AjvAna Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Pa moralo je da prodje nekih pola sata da se to slegne kod njih na serveru. Sad se vide sve koliko ja vidim Sad je ok Quote
K-LI Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 E pa narode dovidjenja, ja odoh sutra medju turke!!! Poz..... Quote
*nitro* Posted July 25, 2006 Author Report Posted July 25, 2006 hehe poz Dacho!! ja se za 2-3 dana vrcaam iz grka Quote
НС 14-8-8 Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Postavio sam neke slike sa svirke u galeriju HATRED sajta i set liste u gigs KLIKNI OVDE - OFFICIAL HATRED WEBSITE u jbt pa vi ste totalno profi bend postali...svaka cast momci. samo se nadam da ce te se progurati ovde i opstati... Mislim da znate ko sam ja...jednom sam vam pozeleo srecu,i opet cu.sve najbolje Quote
Шарки Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Profi, profi! A kad bejahu samo raspali Metallica tribute!!!! Od toga više nema ništa! Quote
Layla Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Evo da i ja napisem nesto o bendu koji pratim i volim vec 2 godine... Fakat je da niko ne pravi atmosferu kao vi, nit' momci prave bolje sutke, nit' zene glasnije vriste i niko nema MAN OF SALVATION!!! Ostaje mi samo jedna muzicka zelja, a to je ljubavna pesma, makar u stilu "Slomila si mi srce, ja cu tebi glavu!" iako, priznajem, ne ide bas uz vas to... Moram jos reci da mi je jako drago sto ste u sastavu u kom jeste, i nadam se da se to nece menjati dugi niz godina i da cu vas upoznati sa unucima, kao sa legendama domace metal scene... Zivi mi bili! PS. Vracajte se sa vasih burzujskih letovanja, nisam vas cula skoro 2 meseca!!! Quote
Youndivian Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Evo ja se vratio pre dva sata iz Bugarske. Hvala svima na lepim zeljama ali ima dotle jos da se gura...Kroz par dana bi trebali da se sastanemo svi opet u Beogradu pa da nastavimo sa zavrsavanjem pesama za prvi nam album. Steta sto se potrefilo da ne budemo tu ni ja ni David bas u vreme gitarijade, al jbg...sledece godine ako ne izdamo album do tada. Poz za sve a sto se svirki tice bice obavestenja ovde i na sajtu. Quote
AjvAna Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Evo ja se vratio pre dva sata iz Bugarske. Evo ga ovaj smarac. Pa de si bre puseneto Mora on odma na net neeeema :* Quote
Филип Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Divine Mistake pod hitno jeb'o vas ja! Sada kada su se vratili sa mora gospodin Mladen Bugarijev i gospodin David Turkoglu moracemo sto pre da je snimimo. Quote
Layla Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Sada kada su se vratili sa mora gospodin Mladen Bugarijev i gospodin David Turkoglu moracemo sto pre da je snimimo. Care, careeeee bolestni!!!! I samo pazite da vam David ne da neke "orijentalne" ideje... Quote
Гера Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 pa sta mislis ko je pravio divine mistake! Quote
K-LI Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ha ja se vratih! Turci su jako fin narod, ali mi je MC-Hodza glavu razvalio!!! U svakom slucaju vracamo se muzickom radu, pa se vidimo u neko skorije vreme! POZ...... Quote
Layla Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 pa sta mislis ko je pravio divine mistake! Nije sto ste moji, ali ste Quote
Филип Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 (edited) Gledajte veceras tv"pink" u 21:00 (loto), bice nesto zanimljivo.......... Edited August 8, 2006 by hadisaeibonehkohal Quote
Youndivian Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Haha...Gera target 100 100 100 100 Quote
Гера Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 izgleda da metalci ne gledaju LOTO, ali evo, HATRED JE OSVOJIO PINK! HATRED se pojavio u emisiji LOTO, a ja sam dobio i neke parice! in your face, pink! Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 na pinq? shta ste radili tamo,izvlachili brojeve? Quote
Youndivian Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 na pinq? shta ste radili tamo,izvlachili brojeve? Bili u publici sa tekvondo klubom solo gitariste. Hatred svira u Jagodini 29.08. na Hitu nedelje 202 Par novih slicica je postavljeno na sajt KLIKNI OVDE Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 aham,zato ja Vladu Jeta stalno vidjam kod pinka,ugovara vam nastup Quote
Layla Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Par novih slicica je postavljeno na sajt 3 dzavolchicha i andjelak u belom Quote
Гера Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 nove slicice na sajtu hatreda + hatred i na myspace-u! HATRED ON MYSPACE! www.myspace.com/hatredserbia Quote
Layla Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Pa gde su te nove slike? Na sajtu su stare, a ja hocu nove, explicitne (nadam se ) koje je Gigic uradio in da hood. Quote
Recommended Posts