Youndivian Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Nove verzije pictura i gatesa je sada moguce skinuti sa sajta benda Hatred Website Quote
Youndivian Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Nove verzije pictura i gatesa je sada moguce skinuti sa sajta benda Hatred Website ...postavio sam slike sa svirke poslednje i neke hatred pozadine za desktop Quote
zak Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 e poz ljudi slusao sam vas pre mozda mesec dana na 202-jci, kad ste se takmicili - nije lose, nije lose uopste, samo nastavite, najvise mi se svidela pesma koja ima neki istocnjacki (da ne kazem turski ) deo Quote
Kali Agna Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 ...postavio sam slike sa svirke poslednje mnogo mi se svidza ova crno-bela slika Quote
Youndivian Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 @zak - pesma se zove Divine Mistake @kali - to nam je prva zajednicka slika odkad je gera sa nama Quote
Kali Agna Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 @kali - to nam je prva zajednicka slika odkad je gera sa nama pa da, odma' se vidi da je old school fotka! Quote
Youndivian Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 :::Obaveštenje::: 22.07.2006. Hatred u Jagodini svira sa Hitom 202ke Quote
Narsil Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 obavestenje hatredova picture on the wall je mnogo jaka pesma! Quote
Youndivian Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 obavestenje hatredova picture on the wall je mnogo jaka pesma! Hvala Kad zavrsis naslovnu za fanzin izbaci je ovde na nasem forumu ako ti nije cimanje Quote
Dark hunter Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 sada cu da vam vratim temu na prvu stranu elem ja cuh ove dve pesme Open wide the gates i Picture on the wall koji je immohatred stavio u potpis za download i mogu vam reci da ste me odusevili.... svaka vam cast na pesmama moram posebno da pohvalim vokal, bas je energican Pozdrav i sve najbolje u daljem radu i nadam se da ce biti jos neka pesma za download uskoro Quote
*nitro* Posted July 13, 2006 Author Report Posted July 13, 2006 Obaveshtenje: Hatred radi (zavrshava) na mnoogoo jakoj pesmi koja preti da bude opasan konkurent njihovim ostalim hitovima poput Divine Mistake, The Outcast i Open Wide The Gates. roady Quote
AjvAna Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Obaveshtenje: Hatred radi (zavrshava) na mnoogoo jakoj pesmi koja preti da bude opasan konkurent njihovim ostalim hitovima poput Divine Mistake, The Outcast i Open Wide The Gates. roady opasan konkurent divine mistake e pa moram da cujem da bih verovala Quote
Valkyrie Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Sjajne su vam picture on the wall i open wide the gates! Mislim da imate novog fana @ *nitro* Piše se roadie Quote
Гера Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 jes, pesma je najjaca hatredova, po meni, nije sto sam je i ja radio! Quote
Филип Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Hvala svima na pohvalama Muzika za novu pesmu je kompletirana samo jos reci da se napisu i solo da se zavrsi. Svirka u Jagodini je otkazana, ali bice svirka 21-og u petak u basti SKC-a. Quote
Youndivian Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Hvala Nova pesma ce da bude kompletno gotova verovatno početkom avgusta Sto se svirki tice - Klikni ovde za obaveštenja Quote
Гера Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) bila super svirka veceras! ne secam se kad sam posledji put video tako globalno headbangovanje pored bine kao veceras kad smo svirali outro riff za domination! keva! dargoronci, carevi! Edited July 22, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
K-LI Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Stvarno je bila ql svirka, extra je bilo svirati napolju!!! Quote
Youndivian Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 bila super svirka veceras! ne secam se kad sam posledji put video tako globalno headbangovanje pored bine kao veceras kad smo svirali outro riff za domination! keva! Istina... I naravno dargoronci su face najveće Quote
AjvAna Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 hehe pazi ih sto hvale sami sebe inace bila je ok svirka, mnooogo je bolje napolju, bolje se cuje nego unutra(bubnjevi narocito ), nema tolike guzve i sto je najvaznije nije vruce! Opet cu reci divine mistake vrh! Quote
Man From The Crypton Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 bila super svirka veceras! ne secam se kad sam posledji put video tako globalno headbangovanje pored bine kao veceras kad smo svirali outro riff za domination! keva! dargoronci, carevi! He-He... Bez zezanja, svaka cast za sinocnji nastupu. Snimajte nesto sto pre! Docekah KONACNO da nam je THRASH metal scena do jaja!!Samo NAPRED!!!! Quote
K-LI Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 He-He... Bez zezanja, svaka cast za sinocnji nastupu. Snimajte nesto sto pre! Docekah KONACNO da nam je THRASH metal scena do jaja!!Samo NAPRED!!!! Trebalo bi da bude neko snimanje u skorije vreme! Quote
Youndivian Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 (edited) Postavio sam neke slike sa svirke u galeriju HATRED sajta i set liste u gigs KLIKNI OVDE - OFFICIAL HATRED WEBSITE Edited July 23, 2006 by immohatred Quote
AjvAna Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Postavio sam neke slike sa svirke u galeriju HATRED sajta i set liste u gigs KLIKNI OVDE - OFFICIAL HATRED WEBSITE Khhm...ovaj nesto nece da ti se otvore slike Quote
Youndivian Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Khhm...ovaj nesto nece da ti se otvore slike Pa moralo je da prodje nekih pola sata da se to slegne kod njih na serveru. Sad se vide sve koliko ja vidim Quote
Recommended Posts