*nitro* Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Nisam primetio da postoij tema o ovim momcima? Mislim da su bend koji najvernije skida metaliku! Imaju i autorske stvari i mislim da su se u zadnje vreme njima vise posvetili sto je naravno za svaku pohvalu! meni se posebno svidja balada "Man fo Salvation". Vase mishljenje?? hail Hatred! Quote
Шöне Мики Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Cuo sam za nih,ali ih nikad nisam cuo kako sviraju.... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 slusao sam ih samo jednom, pre oko 2 godine, i tada su svirali samo Metaliku i zvucali neverovatno dobro- ja sam se odusevio... voleo bih da ih cujem ponovo, pogotovo njihove autorske pesme Quote
Prinzessin Tinea Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Oni su skroz OK... secam se jos pre par meseci kad su svirali Metallicu... Sad sviraju svoje stvari (valjda ) ali cekaj kada temu vide fanovi... onda ce se znati sve... Quote
Гера Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 hatred zakon! dobri su, nego sta! da, ranije su svirali metallicu, a sad uglavnom svoje stvari, mada uvek cete cuti ili battery ili creeping death! imaju, za sada, ja mislim, 5 svojih stvari, osim ako nisu nesto napravili, i nisu mi rekli! sve u svemu, fini su! ... THRASHIN' ALL AROUND! Quote
Prinzessin Tinea Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 a moj drugar 9ar je otvorio temu... samo kad bi se jos ja nalozila na thrash... i da bidnem fan Pozz za 9ara Quote
amy_mccoy Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 hatred zakon! opet se chepish ok su....uglavnom... Quote
kojan Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Samo neka nastave sa autorskim radom i neka polako izbacuju iz repertoara pesme Metallica-e. Naravno uvek treba odsvirati jednu ili dve Metallicine pesme, cisto za raju Samo napred momci Quote
mina. Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Secam se da sam ih prvi put slusala dan pre prosle Nove godine i dosta su se popravili od tad. Mislim da su demo bend koji je skupio najveci broj fanova ne zbog ortaka ili devojaka koje se loze na clanove, vec zbog svoje muzike. Publika super reaguje na autorske stvari, sto je odlicna stvar s obzirom da su se "proslavili" Metallicom. Quote
Гера Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 mnogo mi se svidja njihov pravac => neki sirovi THRASH! Quote
*nitro* Posted April 19, 2005 Author Report Posted April 19, 2005 a moj drugar 9ar je otvorio temu... samo kad bi se jos ja nalozila na thrash... i da bidnem fan Pozz za 9ara pozz i za tebe 9arko . hehe ne brini se edukovacu te ja malo thrash metalom Inace Hatred je,ako se ne varam, zavrsio na 3. mestu u 1. ciklusu demo masters turnira u okviru autorskuh bendova! a i sad 15.04. su pobedili na svirci u filozofu... "...Born like a blank paper - empty, And dawn of life brought me senses and voices. The tales… The truth of the elders… The wise men… The war... The death… Love and hatred are wasted… They made of me a man of salvation…" Quote
zak Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 slusao sam ih jedanput na bginvaziji u aprilu 2004.svirali su samo autorske i mogu da kazem da su me malo smorili, imali su malo previse eksperimentisanja za moj ukus, ono tipa razlaganje u sred pesme cime ista izgubi na tenziji... zapamtio sam tada 'Man Of Salvation' kao dobru pesmu kasnije kad sam kupio disk sa izvazije (na kome nema ta pesma) dopao mi se i 'Curbs Of Sanity' to je bilo pre godinu dana i vishe, vole bih da ih cujem opet... Quote
mortisha adams Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 super su! svaka im chast... open wide the gates je moj favorit Quote
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 pozz i za tebe 9arko . hehe ne brini se edukovacu te ja malo thrash metalom a ja tju sutra da te startujem... ochekuj da ces da chujesh glasno DAAAAAAAAAAAANIIIIIIILOOOOOOO... i onda da barem znas s kim imas posla... Quote
Гера Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 open wide the gates je moj favorit mine, too! Quote
*nitro* Posted April 20, 2005 Author Report Posted April 20, 2005 ochekuj da ces da chujesh glasno DAAAAAAAAAAAANIIIIIIILOOOOOOO... danilo? Quote
mortisha adams Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 mine, too! stvarno je odlichna! e, jel imas text? Quote
mina. Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 slusao sam ih jedanput na bginvaziji u aprilu 2004.svirali su samo autorske i mogu da kazem da su me malo smorili Mnogo su bolji danas nego na Rock Invaziji... Dosta su cistiji i zanimljiviji. Quote
Mickey_Pierce Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 stvarno je odlichna! e, jel imas text? ljudino, shta ti to planirash na sledećoj svirci? Quote
Kali Agna Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Hatred mi je trenutno najbolji demo bend. Bez preterivanja Quote
Recommended Posts