Jump to content

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Обавештење за пријатеље,ужу родбину и нашу групи девојку :

Ако сте се ужелели да чујете Исповест на делу,врата су вам отворена свеке суботе од 17 часова у популарном студиу ''Арслан'' musik19.gif

Oh pa dogovorićemo se.

Posted

Извесно је да ће бити свирке ускоро али не бих сад да износим информације,док не буде 100% потврђено...биће ХАОС icon_rockdevil.gif

Posted
Odlicna svirka,i slobodno mogu reci da su ovi ljudi buducnost srpske scene!Zivjeli! pivopije.gif

Хвала бураз,још једном,поздрав за Републику Спрску...Србија!!!!

Е овако...Исповест ''мрси'' 3.6. у скц-у,више информација о овом догађају имаћете прилике да видите на теми која че бити отворена у скорије време!

Поздрав браћо,сестре(и групи девојке) и видимо се на свирци icon_rockdevil.gif

Posted

nije dusan kriv, sto nije ostao, vec ja, nisam mogla da odem kuci nikako sama, mnogo mi je bilo lose...pa sam ga zamolila da me odvede...i hvala mu, a vama veliko izvinjenje...sto nismo ostali, al kao sto je dule rekao NEXT TIME.. icon_frown.gifno.gif233.gif

Posted

Поздрав metalheadsi,Фармацеут,као и увек,има неке новине...18.6. у Новом Саду-клуб ''Ентер'',свирамо(први пут ван бг-а) са бендом Некрополис из Новог Сада,а свираће и братски бенд над братским бендовима ОТРОВ...ако има неко расположен да иде у разарање Новог Сада,није проблем,повратна карта је само око 200 динара,биће зезањ...

За Гласника Смрти: ''Сви који прате дешавања у heavy метал музици знају да је Нови Сад права мека за heavy метал'' - Зоки Змај,UG легенда

Posted
За Гласника Смрти: ''Сви који прате дешавања у heavy метал музици знају да је Нови Сад права мека за heavy метал'' - Зоки Змај,UG легенда

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Зоки легенда!!!

А три недеље после нас, у Нови Сад долази мотор страшни што пред собом све руши!!! icon_rockdevil.gif

Биће коки и alkos.gif !!!

Posted

На жалост,отказали смо свирку из разлога што сви бендови из Новог Сада са којима се знамо,нису слободни тог датума,а других опција нема,тако да ће се за свирку у НС-у причекати до средине августа...Поздрав

Posted
Хвала,хвала icon_rockdevil.gif

Него ме зачуди коментар за басисту ph34r.gif

Eh sad nemoj tako... Svi znamo ko je najlepši basista na yu metal sceni. icon_redface.gif