Jump to content

Recommended Posts

Posted
E da, sad kad si pomenuo setio sam se... Mislim da si morao da ga odsviras na klinu valjda? Bas sam se istripovao "sto sad ovo" ali sam video da si imao problema sa procom ili cime vec....

Boli vas dupe, barem je basket bio do jaja icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Da da... icon_da.gificon_da.gif

Ne igras svaki dan basket sa gomilom muzicara u martinkanma, pa jos i na dva kosa mhihi.gif

Posted
Da da... icon_da.gificon_da.gif

Ne igras svaki dan basket sa gomilom muzicara u martinkanma, pa jos i na dva kosa mhihi.gif

icon_smile.gif E, blesavi ste... icon_smile.gif

Cula sam da ste se odlicno proveli.

Drago mi je da je bilo tako veselo. icon_smile.gif

Nas par se vozikalo kolima, i onda smo kasno provalili da smo mogli da dodjemo da smo se bolje organizovali.... ph34r.gificon_smile.gif

Poz komsho, pa se vidimo... pivopije.gif

(Dogovoricemo se od sutra jedan dan da sredimo one pesme na sajtu...)

Posted

THRASH METL BENDU "HATRED" POTREBAN RITAM GITARISTA ZA POCETAK KAO ISPOMOC A KASNIJE I ZA STALNO. METALLICA TRIBUTE I AUTORSKE. AUTORSKE PESME SU U GP ZAPISU I MESAVINA SLAYERA, TESTAMENTA, METALLICE, KREATORA ITS.

ZAINTERESOVANI NEKA MI PISU NA PP

musik19.gifpivopije.gif

Posted
Sta je Mladjo? icon_confused.gif

Cujem da ste ostali bez Gileta? icon_confused.gif

Sta se to desilo? icon_confused.gif

Bedak... icon_cry.gif

Sto niste dosli u Filozof veceras? Pobedili smo! (OVERBURN) icon_da.gif

Duga prica... icon_rolleyes.gif

Cestitam pivopije.gif

Posted

Ma ne mož' da veruješ kakav zvučni zid stvara ta gitara! Prosto te oduva jebeno iako je ipak to samo Slammer (da, to je onaj iz muzičke radnje "Aleksić" icon_smile.gif ). Mada,malo me jebava kobilica,ne znam šta je wallbash.gif

Posted
Ma ne mož' da veruješ kakav zvučni zid stvara ta gitara! Prosto te oduva jebeno iako je ipak to samo Slammer (da, to je onaj iz muzičke radnje "Aleksić" icon_smile.gif ). Mada,malo me jebava kobilica,ne znam šta je wallbash.gif

a kad sam ja trazio novu dzitru NIGDE u gradu nije bilo tog slemer baj hemera no.gif , no zadovoljan sam ovim sto kupih few months ago icon_biggrin.gif :

user posted image