WoI Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ajajajaja me iho e assisina. Jbte ovo se pretvorilo u spansku seriju... sta cenis kakav ce biti kraj serije? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ne!Onda ce da se odnikud pojavi Matejin zli brat blizanac koji je ustvari u decembru oteo mateju,uspavao ga i napravio sranje na svirci,a dotle ce se reseseni racuni iznedju bubnjara i pevaca zaostriti dolaskom sestricine pastorke od bivse ribe bubnjara koja je imala simpatije prema bratu od ujakovog tece od pevaca.I onda ce se desiti saobracajna nesreca komsinici gitariste na ciju se sestru od pokojne ujne lozi drugi gitarista i on ce postati emo. Quote
Domovoj Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ok Mateja izneo si sta si hteo i ono sto mislis.Vreme ce pokazati ko je bio upravu a ko ne takodje i ljudi koji ce doci do svojih zakljucaka. Stvarno sam mislio da ces sve zrelije podneti,a te tvoje lazi mozes pricati tvojim tzv. prijateljima koji jos nemaju pojma kakav si ti ustvari! Necu vise da nista pisem na ovom forumu povodom svega ovoga,sve stoji u predhodnoj poruci i nemam sta da dodam. Zamolio bih i tebe Mateja da ne pises vise nista! Ako bas zelis jos nesto da kazez postoji i drugi vid komunikacija. Hvala. Slava Quote
Jabba the Hutt Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ne!Onda ce da se odnikud pojavi Matejin zli brat blizanac koji je ustvari u decembru oteo mateju,uspavao ga i napravio sranje na svirci,a dotle ce se reseseni racuni iznedju bubnjara i pevaca zaostriti dolaskom sestricine pastorke od bivse ribe bubnjara koja je imala simpatije prema bratu od ujakovog tece od pevaca.I onda ce se desiti saobracajna nesreca komsinici gitariste na ciju se sestru od pokojne ujne lozi drugi gitarista i on ce postati emo. Care! Quote
Pharmaceut Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 ОК,свако је рекоа шта је имао на ову тему.Само би ме занимало какве сам ја то лажи изнео ? за све што сам рекао изнео сам и аргументе за разлику од вас...То је све. Quote
Blasphemer Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 evo ovako momci: KAD CE TA SVIRKA??? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Ocemo svirku da lomimo. Quote
Гласник смрти Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Неће вероватно бити ништа ове године, тек у јануару /фебруару очекујте неку свирку. Quote
Blasphemer Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 za odrzavanje svirke znaju samo clanovi BH Quote
Valkyrie Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 za odrzavanje svirke znaju samo clanovi BH Moja pretpostavka - mislio si na VH? Quote
Blasphemer Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Moja pretpostavka - mislio si na VH? ko razume svatice sta sam teo da kazem Quote
Гласник смрти Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Milane, kad cete u BL? Па не знам, сад вежбамо нове ствари, па можда на пролеће или тако нешто (кад снимимо те нове песме)... Quote
vlad Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Znas ko ce biti najpijaniji na svirci!!! Ajd, pa se jos cujemo kad se vratim u BL! Quote
Гласник смрти Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Мало вести везаних за бенд... Урађен је нови лого (Christophe Szpajdel): Бенд тренутно вежба нове ствари и за који месец треба да уђемо у студио да снимимо нови материјал. Quote
Narsil Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 do jaja je logo , jedina zamerka je shto se I ne razlikuje puno od T pa ......moglo bi malo da se dotera! Quote
Decomposed Metal Skin Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 logo je brutalan! snimajte to brzo, pa saljite za novi sad! HAIL! Quote
Guest DJULE Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Uskoro kao po slikama dalia jer vreme je bilo stalo ali zar opet ide ? Quote
Blathaddar Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 chek bre,jel ovaj autor i logo-a d stene i may resulta? inace,[itam li se kakav ce biti taj novi demo,iako nisam fan oldschool blacka,svidja mi se ovaj demo u stilu hellhammera,maniac butchera..... Quote
Blathaddar Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 iskreno,sto ga vise gledam,sve mi vise deluje ko da ga je moja mama uradila u word-u Quote
ΣΟΚΙ Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 ako ti nije cim objasni mi kako se moze napraviti logo u wordu...voleo bih da naucim Quote
Recommended Posts