Jump to content

Recommended Posts

Posted

(Хтедох рећи, било би лепо да и ја снимим нешто тамо, знам где је Смедерево, побогу, па свирао сам тамо icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif)

Posted
(Хтедох рећи, било би лепо да и ја снимим нешто тамо, знам где је Смедерево, побогу, па свирао сам тамо icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif)

(znam ja sharkey da ti nisi od juce icon_smile.gifph34r.gificon_smile.gif )

Posted
mislim da je ipak obrnuto, al ajde! icon_smile.gif

pis bre tamo, ja vas ovde branim od zadrtih konzervativaca koji jos nisu shvatili da su agro primese buducnist thrash-a, a vi meni tako! icon_smile.gif

Posted
Divno! a koji jos bendovi nastupaju u krusevcu tada?

@Kali Yuga - sto promeni nick na myspace-u, izgubih 100 din. zbog toga. laugh.gif

Space Eater, Aetar, Ljute Papricice, Dargoron, Full Flavor...

Posted (edited)

+ rain delay, koliko sam ja shvatio!

uzgred, hatred svira u SKC-u, 10.11.2006., kao specijalni gost na IRON MAIDEN TRIBUTE veceri! :rockdevil::pivopije:

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
Posted

+ rain delay, koliko sam ja shvatio!

uzgred, hatred svira u SKC-u, 10.11.2006., kao specijalni gost na IRON MAIDEN TRIBUTE veceri! :rockdevil::pivopije:

Da li to znaci da kao specijalni necete svirati Maidene?

Posted

Da li to znaci da kao specijalni necete svirati Maidene?

Sviracemo Metallicu i Slayer. A nikad nismo svirali Maidene, tako da ne bih ni sad!

Posted (edited)

Verovatno je jos jedna svirka u planu kroz dve nedelje u skcu. autorska/tribute. samo dva benda. vise o tome sledece nedelje.

:pivopije:

Edited by immohatred
Posted

Sviracemo Metallicu i Slayer. A nikad nismo svirali Maidene, tako da ne bih ni sad!

Pa, kako onda mislite da napravite korak napred? :bigblue:

Posted

Pa, kako onda mislite da napravite korak napred? :bigblue:

Ako cu sa Maidenima da napravim korak napred, onda definitivno moram nesto da uradim po tom pitanju. Mislim posle ovoliko godina sviranja metala da nam promaknu Maideni.... pa nas bend je osudjen na propast....aaaaaaaaa!!!!

:udri::udri::uhoh::uhoh::opusteno::opusteno: