Baal Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Hm.. Listam ja kerazy torrents i gledam šta da skinem i vidim neki bend Om, preporučljivo za fanove Stoner/Doom Metala. Danas skinuh album, i mogu reći da ovo uopšte nije loše. ``Om`` is a rhytmic ritual word that buddhists use and repeat for a long time when getting in trance mental states. Jel' slušao neko? Quote
Kent Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 clanovi sleep-a... not bad at all... na doom forum ovo... ... Quote
KRANG Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 stoner/doom .. zar ti nisam ja ovo lično poslao još pre mesec dana, šta ima da skidaš? odličan album.. meni bolje od svih sleepova 3x Quote
Baal Posted April 1, 2005 Author Report Posted April 1, 2005 stoner/doom .. zar ti nisam ja ovo lično poslao još pre mesec dana, šta ima da skidaš? Nisi poslao. Quote
KRANG Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 nja.. čudni su putevi gospodnji.. pominjao sam i ja na TEMI ali niko nije reagovao. dobar album.. mislm da je ovo samo neki projekat.. Quote
Agarth Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 odličan album.. meni bolje od svih sleepova 3x Dobro je ovo, al jedan je Jerusalem !!! Quote
marcoman Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 (edited) Baal, trebao sam i ja da ti posaljem al' nije moglo da stane na disk meni dao Krang preslusao sam par puta i nije lose, al' trenutno ima boljih stvari za slusanje, pa... e, ali ovo i nije bas za ovaj forum, ali to je ponovljeno vec milion puta i za masu bendova ovde, pa neka bude Edited April 2, 2005 by marcoman Quote
Baal Posted April 2, 2005 Author Report Posted April 2, 2005 A da, to sam od tebe trebao da pokupim Mada, mogla bi tema na doom Quote
Turin Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 pa salji na doom, majku mu staru. Tamo je navala nekih lovegay bendova. Quote
KRANG Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 OM have recorded and mixed their new album "Conference of the Birds" which is slated for release in March 2006 on Holy Mountain. The album will be released on both LP and CD formats. The record was engineered by Billy Anderson (Melvins, Neurosis, Fantomas). A split 7" with Six Organs of Admittance has also been completed and will be released by Holy Mountain. Finally, OM have completed material for a forthcoming split 10" with Current 93. This will be released on vinyl by Neurot Recordings and on CD by Durtro Jnana in early spring 2006. -- da dignem temu jer se upravo pojavio Conference of the Birds. 2 pesme. još ga nisam čuo, ali ide download -- btw, tek sad vidim da je podnaslov pogrešan. "Variations on a Theme" je album. Variations on a Dream je jebeni pineapple thief. Quote
KRANG Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 slušam ovo ceo dan na max volumetu pijem tone lekova jer sam bolestan (ptičiji grip) i baš je super efekat. mnogo dobar album, hands down. definitivna preporuka. mogao je biti malo duži, ali ok. Quote
Buddha Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 jebote krang, umires od pticjeg gripa, a slusas to sranje. bolje pusti neki Hellacopters npr. Quote
Buddha Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 pa moram da slusam neku veselu mjuzu uoci rodjendana. Quote
KRANG Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 haha rođendan ti je kad i blek totemu srećan rođendan Quote
Buddha Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 haha ja sve vreme tripujem da smo na Ov temi hvala Quote
Odelo Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Ajd' još jedared: Usporeni, srećan ti rođendan! Inače, novi OM 'Conference Of The Birds' je do jaja. Quote
Kent Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Srecan rodjendan, Dachalo! Dobijes BV #13 za fokin #23. Quote
Out Of Time Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 danilo jedi govna, umrecesh ranije! eto ti sad srecan rodjendan... u qrac... Quote
KRANG Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 http://www.indieworkshop.com/interviews.php?id=128 mnogo fini OM intervju - indieworshop. car igra šah. Quote
Out Of Time Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 car igra šah. car igra SHAH!? car... shah... Quote
Recommended Posts