Гера Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) pa ja nisam toliko tr00 koliko ti mislis, verovatno! EDIT: i djiga je svirao, pa sam isao prvenstveno njega da gledam! Edited February 12, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pufnica Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Ne znam ko je Pufffnica, ali i njoj se izvinjavam. Eto ona gore rece da vam zeli "sexy basistu" a ja picka otisao. Izvini Pufffi. Jbg, Vanja, jedva sam prezalila.... Sada se samo nadam pristojnoj zameni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Jbg, Vanja, jedva sam prezalila.... Sada se samo nadam pristojnoj zameni! taj neki rad... mozda ce biti ceo basista ali nece ni pola coveka SRECAN RODJENDAN! josh5 puta toliko i moze i da se raspadnete onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 taj neki rad... mozda ce biti ceo basista ali nece ni pola coveka SRECAN RODJENDAN! josh5 puta toliko i moze i da se raspadnete onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 http://radio.yuchatcafe.net:6000 (play URL u Winampu). Sad sam vas pustio. Nadam se da je neko čuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) pa ja nisam toliko tr00 koliko ti mislis, verovatno! EDIT: i djiga je svirao, pa sam isao prvenstveno njega da gledam! pa danas nije trOO biti trOO... zato dodji 18.3. na kolarac, izvodimo mocartov requiem Edited February 13, 2006 by Kali Yuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 pa danas nije trOO biti trOO... zato dodji 18.3. na kolarac, izvodimo mocartov requiem U koliko sati i koliko je karta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 U koliko sati i koliko je karta? e to jos ne znam, ali bices obavesten. verovatno oko 20h pocinje, a sto se tice karata, pokusacu standardno da provucem ljude preko caleta ili da maznem visak karata ako budu delili na faxu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisha adams Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 e pa, slavujčići, srećan rođendan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ok proba bejase danas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ako mozete, svrnite do Kuglasa u subotu 18.02. pozdrav FULL STOP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ako mozete, svrnite do Kuglasa u subotu 18.02. pozdrav FULL STOP Smarach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 e pa, slavujčići, srećan rođendan Hvala. Tebe dugo nije bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ok proba bejase danas! Ma nema sta...rutina Jos samo da se nastrebaju textovi i da se sinhronizuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 e to jos ne znam, ali bices obavesten. verovatno oko 20h pocinje, a sto se tice karata, pokusacu standardno da provucem ljude preko caleta ili da maznem visak karata ako budu delili na faxu Pa ima do toga vise od mesec dana pa cemo se dogovoriti vec. Verovatno ce nas ici nekoliko @StRatO - Doci ce neka bagra sa vise tamo pa cu mozda svratiti sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Bogme navratiću na taj Requiem, pa, pobogu, žena će mi pevati tamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ajde neka mi se neko iz vasheg benda u toku sutrashnjeg dana javi moramo nesto ozbiljno da popricamo, jer ne zelim da nikome ostajem duzan za istinu o tome kako smo "nagovorili" vanju da vas odjebe... jako sam besan zbog takvih reci, i ne zelim da to vishe ikada cujem jer vanja je odrastao covek, i mislim da moze da sam odlucuje o tome sa kim ce svirati i da li ce... niko iz retlheda njega nije ubedjivao da vas napusti, naprotiv, ja sam rekao da sto se mene tice meni sto ne smeta.... ovo sam morao ovde da napishem da svi vide, jer necu da zbog nepromisljenosti nekih ljudi i njihovog losheg tripa moja persona ispashta i da misle da sam ja ovo i da sam ja ono... nije lepo, samo to ocu da kazem... uzdravlje! p.s. inace, valjda je dovoljan bio IRONICHNO SARKASTICHAN post vanje na ovoj temi, da svima bude jasno da prica koja kruzi po metal vodama ovih dana ne pije vodu... pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-LI Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ajde neka mi se neko iz vasheg benda u toku sutrashnjeg dana javi moramo nesto ozbiljno da popricamo, jer ne zelim da nikome ostajem duzan za istinu o tome kako smo "nagovorili" vanju da vas odjebe... jako sam besan zbog takvih reci, i ne zelim da to vishe ikada cujem jer vanja je odrastao covek, i mislim da moze da sam odlucuje o tome sa kim ce svirati i da li ce... niko iz retlheda njega nije ubedjivao da vas napusti, naprotiv, ja sam rekao da sto se mene tice meni sto ne smeta.... ovo sam morao ovde da napishem da svi vide, jer necu da zbog nepromisljenosti nekih ljudi i njihovog losheg tripa moja persona ispashta i da misle da sam ja ovo i da sam ja ono... nije lepo, samo to ocu da kazem... uzdravlje! p.s. inace, valjda je dovoljan bio IRONICHNO SARKASTICHAN post vanje na ovoj temi, da svima bude jasno da prica koja kruzi po metal vodama ovih dana ne pije vodu... pozdrav! Matori nema nikakve potrebe da ti objasnjavas bilo sta nama, jer mi nismo shirili bilo kakve price protiv tebe i tvog benda, mi smo samo hteli da imamo basistu u bendu, jer je NAZALOST neophodan! Tako da samo opusteno, bilo pa proslo, niko se ni na koga neljuti, a to sta drugi pricaju o tebi to ces vec morati da vidis sa njima! Podrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Mrzi me da chitam. Kako se gera uklopio? da li cete ga zasdrzati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Mrzi me da chitam. Kako se gera uklopio? da li cete ga zasdrzati? samo za demo masters koliko sam shvatila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Mrzi me da chitam. Kako se gera uklopio? da li cete ga zasdrzati? Super. Za demo masters samo. Ima Gera vec svoj bend a jos jedan bi mu bio visak @Mustain - Kao prvo nije nas "odjebo" vec je lepo rekao da ne moze da svira u dva benda a da sa vama svira duze i da ste vi njegov bend. Ja stvarno ne vidim razlog zasto bi se pricalo vise o ovim stvarima. Ljudi svasta misle i reci se izoblice kada ih treca usta prepricavaju. Nema sta da se prepiremo mi izmedju sebe jer bar mi znamo sta je tu bilo. Vanja je bio sa nama prilicno dugo pa i on moze da ti kaze da mi ne pricamo o drugim bendovima jer imamo svoj i o njemu dosta za pricati. Sutra treba opet da putujemo zajedno a danas se raspravljamo o ovakvim glupostima Aj uzdravlje kolega pa se vidimo veceras na svirci Pozdravi bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 pa to, totalna glupost... naravno sve je ok, a ono "odjebo" sam stavio kao preuvelicavanje odlaska jer sam stvarno mislio da imate misljenje da je on to vama stvarno uradio, i cuo sam takve price, ne bih dzabe ni pisao to na vashoj temi, nisam hteo nista lose da kazem, a kamoli da se posvadjamo ili slicno, stoga sada mi je drago da je sve u redu i uzdravlje! vidimo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 pa to, totalna glupost... naravno sve je ok, a ono "odjebo" sam stavio kao preuvelicavanje odlaska jer sam stvarno mislio da imate misljenje da je on to vama stvarno uradio, i cuo sam takve price, ne bih dzabe ni pisao to na vashoj temi, nisam hteo nista lose da kazem, a kamoli da se posvadjamo ili slicno, stoga sada mi je drago da je sve u redu i uzdravlje! vidimo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 ...HATRED I DALJE TRAZI !stalnog! BASISTU PA NEKA SE ZAINTERESOVANI JAVE NA 0641331613 ILI NA PP Cisto da podsetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 E, da Hatred prodaje polovnog "tristaća", starog 37 godina. Mladene, daj, probaj na Halo Oglase ili Happy Sex Oglasnik da okačiš da vam treba basista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts