисмо планирали и које нисмо свирали на пробама и по 6 месеци, тако да ако је било неких грешки, јеби га! Quote
Pharmaceut Posted March 31, 2006 Author Report Posted March 31, 2006 Пар слика.Велики метални поздрав целој екипи са прве слике.Живи били! Живео Блажа Краљ Пива! Quote
Narsil Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 do jaja slike! a ocu li ja dobiti demo ili ne??? i dajte jos neke slike basda vidimo neke sa svirke kad vec nismo mogli da dodjemo! Quote
Pharmaceut Posted April 8, 2006 Author Report Posted April 8, 2006 (edited) Постављена је рецензија за демо на http://www.serbian-metal.org/index_sr.html Edited April 8, 2006 by Pharmaceut Quote
Narsil Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 do jaja , samo mene zanima kako doci do toga , kome da se obrati m, kome da platim , od koga da narucim.....???? Quote
Hungry Wolf Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 ma razbija, nema shta! samo svirajte ljudi! Quote
Narsil Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 znaci ne mogu da procenim koja je najbolja stvar , sve su do jaja , ali mi se paganski mac najvise dopao , jer !!!! ali tekstovi koje sam uspeo da razumem !! do jaja!!! slava!! samo gurajte!!! @wolf------vi ste izdali nesto cini mi se sa liturgijom??? gde to da se naruci?? Quote
Гласник смрти Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Kad je sledeca svirka? Немам појма, нисмо планирали никакве свирке за наредни период. Quote
Гласник смрти Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 @wolf------vi ste izdali nesto cini mi se sa liturgijom??? gde to da se naruci?? Имаш на сајту ГРОМ-а: http://www.gromrecords.com/index.html Quote
Pharmaceut Posted April 19, 2006 Author Report Posted April 19, 2006 znaci ne mogu da procenim koja je najbolja stvar , sve su do jaja , ali mi se paganski mac najvise dopao , jer !!!! ali tekstovi koje sam uspeo da razumem !! do jaja!!! slava!! samo gurajte!!! @wolf------vi ste izdali nesto cini mi se sa liturgijom??? gde to da se naruci?? Хавала на похвалама.Драго ми је да ти се исплатило чекање Quote
Narsil Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Имаш на сајту ГРОМ-а: http://www.gromrecords.com/index.html Хавала на похвалама.Драго ми је да ти се исплатило чекање de nije covece! Quote
Recommended Posts