Jump to content

Recommended Posts

Posted
jel ima pozadi neshto? xD

Мислим да можеш да добијеш нешто и отпозади ако их лепо замолиш. :)

Posted

"РОЂЕНДАН БЕОГРАДА 202 - 26.06. - БАШТА КСТ-а - 22 ч

На улазу ће уз сваку карту бити дељен диск ДЕМО МАСТЕРС 5, компилација најбољих демо бендова у протеклој години. На диску се налазе: ART DILER, AETERNIA, HATRED, FOREVER STORM, NOYZ?, MAGMA, DIVERT, ZENITH... што може бити и разлог више за долазак!"

:pivopije:

Posted

Znaci koe ste vi picetine tj onaj Gera,ja ga pre pito jer ce dodje Hatred u Knjazevac a on kao:Ne ,ja kao radim tog dana,jaoj nea teorije,znaci ,ovo ono,burek ,jogurt ,inflacija ,a dan pre toga svirate u Kragujevcu! :no:

Posted
Na koga mislis, Bosko? B)

Побркао са Underdeath, али је била и ваш највећи фан. ;)

Posted
Znaci koe ste vi picetine tj onaj Gera,ja ga pre pito jer ce dodje Hatred u Knjazevac a on kao:Ne ,ja kao radim tog dana,jaoj nea teorije,znaci ,ovo ono,burek ,jogurt ,inflacija ,a dan pre toga svirate u Kragujevcu! :no:

U Kragujevac se krece kasnije pa moze i da radi i da svira taj dan. Bice neki Zajecara valjda uskoro :rockdevil:

@sharkey - Davno smo bili u Kragujevcu pa bi bio red! :)

Posted
Ljudi, imate novog bubnjara? Diki iz SD je sa vama ili sam ja pogresno skontao?

Pa trenutno probamo sa njim i ako sve bude ok u narenda 2-3 meseca onda imamo novog bubnjara :D

Posted

Posto su nam dve garniture majci vec otisle cekamo sledecu sad pa cim bude ja cu ti javiti. Reci mi samo da li hoces crnu-musku ili tamno teget-zensku. Imas na slici na prethodnoj strani ja mislim :pivopije:

Posted

Zenska majca je od boljeg materijala ali nije previse uska devojkama koje su vec uzele, sto im je bilo bitno. Imas cak i ovde na Yumu neke od njih pa mozes da ih pitas. Crne majce nemaju zenske za sada a i ne verujem da ce ih biti uskoro. Mozda za par meseci. Razmisli pa mi reci, a broj mi ostavi na PP pa da ti pisemo kad stignu nove majce ;)

Posted
a broj mi ostavi na PP pa da ti pisemo kad stignu nove majce ;)

Manijace jedan,trazis ribama broj preko foruma,muvas na netu,barabaro edna! :mhihi: