priestess Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 ali je i prolazna e mateja ce da nas ubije vidi shta smo mu uradile od teme Quote
Platina Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 ali je i prolazna e mateja ce da nas ubije vidi shta smo mu uradile od teme Video je... Rekla sam mu maločas. Zahvalan je na pohvalama, zar ne Mateja? Quote
Pharmaceut Posted June 15, 2005 Author Report Posted June 15, 2005 Где сте цурееееее...ја се трудим да ово буде озбиљна тема ал' не вреди Те похвале шаљите на [email protected] . Захваљујем! Quote
Platina Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Ja sam u potpisu do skoro imala ISPOVEST GRUPIE.. Mateja jel mogu da vam unistim topic? Quote
Pharmaceut Posted June 16, 2005 Author Report Posted June 16, 2005 evo mateja ja cu da ti budem grupi Не можеш!!! Quote
Platina Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Samo sam ja imala pravo da budem grupie, zar ne?? Quote
Platina Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Eh sad ozbiljnost... Mislim bilo bi red da ostavimo Mateju na miru, zar ne? Jadan dečko ostavićemo mu traume.. I, tako.. Očekujem obaveštenja o daljem radu ove simpatične black/thrash grupice, i naravno da ih pohvalim za textove. Mislim, prilično su impresivni i dosta toga opisuju... Quote
priestess Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 nije fer al nema veze @Princess In Darkness e da u pravu si ostavicemo ga na miru Quote
Џрк Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Eh sad ozbiljnost... Mislim bilo bi red da ostavimo Mateju na miru, zar ne? Jadan dečko ostavićemo mu traume.. I, tako.. Očekujem obaveštenja o daljem radu ove simpatične black/thrash grupice, i naravno da ih pohvalim za textove. Mislim, prilično su impresivni i dosta toga opisuju... Pa daa,valjda ih je zato i @@ napao.Nije znao textove al' je osetio atmosferu Quote
Platina Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 nije fer al nema veze nisi debela gothicarka kao ja.. Quote
priestess Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 nisi debela gothicarka kao ja.. e vidish moguce ja sam thrasherka ( valjda nisam debela u svakom sluchaju matea nemoj da me ispalish za sledeci petak Quote
Pharmaceut Posted June 17, 2005 Author Report Posted June 17, 2005 e vidish moguce ja sam thrasherka ( valjda nisam debela u svakom sluchaju matea nemoj da me ispalish za sledeci petak Ма опасна си ти тRasherka!о каквом перку причаш? Ја сам Матеја Quote
Pharmaceut Posted June 17, 2005 Author Report Posted June 17, 2005 Pa daa,valjda ih je zato i @@ napao.Nije znao textove al' je osetio atmosferu Quote
Platina Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 e vidish moguce ja sam thrasherka ( valjda nisam debela u svakom sluchaju matea nemoj da me ispalish za sledeci petak Ma ni ja nisam debela, šta više imam samo 46 kila... A nisam više ni gothicarka.. Ali nećemo o meni! ИСПОВЕСТ! Quote
Pharmaceut Posted June 21, 2005 Author Report Posted June 21, 2005 Ма сећам се него нисам разумео ово : ''Nije znao textove al' je osetio atmosferu'' ? Quote
Џрк Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 (edited) Ма сећам се него нисам разумео ово : ''Nije znao textove al' je osetio atmosferu'' ? opusti se,bilo je zajebavanje...chilll man,chill mislio si da hocu da kazem kako vas je napao zbog atmosfere Edited June 21, 2005 by Heavy jerk Quote
Recommended Posts