*nitro* Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 i tako..juche je 3 nedelje od kad nemamo struje u garazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 i tako..juche je 3 nedelje od kad nemamo struje u garazi Da,da...ja se nadam da ce biti nesto ove nedelje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Jedno malo obavestenje...u nedelju 26.03. u skc-u se pravi thrash svirka na kojoj svira Hatred zajedno sa Space Eaterom, Underdeathom i Death Tributom ako se ne varam. Vreme i mesto ce verovatno naknadno biti na temi o ovoj svirci. Sa nase strane bice dosta Slayera i malo nasih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) @immohatred - e samo da ti javim, ako si i dalje raspolozen da svratis u subotu na kolarac - koncert ti je od 20h, a karte su 200 i 300 dinara ja mislim, mada nekada pustaju i za dz... Edited March 15, 2006 by Kali Yuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Majo, zar vi ne idete u petak za Smederevo??? @Celokupni Hatred TO JE TO! JA ĆU VAM SVIRATI BAS!!! Ajde bre bež'te... Neozbiljni ste. Dolazim na svirku da thrashujem ol araund ektin lajk a mejnijek. Vipleš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 @immohatred - e samo da ti javim, ako si i dalje raspolozen da svratis u subotu na kolarac - koncert ti je od 20h, a karte su 200 i 300 dinara ja mislim, mada nekada pustaju i za dz... Idem na neku predstavu u subotu samo jos ne znam tacno kada je. Ako se ne poklope termini tu sam @sharkey - E da...ima nekih novih ljudi koji su se javili za basiste pa cemo uskoro da se oprobamo i sa njima Hvala sharkey na poDrsci ( ) u ovoj potrazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Ajde bre bež'te... Neozbiljni ste. Dolazim na svirku da thrashujem ol araund ektin lajk a mejnijek. Vipleš. A sta kazes na malo...dir mader dir fader... ili kolor ar vrld blekend... ili blad vil folov blad...a? a? a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Kažem polomiću vrat na svirci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Grotesque_ Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Sad cu skinuti neku stvar da vas cujem. Svirate neke obrade 26.og? Vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 hvala ti isuse hriste shto si nam uveo struju u garazu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Филип Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 hvala ti isuse hriste shto si nam uveo struju u garazu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 (edited) Nije Gospod Isus, nego ElektroDistribucija. Edited March 16, 2006 by sharkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 (edited) Majo, zar vi ne idete u petak za Smederevo??? pa idemo u petak za smederevo, pa onda subota kolarac, pa utorak valjevo... tezgari se, nema sta! TO JE TO! JA ĆU VAM SVIRATI BAS!!! aj bolje ti nauci da sviras bubnjave, da okoncamo vise ovu beznadeznu potragu za bubnjarem @hatred - e ako moze muzicka zelja - da mi svirate 26. picture on the wall ili the outcast Edited March 16, 2006 by Kali Yuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Pa ja znam da sviram bubanj, gde ćemo onda ritmadžiju naći? Da ne bude offtopic totale: Mora Picture on the Wall!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 sve to zavisi od mene, i da li cu ja to skinuti! in your face! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 PS: mladjo aj suni mi sms ili pp onoga sto se svira na toj svirci pa da ja to malo uvezbam za probu, a ako planirate i vase autorske, posalji mi tabove, pa da ja to skinem na brzaka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 e mogli bi outcast! ili mercyful angel . ili onu EMOtivnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Sad cu skinuti neku stvar da vas cujem. Svirate neke obrade 26.og? Vidimo se! Verovatno cemo svirati samo obrade zato sto nam svira basista iz underdeatha kao ispomoc pa ne bi da ga izmaltretiramo u ovih nedelju dana koliko imamo da spremimo svirku. Ti snimci su stari nekoliko godina a nove jos nisam uploadovao. Donecu ih na svirku da ih izdelimo. Ponesi i ti meni vase ako nije problem da se menjamo Vidimo se 26. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Grotesque_ Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Nema problem! Ponecu disce da se izmenjamo sa sviiiima! Skinuo sam "The Outcast". Dobra stvar, jos samo da je snimljena negde.. Nego, bice valjda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ...basista iz underdeatha... pa ja sam vam, valjda, prvo bio ortak, pa sam tek onda postao bassista UNDERDEATH-a... ovako ispada kao da sam neki tezgarosh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Pa, jbg, cudni su putevi Gospodnji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 amin to that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 pa ja sam vam, valjda, prvo bio ortak, pa sam tek onda postao bassista UNDERDEATH-a... ovako ispada kao da sam neki tezgarosh! Pa sta reci...bas nam svira onaj sto nam je prvo bio ortak a onda postao basista underdeatha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Nema problem! Ponecu disce da se izmenjamo sa sviiiima! Skinuo sam "The Outcast". Dobra stvar, jos samo da je snimljena negde.. Nego, bice valjda! Bice valjda...i to uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AjvAna Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ili onu EMOtivnu E da morate tu EMOtivnu da svirate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts