Platina Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 (edited) Pa takodje postoje pretpostavke ali sve je moguce!! Ja sam bubnjo-covek e pa ja sam vas najveci fan.. Salim se Recimo da sam isla u XIIItu i upisala Pmf pa sad da li znas koja sam?? Edited May 12, 2005 by Princess In Darkness Quote
Domovoj Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Aaaaaaaaaa,sad znam!!Pa super dodji onda kad bude bila svirka. Zemlja ce se od krvi napiti E da...PROMENI FAX covece,kako izdrzavas tamo?!! SLAVA Quote
Platina Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 joj zgotivila sam ga. baš sam se naložila na programiranje radimo C koji mi je jako koristan za dalji rad.. inače ovako šta ima? Quote
Pharmaceut Posted May 12, 2005 Author Report Posted May 12, 2005 Pa super Ееееее,па супер...циркаш,а,па супер...идеш у петак?...па супеер,да попијемо нешто Quote
Pharmaceut Posted May 12, 2005 Author Report Posted May 12, 2005 U buducnost naseg rada bice iskljuvcivo muzika inspirisana paganskim black metalom,bez uticaja i jednog drugog pravca metala!!! Није black metal него ЦРНИ Speed!!!!!Вала speeda има да има!!! Quote
Domovoj Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Eeeeeeeeeeee,pa de si?Kako je?Jesi dobar??? Ima svi da postanemo crncuge i da mrsimo mudo!!! Idemo u park da cirkamo nesto,a posle Quote
Platina Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 I evo pametnog posta mojim drugarima iz ispovesti.. Radujem se vašim budućim svirkama na koje ću ići jer sam upravo ja vaša prva i jedina Grupie.. ISPOVEST Inače niste uopšte loši svidža mi se.. Quote
Pharmaceut Posted May 19, 2005 Author Report Posted May 19, 2005 vaša prva i jedina Grupie.. ISPOVEST То ти мислиш да си једина Quote
Domovoj Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Budite dobri da ne bi sad pustio CUKA na vas!!!! Quote
Lukather Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 О, не... имај милости... само не Ћука... Сви ћемо помрети! Quote
Platina Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 (edited) Budite dobri da ne bi sad pustio CUKA na vas!!!! Oh da!!! Daj Cuka!! Cuk ima najnezniji vokla koji sam ikad cula.. Edited May 20, 2005 by Princess In Darkness Quote
Domovoj Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Pa jes da lici ali nije!!! A ti princezo mozes da ga imas!!! Quote
Platina Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 (edited) eh sad, mlađi je od mene.. mada to meni nikada nije pretstavljalo problem.. mada, zao mi je sto moram reci ali trenutno imam jedan cilj u zivotu a to je poloziti linearnu!!!!a i programiranje! nadam se da će preživeti.. Edited May 22, 2005 by Princess In Darkness Quote
Гласник смрти Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Де сте скотови, како је било на роштиљу? Е Антоне ко је јебени Чак Норис?! Quote
Dule_nAdimAc Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Sad sigurno ker proklinje tvoje programiranje Quote
Platina Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Pa sad, obaveze su obaveze, za ljubav se nema vremena. Quote
Platina Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Е људи 'ајмо мало озбиљности Pa ja sam sasvim ozbiljna osoba, nisam ja kriva što mi podvode Ćuka, mislim posle cu slomiti decku srce pa cu biti kriva..dosta mi je toga!! Sad ozbiljno, kada će svirka?? Nadam se da ću moći da dodjem pošto će mi sad junski rok. Quote
*nitro* Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 pih kakva si ti to groupie kad zbog ispita ne mozesh da dodjesh da dodjesh da chujesh svoj bend? . Ozbiljno, Mateja oce li biti neke svirke uskoro? Bash bih s egubio uz malo slayera Quote
Platina Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Eh sad, jesam grupi,ali fax mi je prioritet. Ali želim da uživam uz slayer i ja.. Ma dolazim kad god da je!! Quote
Pharmaceut Posted May 23, 2005 Author Report Posted May 23, 2005 Е што се тиче свирке...бенд је одлучио да овај пролећни период заокружи једном свирком и да се после тога посвети снимању демо снимка који би требао да садржи неколико песама са бољом продукцијом од предходног (назови ПРОМО) снимка...а то свирка би требала да буде у клубу Фили,чекамо одговор од ''газде''... Обавештење за пријатеље,ужу родбину и нашу групи девојку : Ако сте се ужелели да чујете Исповест на делу,врата су вам отворена свеке суботе од 17 часова у популарном студиу ''Арслан'' Quote
Recommended Posts