ZmYchE Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Ma ni ja nisam debela, šta više imam samo 46 kila... A nisam više ni gothicarka.. Ali nećemo o meni! ИСПОВЕСТ! Hm, ja cu od sada biti narodnjakusa i fenserka, posto mi se smucilo da budem rokerka i metalka, ma jok ustvari prelazim u hip-hop, ah ne, boilje da budem sponzorusa, ali to nema veze s muzikom...hm, ili da nastavim da pozerisem sa metalom, hm joj ne znam vise ..ni sta sam?!?! AMAN... Ja imam 750KG i bas zbog toga sam gothicarka (buahaha).... Ma boli me qrac..ne znam ni sto uvek se petljam tamo gde mrzim da se petljam..= sa decurlijom... Nego ISPOVESTI svirate 5.7.? Quote
Pharmaceut Posted June 26, 2005 Author Report Posted June 26, 2005 Заборавио сам да јавим,свирамо 5.7. у СКЦ-у! Наступају још и бендови:Отров,Жика терориста и губави катаклингери,Black Moon и још 2 бенда којима не знам име... И још да напоменем да нам је бубњар ишчашио колено (срећом лево),цела нога му је у гипсу али ће смоћи снаге да одсвира,па би замолио што већу подршку за њега! Quote
Pharmaceut Posted June 26, 2005 Author Report Posted June 26, 2005 (edited) Такође наступамо на Фестивалу у Сомбору,са M.A.D. Goyoм,има да буде Свира и Point Zero Edited June 26, 2005 by Pharmaceut Quote
Platina Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Videću da navratim, ništa ne obećavam.. Jadan Anton, kako je uspeo da iščaši koleno? Quote
Гласник смрти Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 (edited) има да буде Прво , па , па опет и на крају ! Edited June 26, 2005 by Гласник смрти Quote
Shores Of Antartica Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Такође наступамо на Фестивалу у Сомбору,са M.A.D. Goyoм,има да буде Свира и Point Zero Nisu imali pristojnosti ili vremena na netu da nam kazu da sviramo Spremamo se!Jos jednom sviramo sa ISPOVEST-i Quote
Pharmaceut Posted June 26, 2005 Author Report Posted June 26, 2005 Па ја видех да сте не листи бендова Јел сте нашли бубњара? Quote
Shores Of Antartica Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Па ја видех да сте не листи бендова Јел сте нашли бубњара? Da Postava je: Inependor-vocals Wenzek-guitar Alen (ili Joe jos se pregovara)-guitar Acid-bass Joki-drums Quote
*nitro* Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Jos jednom sviramo sa ISPOVEST-i zapravo u instrumentalu se kaze sa ИСПОВЕШЋУ dolazim 5. u skc Quote
Shores Of Antartica Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 zapravo u instrumentalu se kaze sa ИСПОВЕШЋУ dolazim 5. u skc Znam ali Ispovest mora da se vidi jer Ispovestju sounds stupid Quote
Platina Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Samo da kažem da će vaša bivša grupie tj. ja doći i da se nada da je nećete razočarati... Quote
Pharmaceut Posted July 3, 2005 Author Report Posted July 3, 2005 Samo da kažem da će vaša bivša grupie tj. ja doći i da se nada da je nećete razočarati... Вероватно нећемо моћи ни да одушевимо ни да разочарамо,јбг. Quote
Platina Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Вероватно нећемо моћи ни да одушевимо ни да разочарамо,јбг. Što? Quote
Pharmaceut Posted July 3, 2005 Author Report Posted July 3, 2005 Što? И поред добре воље Аnthon 90% неће моћи да свира. Quote
Pharmaceut Posted July 4, 2005 Author Report Posted July 4, 2005 znachi vi ne svirate 5. u skc-u?? Па тако му дође... Quote
Гласник смрти Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Интервју са бендом можете наћи на http://www.hardandheavy.net/home.html Quote
*nitro* Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 inache chuo sam one dve vashe stvari "Beskrajna nocj" i "Vatra iz tamr" ali jbg ne mogu da budem objektivan jer ne volim black i monotono mi zvuchi. O produkciji vam necju nishta recji i sami znate da to treba da se dotera josh ali imate punu podrshku u daljem radu Quote
dark_lilith Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Samo da kažem da će vaša bivša grupie tj. ja doći i da se nada da je nećete razočarati... na shta si spala pa da budesh njihova grupi Quote
Platina Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Ma nisam im ja stvarno grupi.. Samo im dižem popilaronost! Oni su meni jako simpatičan bend iz relativno komšiluka... Quote
Platina Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Khm... otakako ja nisam bila tu nije bilo nikog da vam održava temu.. strašno! Znate kako, pošto ovaj moj gothic bend kome trebam da budem groopie nikako da dobije ime a ni da krene sa radom, mogla bih ponovo da vam budem groopie... ali to će da košta! Quote
Shores Of Antartica Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Jebi ga! Zajebali su Ispovest i nas za Somborsko Leto Quote
Pharmaceut Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 Khm... otakako ja nisam bila tu nije bilo nikog da vam održava temu.. strašno! Znate kako, pošto ovaj moj gothic bend kome trebam da budem groopie nikako da dobije ime a ni da krene sa radom, mogla bih ponovo da vam budem groopie... ali to će da košta! Не,не...Миланче,хоћемо да јој платимо? Quote
Гласник смрти Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Не,не...Миланче,хоћемо да јој платимо? Нећемо да јој платимо!!! Quote
Recommended Posts