Prinzessin Tinea Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 danilo? pa ja ti rekoh... da znas sa kim uopste imas saradnju bilo bi ti jasno... a i sta fali, meni se bas svidza da te zovem Danilo... znam ja da si Dane mnogo se razlikuju... haha a i kako se stvarno zoves? ja nemam pojma.. rekao si mi samo Dane Quote
Гера Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 stvarno je odlichna! e, jel imas text? imam, ali ne znam da li bi bilo pametno da ga pisem po netu, da neko ne bi pokrao! pitaj mladju (immohatred) da ti da text, jer on je, jelte, autor istog! Quote
*nitro* Posted April 20, 2005 Author Report Posted April 20, 2005 pa ja ti rekoh... da znas sa kim uopste imas saradnju bilo bi ti jasno... uuu jel ovo neka pretnja ? pa da, pravo ime mi je Dane Quote
mortisha adams Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 imam, ali ne znam da li bi bilo pametno da ga pisem po netu, da neko ne bi pokrao! ma da, to sa autorskim pravima je zeznuta stvar Quote
mortisha adams Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 ljudino, shta ti to planirash na sledećoj svirci? miki, obecala si shutku, nemoj sad tako... Quote
Youndivian Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Hvala ljudi... Drago mi je sto ima dosta ljudi koji podrzavaju demo bendove, tako da uzdravlje za njih Sto se tice autorskih prava to bi trebalo da se sredi do sledece nedelje pa ce onda biti gotov i nas site sa demo pesmama (live) i sa textovima. Aggressivci sviramo zajedno na hitu u Bavanishtu. Posalji mi repertoar Dane da ne preklapamo pesme od metallice kojim slucajem Hvala jos jednom za ovu temu pa da se vidjamo na svirkama jos cesce Quote
Youndivian Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 "...Born like a blank paper - empty, And dawn of life brought me senses and voices. The tales… The truth of the elders… The wise men… The war... The death… Love and hatred are wasted… They made of me a man of salvation…" Quote
*nitro* Posted April 22, 2005 Author Report Posted April 22, 2005 Sto se tice autorskih prava to bi trebalo da se sredi do sledece nedelje pa ce onda biti gotov i nas site sa demo pesmama (live) i sa textovima. Aggressivci sviramo zajedno na hitu u Bavanishtu. Posalji mi repertoar Dane da ne preklapamo pesme od metallice kojim slucajem Hvala jos jednom za ovu temu pa da se vidjamo na svirkama jos cesce opa, hatred sajt, jedva cekam da vidim i to ! Stvarno? Hehe meni Sale jos rekao da ce gledati da nas ne stavi isto vece, no nema veze, naprotiv bash mi je drago!!! Chast je deliti binu s vama . Poslacu ti repertoar sutra, kad se dogovorim sa ostalima... Ziveli Quote
Mickey_Pierce Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 miki, obecala si shutku, nemoj sad tako... e, care, mislila sam malo da iskuliram shutke ali ajde idemo da ih rasturimo "gistro" Quote
Mickey_Pierce Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Hatred mi je trenutno najbolji demo bend. Bez preterivanja e, care, nemoj bash da preterujesh... poz Quote
One_step_beyonD Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 e, care, mislila sam malo da iskuliram shutke ali ajde idemo da ih rasturimo "gistro" ccc,ove dveee hooliganke samo bi da nabadaju neshto/nekog ( )sachuvaj bozhe... khm,dakle,da se vratim na temu,nisam imala prilike da chujem hatred al' zamalo ,onda kad su svirali sa messiah,kazhuuuuu ovdeeee( ) da ste dobri ,nema veze,neki drugi put Quote
Mickey_Pierce Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 ccc,ove dveee hooliganke samo bi da nabadaju neshto/nekog ( )sachuvaj bozhe... osh s nama? Quote
One_step_beyonD Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 ne,nabod-devojke -bash me izazivash da te chastim ovim zelenim bajom... Quote
Шарки Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Aggressivci sviramo zajedno na hitu u Bavanishtu. Bavanište? Šta je tako ti drvoreda Bavanište? 1 Quote
Mickey_Pierce Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 (edited) ne,nabod-devojke -bash me izazivash da te chastim ovim zelenim bajom... aj, aj, verovatno ti je taj baja omiljeni....................... hmhm... Edited April 22, 2005 by Mickey_Pierce Quote
Youndivian Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Bavanište? Šta je tako ti drvoreda Bavanište? Mesto istocno od Panceva. Valjda... Quote
Шарки Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Kuku meni. Hoću reći kuku vama... Ako vas pojedu medvedi? 1 Quote
Kali Agna Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 e, care, nemoj bash da preterujesh... poz E martinko moja...ja nikada ne preterujem...mozda jedino u pivu ponekad z0p Quote
Mickey_Pierce Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 E martinko moja...ja nikada ne preterujem...mozda jedino u pivu ponekad z0p pa, ako ti tako kazesh.........onda kad cemo ? Quote
Kali Agna Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 pa, ako ti tako kazesh.........onda kad cemo ? Sad ce raspust, bice prilike za blejazu ispod konjske guzice Quote
Шарки Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 I jeste l' bili pojedeni od strane medveđe populacije? Quote
bojan j. Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 (edited) Niste bili losi sinoc, mislim da ste napravili odlicnu atmosferu - medju 40 ljudi Mislim da vam je frka u nekim brzim delovima pesama ali uglavnom se lepo snalazite - primetih da pevac (gitarista) ne moze nikako da ubode solo kako treba... bez zle namere, naravno samo dajem svoje misljenje... EDIT: E da, primetio sam da vam je zvuk koji ste namestili sasvim dobar za metallicu ali da autorske stvari ipak zasluzuju malo drugaciji karakter Edited April 25, 2005 by bojan j. Quote
Youndivian Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 (edited) Niste bili losi sinoc, mislim da ste napravili odlicnu atmosferu - medju 40 ljudi Mislim da vam je frka u nekim brzim delovima pesama ali uglavnom se lepo snalazite - primetih da pevac (gitarista) ne moze nikako da ubode solo kako treba... bez zle namere, naravno samo dajem svoje misljenje... EDIT: E da, primetio sam da vam je zvuk koji ste namestili sasvim dobar za metallicu ali da autorske stvari ipak zasluzuju malo drugaciji karakter U sinoc sam svirao prve tri pesme sa losim kablom pa sam morao da sutiram procesor po malo kad bi prekinulo. To se culo bas na solou iz mastera. Inace dobar deo mojih soloa u nekim delovima je nepravilan jer ih skidam po sluhu. Slazem se sa tobom za zvuk ali trenutno na Zoomovima (verujem da si upoznat sa njima ) ne mozemo bas mnogo bolje da izvucemo. Sve u svemu svirka je bila skroz iskrena sa sve onom prikolicom its aj pa da sviramo opet zajedno Edited April 25, 2005 by immohatred Quote
bojan j. Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 U sinoc sam svirao prve tri pesme sa losim kablom pa sam morao da sutiram procesor po malo kad bi prekinulo. To se culo bas na solou iz mastera. E da, sad kad si pomenuo setio sam se... Mislim da si morao da ga odsviras na klinu valjda? Bas sam se istripovao "sto sad ovo" ali sam video da si imao problema sa procom ili cime vec.... Boli vas dupe, barem je basket bio do jaja Quote
Recommended Posts