Youndivian Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 I jeste l' bili pojedeni od strane medveđe populacije? Ne jos...tek treba Quote
Youndivian Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 gde ste svirali sinoc? U Savinom selu. Somewhwre far beyond Vrbas Quote
Youndivian Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 E da, sad kad si pomenuo setio sam se... Mislim da si morao da ga odsviras na klinu valjda? Bas sam se istripovao "sto sad ovo" ali sam video da si imao problema sa procom ili cime vec.... Boli vas dupe, barem je basket bio do jaja Da da... Ne igras svaki dan basket sa gomilom muzicara u martinkanma, pa jos i na dva kosa Quote
Wild Rose Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Da da... Ne igras svaki dan basket sa gomilom muzicara u martinkanma, pa jos i na dva kosa E, blesavi ste... Cula sam da ste se odlicno proveli. Drago mi je da je bilo tako veselo. Nas par se vozikalo kolima, i onda smo kasno provalili da smo mogli da dodjemo da smo se bolje organizovali.... Poz komsho, pa se vidimo... (Dogovoricemo se od sutra jedan dan da sredimo one pesme na sajtu...) Quote
*nitro* Posted April 26, 2005 Author Report Posted April 26, 2005 U Savinom selu. Somewhwre far beyond Vrbas hehe obidjoste vi celu srbiju, ko zna mozda jednog dana i svet Quote
Guest MEDVED_NA_PIVU Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Kume, sta to cujem za BAVANISHTE????? Quote
*nitro* Posted April 26, 2005 Author Report Posted April 26, 2005 otkazashe nam bavanishte , al nema veze bice Leskovac sl. vikenda Quote
Youndivian Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 otkazashe nam bavanishte , al nema veze bice Leskovac sl. vikenda Ajde samo samo ako ne bude nekih ispita ili necega. Quote
*nitro* Posted April 27, 2005 Author Report Posted April 27, 2005 pih bre mladene koji si shtreber, batali fax - SVIRAJ Quote
Youndivian Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 pih bre mladene koji si shtreber, batali fax - SVIRAJ Nema leba od sviranja... ...samo cisto zadovoljstvo Quote
Youndivian Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 THRASH METL BENDU "HATRED" POTREBAN RITAM GITARISTA ZA POCETAK KAO ISPOMOC A KASNIJE I ZA STALNO. METALLICA TRIBUTE I AUTORSKE. AUTORSKE PESME SU U GP ZAPISU I MESAVINA SLAYERA, TESTAMENTA, METALLICE, KREATORA ITS. ZAINTERESOVANI NEKA MI PISU NA PP Quote
Гера Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Sta je Mladjo? Cujem da ste ostali bez Gileta? Sta se to desilo? Bedak... Sto niste dosli u Filozof veceras? Pobedili smo! (OVERBURN) Quote
Youndivian Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Sta je Mladjo? Cujem da ste ostali bez Gileta? Sta se to desilo? Bedak... Sto niste dosli u Filozof veceras? Pobedili smo! (OVERBURN) Duga prica... Cestitam Quote
*nitro* Posted May 2, 2005 Author Report Posted May 2, 2005 pa novi gitarista ce menjati izbachenog, prosto Quote
mina. Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Nemo' da pricas!? Zivela sam u zabludi... Mislila sam da pevac svira ritam. Quote
Шарки Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 (edited) Hahaha! Definitivno! Mlađo... Želiš li je? (Xplorerku,naravno,ne Jolančugu ) Edited May 2, 2005 by sharkey Quote
*nitro* Posted May 2, 2005 Author Report Posted May 2, 2005 jel to ovaj HAMER splorer? i ako jeste, kaki mu je zvuk? Quote
Шарки Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Ma ne mož' da veruješ kakav zvučni zid stvara ta gitara! Prosto te oduva jebeno iako je ipak to samo Slammer (da, to je onaj iz muzičke radnje "Aleksić" ). Mada,malo me jebava kobilica,ne znam šta je Quote
Шарки Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 (edited) Nego šta je! Ajde sad svi apelujte kod Mlađe da me primi u bend jer je to moja gitara Šalim se! Edited May 2, 2005 by sharkey Quote
Youndivian Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Nego šta je! Ajde sad svi apelujte kod Mlađe da me primi u bend jer je to moja gitara Šalim se! Quote
*nitro* Posted May 3, 2005 Author Report Posted May 3, 2005 Ma ne mož' da veruješ kakav zvučni zid stvara ta gitara! Prosto te oduva jebeno iako je ipak to samo Slammer (da, to je onaj iz muzičke radnje "Aleksić" ). Mada,malo me jebava kobilica,ne znam šta je Ma ne mož' da veruješ kakav zvučni zid stvara ta gitara! Prosto te oduva jebeno iako je ipak to samo Slammer (da, to je onaj iz muzičke radnje "Aleksić" ). Mada,malo me jebava kobilica,ne znam šta je a kad sam ja trazio novu dzitru NIGDE u gradu nije bilo tog slemer baj hemera , no zadovoljan sam ovim sto kupih few months ago : Quote
Шарки Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 (edited) Pa naravno da ga nije bilo jer sam ga ja kupio!!! Edited May 3, 2005 by sharkey Quote
Youndivian Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Sharkey skini Battery, One, Master i Creeping od 'tallice i mozemo da se dogovorimo za neku probu Quote
Recommended Posts